Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    04. Srpanj 2017. 12:11

Ja vodim privatno, mozda mi zato nis ne komentiraju kile  ali proslu T sam vodila u soc gin i isto nabacila 20 i nista....tako da mi full cudno da je to vama toliki bauk i da vam prigovaraju...
    Belle bas lijepu liniju imas, i ja naj volim tako pripijene haljine s elastinom za vitke trudnice.....hvala na info za asos, nisam pojma imala da je mukte pt za tak nevelik iznos kupnje!!! Platis paypalom ili direkt karticom?

žena-majka-carica:)

• Mrvica
    04. Srpanj 2017. 12:14

Belle84

P.s. To mi je bratic, ne muž 😊

Haha oprosti. Ali znaci zgodnoca vam je "u familiji" 😉

barbs
    04. Srpanj 2017. 12:16

Mrvice, i ja sam mislila da joj je to muž! 

Belle84
    04. Srpanj 2017. 12:20

Treca sreca mozes paypalom a mozes i bilo kojom karticom ziro racuna (ja konkretno placam ZABA-inom...

treca_sreca
    04. Srpanj 2017. 12:21

Svi smo mislili da je muz  ja odmah promislila da ce rodit dugacku bebu bar 55cm jer i moj dragi je visok pa je gin rekao da nije cudno da ce beba bit dugonja na takvog cacu....a nisam ni ja niska za zenu...1.8m

Kiki156
    04. Srpanj 2017. 12:21

Natasha i ja sam nasla u HM-u par laganih ljetnih haljinica, isto nisu trudnicke al stane trbuh. Ali sam prosli tjedan trazila neku dugu za jedan rockas (a i moj je uskoro, 9.7., pa da imam) i brstim po Zari, Mangu, HMu i nista. Ocajna je roba ove godine a Zara je znala imati lijepe, duge, kao svilene kakve trazim. Sad ni jedna takva! I sve su kratke, nema onih do poda. 
    Pregledala sam Asos, imas svasta i imaju par pidama za rodiliste, evo link za jedan primjer http://m.asos.com/hunkemoller/hunkemoller-dot-nightshirt/prd/7982194?iid=7982194&clr=Lightgrey&SearchQuery=sleepwear&pgesize=200&pge=9&totalstyles=843&gridsize=2&gridrow=97&gridcolumn=1 samo su dugi rukavi. To recimo za nakon sto rodimo, a ne znam di bi uzela za samu radaonu jer cemo to moci baciti nakon poroda. Tako kazu. Jeste nasle kakve za tu priliku? 

treca_sreca
    04. Srpanj 2017. 12:22

Ooooo moze paypalom?! To je super, idem vidit sta lipoga ima....samo muz ce ispalit, vec mi zuga da sam se pre opustila sa shoppingom lately.

• Mamuka
    04. Srpanj 2017. 12:25

Cure super su vam sličice! Baš ste lipe!
    Super haljina Belle. Ja imam svatove polovicom 9., muž je kum pa ću se morat malo dotjerat, al tada ću bit već ko kit pa ono.... Ne veseli me previse. Pogledat ću Asos ako ne uspijem pronać kod sestara nešto za utrpat se u to. Al do toga ima još 2 miseca I ko zna kolika ću bit. Sad sam na +3kg I 22+5tt. Zasad je super, ali..... Dugo je lito isprid nas I GO I ljetovanje. Sigurno ću nabubrit za to vrime.
    Meni niko ne komentira tu kilažu. I ja sam privatno, al evo tek me prošli put prvi put izvagali. Valjda im se na oči činim OK pa kao nema potribe.
    treca_sreca ja kupujem na asos cipele I torbe I plaćam karticom. Do sad nikakvih problema nisam imala. I jako su brzi. Paket dodđe za cca 5-6 dana.

barbs
    04. Srpanj 2017. 12:25

Nisam znala da se može paypalom... Frendica sve preko obične kartice plača...  Ju hu huuuu.... Onda ću negdje u 8. mjesecu krenuti tražiti haljinu za vjenčanje od frendice... Aaaaajmeeee, već me strah... Em trebam organizirati djevojačku (koja je 2 dana prije pira ) em vjenčanje... Ah jooojjj, nadam se da bebica neće odlučiti doći na svijet mjesec  dana prije! 
    Treca sreca, visoki ste!  Nama je dr na 4Du rekla da bebač ima duge noge 
    Kiki, ja sam našla jednu haljinu za pir... preko h&ma ali ne usudim se još kupiti... http://www2.hm.com/en_eur/ladies/shop-by-product/dresses.html?product-type=ladies_dresses&sort=stock&offset=0&page-size=60
    Što se spavaćice tiče, ne, još nisam krenula tražiti! 

barbs
    04. Srpanj 2017. 12:26

Mamuka, što ti imaju komentirati kg?! Nisi dobila ništa! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.