Senaritakova ajme ja ni ne znam sta se dogadja?! Nije me bilo sad par dana tu...
Kiki, ja svojoj kumi nikada nisam naredila kako treba doći obučena. Čak sam joj i rekla da ne fantazira oko boje haljine jer je ona htjela plavu da bude u temi... Meni je osobno to glupo zahtjevati od nekoga, pogotovo jer ne znaš kako financijski netko stoji... a možda ima i već spremnu haljinu kod kuće... Prvu haljinu za taj pir u 9. mjesecu sam kupila u 12. mjesecu u h&mu i cvijetna je (taman joj je tema CVIJEĆE) i na kraju 2 mj kasnije ona meni kaže: aaaaa, pa sam sam htjela da vi imate određenu boju... i ja njoj kažem: ali što čekaš da nas obavijestiš?! vrijeme leti i dok se ti odlučiš mi ne znamo na čemu smo... onda je komentirala: ma znam, ali ima vremena jer ionako ne znam ako ćemo imati ili ne djeveruše... ok, ostala sam trudna, pa ću tu iskoristiti za neko drugo vjenčanje, ali pitam ja nju: kakvu boju želiš da imamo?! i pokaže mi ... rekla sam: ok, dobro... može... onda 4 mjeseca kasnije dođe sa drugom idejom... pitam njenu sestru ako je znala o tome jer je ona jedna od djeveruša i rekla je da pojma nije imala... Znači, cura se udaje 3.9. ona nikoga ništa ne obavještava...
Belle, nisam vidjela, oprosti... Eto čekam da mi odgovore, pa ti javim!
Senoritakova, drži se!!! Pokušaj ne čitati ništa na netu jer će te to isparanoizirati više nego što je potrebno (pogotovo sada!!!). Znam da nije lako ne škicnuti jer i sama to radim, pa paničarim mužu i frendici, ali nemoj si to raditi!!!
Senoritakova,hvala Bogu pa je sve uredu zasada.. ti se cuvaj,znas da smo mi mamice jake,ustvari to vidimo tek kad se radi o nasim bebicama.. tako i ti puuno toga mozes zbog svoje bebe.. pokusaj biti sto mirnija.. kada dodje kriza imas nas tu 😉
Ogtt nakon 1 vadenja krvi i kada sam popila glukozu, bilo mi je muka, povracala sam i bas sam se osjecala lose, nakon 2 i 3 vadenja krvi bilo mi je bolje.
Kile moj ginekolog je rekao 1 i pol maksimalno 2 mjesecno. I bas sere radi vise. Moja kuma je dobila preko 25kg u prvoj trudnoci, i toliko joj prigovarao da se prebacila kod zenske ginekologice. Mislim naravno da kile nisu iste kod svih nas, npr.ja sam usla s viskom i sama sam rekla da necu dopustit da se jako ugojim, ali da bas toliko prigovara nije mi u redu. Jer moja sestra kod njega je vodila trudnocu prije 10god i dobila je 26kg nije joj rekao ama bas nista.
Cure predivne su vam busice 😍
Kod mene se ne vidi jos, jedva cekam ❤️
Senoritakova, drzite se, ne zivciraj se, puno pozdrava saljem! 🙏🏻❤️
Pozz svima :))
Barbs slazem se, ja isto nisam nikome odredivala sto da nosi jer mi to nije fora i kao sto kazes, nikad ne znas kako netko financijski stoji.
Senoritakova drzi se, sve ce biti dobro. Nemoj citati jer si sada u dobrim rukama strucnjaka, pod stalnim nadzorom i mirujes. Napravila si sve sto si mogla i izdrzat cete to!
Senoritakova, slazem se s Kiki. Bude to sve ok. Znam zenu koja je s navrsenih 25 tt rodila zdravo dijete. Ne brini, u dobrim si rukama i sad ti sve predaj Bogu u ruke, ako vjerujes. Javi nam se s vremena na vrijeme s novostima. Jer mislimo na tebe. 😙😙😙
Senoritakava, tu smo mi za tebe kad te panika uhvati. Ali nemoj panicarit, tu si u sigurnim rukama sposobnih profesionalaca!! 😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji