Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    05. Srpanj 2017. 07:46

IvanaIvica

Dzenny ja se nadam da ću do 9 zaspat..jedva gledam a ne mogu zaspat…i ne znam šta mi se sa rukama i nogama..hiperaktivne su..ne mogu ih na miru držat..stalno se moram okretat….😩
    Sanjchi i Natasha sretno vam😅

Ivana,pricaj mi o nogama.. u mn jebtako svako noc,ali bas svaku noc.. nemogu zaspat bar do 1h.. ozbiljno razmisljam da se javim doktoru za taj sindrom nemirnih nogu.. to je nesto uzasno..
    Ja sam sad dala urin,idem kuci pa direkt u krevet ako budem isto mogla zaspat.. koliko si ti trudna??

05. Srpanj 2017. 07:54

Nema previse ljudi pa nije zagusljivo ali sam gladnaaaaa..mirisi mi strudla odnekud😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    05. Srpanj 2017. 07:57

Sanchy,ja sam isto bila gladnaaaa.. i na kraju kad sam otisla jesti nisam mogla 😂😁 (valjda od te glukoze) malo se natjerala jesti i otisla spavat i poslije kao nova.. 😉

IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 08:03

Dzenny....ali ja ne samo noge nego i ruke...trebala bi mi valjda neka vreća na krevetu u koju bi mogla lupat 😑 A noge..još gore...dragi me gleda i nije mu jasno usred noći šta se dešava...ja sam danas 25+4...sutra idem na kontrolu pa ću reci za nemirne noge i ruke i za zgaravicuuu 😩

05. Srpanj 2017. 08:09

dzenny

Sanchy,ja sam isto bila gladnaaaa.. i na kraju kad sam otisla jesti nisam mogla 😂😁 (valjda od te glukoze) malo se natjerala jesti i otisla spavat i poslije kao nova.. 😉

Meni ovo vec treci OGTT pa imam iskustva😂 jos 20 min pa drugo vadenje i jos onda sat vremena..

IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 08:10

I da pokraj mog imena se može staviti ime Iva za moju curku i KBC Sestre Milosrdnice ☺️

05. Srpanj 2017. 08:12

Jedan sam radila prije T ((5 sati sam lezala u Vinogradskoj) jednom u trudnoci i sad opet (nadam se zadnji put) 🙄

IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 08:21
    Ovo je bilo u subotu za svatove...kad se ovak slikam ne vidi mi se bas trbuščić 😂
    Ovo je bilo u subotu za svatove...kad se ovak slikam ne vidi mi se bas trbuščić 😂
    05. Srpanj 2017. 08:24

Malo se vidi, ne jako ali primjeti se😄 lijepa busica😊

dzenny
    05. Srpanj 2017. 08:25

IvanaIvica

Dzenny….ali ja ne samo noge nego i ruke…trebala bi mi valjda neka vreća na krevetu u koju bi mogla lupat 😑 A noge..još gore…dragi me gleda i nije mu jasno usred noći šta se dešava…ja sam danas 25+4…sutra idem na kontrolu pa ću reci za nemirne noge i ruke i za zgaravicuuu 😩

Hahah Ivana i ja sutra imam kontrolu.. za zgaravicu moram definitvno nesto traziti aa spomenut cu joj i za noge.. ja navece hodam po stanu do 1h,dragi se vec navikao na to.. 😁
    Vec 3 put,sanchy?? Ja sad saamo kod se sjetim glukoze muka mi.. uhh..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI