Sad me zvao ginic za rezultate ogtt, urin super, krvna slika isto, glukoza 4.5, 5.6 cini mi se i trecu nisam zapamtila. Uglavnom, sve super 😄

Sad me zvao ginic za rezultate ogtt, urin super, krvna slika isto, glukoza 4.5, 5.6 cini mi se i trecu nisam zapamtila. Uglavnom, sve super 😄
Odlicno 😊

sretna super za uredne rezultate...
kleaiva, brz oporavak malenom želim i super da niste morali ostati cjelodnevno - tramak tebi a trauma malenom!

žena-majka-carica:)
Ja sam se sad prejela nektarina ( kad se vec hvalimo) 😂😂😂😂
ja sam sad pojela pola lonca (ne teče, nego baš lonca) tikvica jer sam nakuhala za 4-5 kao inače, zaboravila da je jedan malac na izletu i da muž neće jest kad ide na nogomet i onda mi žao bacit zdravo kuvano - najela se da mi na nos idu.
Inače obožavam povrće al mislim da ih sad neću jest bar 5 dana malo su mi prisjele

jao blage vam se kak smijete navečer to....mene kiselina ubije ako navečer jedem lubenicu a ne daj bože breskvu
Nektarine inače volim od malena ali zadnjih godina čim više od jedne pojedem - kiselina i kašalj nemili
Lubenicu mogu pojest kvarat ali ujutro, ako pojedem pred spavanje nadrapala sam

Ia je se nekako navece naj i volim najest...kao veceru. Al danas sam vecerala a lubenica je bila desert😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sretna super za rezultate 😊
Mi smo sad dosli doma i polako na spavanje. Biki na rodendanu kod druge necakinje i jos prije isli kolica gledati, krevetice...umorila sam se 😴😴😴

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji