Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    04. Srpanj 2017. 21:34

I_me

Ja sam se sad prejela nektarina ( kad se vec hvalimo) 😂😂😂😂

ja sam sad pojela pola lonca (ne teče, nego baš lonca) tikvica jer sam nakuhala za 4-5 kao inače, zaboravila da je jedan malac na izletu i da muž neće jest kad ide na nogomet i onda mi žao bacit zdravo kuvano - najela se da mi na nos idu.
    Inače obožavam povrće al mislim da ih sad neću jest bar 5 dana malo su mi prisjele

žena-majka-carica:)

• sretna
    04. Srpanj 2017. 21:51

Ajme ja tikvice obozavam! Na sve mogice nacine 😊

Kiki156
    04. Srpanj 2017. 21:58

I ja sam sad jela lubenicu 😂
    Sretna super za secer!

treca_sreca
    04. Srpanj 2017. 22:01

jao blage vam se kak smijete navečer to....mene kiselina ubije ako navečer jedem lubenicu a ne daj bože breskvu
    Nektarine inače volim od malena ali zadnjih godina čim više od jedne pojedem - kiselina i kašalj nemili
    Lubenicu mogu pojest kvarat ali ujutro, ako pojedem pred spavanje nadrapala sam

04. Srpanj 2017. 22:06

Ia je se nekako navece naj i volim najest...kao veceru. Al danas sam vecerala a lubenica je bila desert😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    04. Srpanj 2017. 22:39

Sretna super za rezultate 😊
    Mi smo sad dosli doma i polako na spavanje. Biki na rodendanu kod druge necakinje i jos prije isli kolica gledati, krevetice...umorila sam se 😴😴😴

Marijana12345
    04. Srpanj 2017. 23:13

Bok cure, i ja ujutro imam pregled i u sklopu toga ogtt. Vidjet cemo rezultate... jako puno voca jedem pa se nadam da zbog fruktoze nece biti povisen secer.
    Sanjchi, sta se popisa tice, patronazna je mojoj sestri umjesto Octanisepta preporucila 3% hidrogen jer kad se nakapa onak se malo zapjeni i sva necistoca i ostaci od prethodnog prasenja se dignu na povrsinu i lakse je sve odstraniti. Prasak kojim se prasi zove se Tyrosur. Mislim da ti na popisu nedostaje (ako sam dobro vidjela) fizioloska otopina za npr brisanje ociju i kapanje nosa (cca 3kapi u svaku nosnicu) prije izvacenja "smrkljica". Posto je sekin mali imao upalu ociju, vidjela sam da se krmelje puno ucinkovitije odstranjuju onim sterilnim gazama natopljenim fizioloskom nego obicnim blazinicama. Te sterilne gaze iz ljekarne mozes narezati na manje gazice. Treba ti i velika i/ili mala sprica, i igla ako uzimas fiziolosku u staklenoj boci. Napisem jos ako se cega sjetim... mislim da nisi navela onu nepropusnu podlogu sta se stavi ispod plahte za slucaj da pelena promoci ili sl.
    Ja sam jos dodatno kupila sterilizator od Aventa, za dude i sesirice za dojenje, kasnije ce biti i za flasice. Isto tako Babyphone, el.izdajalicu i grijac (za slucaj da cu se izdajati i da ce trebati podgrijavati izdojeno mlijeko).
    Savjetujem jos one male termoforice iz müllera u obliku ovcice punjen tresnjinim koscicama (2kom svaki 30ak kn) sta je dobro stavljati na cicke prije masaze, a kasnije moze posluziti bebi za trbuscic.

kleaiva
    04. Srpanj 2017. 23:55

Curke hvala na lijepim željama za ozdravljenje. Malac je super...seku gnjavi što znači da je u punoj snazi.  Tu i tamo zakašlje i da ga vidite nitko ne bi ni pomislio da je imalo bolestan , a kamoli upala pluća. Al neka je...barem su u dnevnoj bolnici super brzi i sve lijepo objasne. 

Što se tiče jela...evo ja stigla s pilatesa i cuge s curkama i potamanila sendvič sad.  Sad još nešto za poslić obavljam i onda u krpe...umorna sam ko pas. Sreća pa je muž doma i preuzeo brigu oko klinaca i terapije pa sam mogla zbrisati nakon  3 dana na vježbanje i cugu s curkama na kratko. 
    Sad vidim da spominjete žgaravicu...užasna mi je i muči me od svega i otkad sam se vratila na na lchf želudac a i tijelo mi se preporodilo. Nit imam žgaravicu, niti me umor u čudno doba dana svladava.
    Što se tiče ogtt-a moj je mene slao uvijek jer sam znala dobiti u jednom mjesecu 5 kg...tako mi je bilo u obje trudnoće...ali uvijek nalaz 4,2, 4,3.,4,2  sad će me opet slati preventivno iako nisam dobila puno kg, u ponedjeljak će mi reći da idem prije sljedećeg pregleda sigurna sam. Al  je odvratno i jedva to popijem ,jer inače ne konzumiram skoro ništa slatko već godinama. Fuuuuuuuuuuuuuuj...muka mi dođe čim se sjetim.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 00:47

Evo da se i ja pohvalim da sam si narezala oko 22h cjelu zdjelu lubenice i sad stalno letim na wc...i još imam osjećaj da me moja mala namjerno po mjehuru nabija 😑

treca_sreca
    05. Srpanj 2017. 04:00

mene ovo moje čudo probudilo, predijetalna mi je bila večera očito
    pa se od 2 vrtim, nikako zaspat i evo morala sam se dignit pojest fetu torte
    srećom bilo je i gotovog šlaga od jučer jer inače bih majkemi probudila sve ukućane miksajući šlag
    sad mi je opet skočio cukar pa sam mirna

vidim došla na red i njega pupka....to mi je jedna od mržih stvari (uz početke dojenja) kod novorođenčeta
    sjećam se da sam s prvorođencem doslovno plakala jer mu se bila zalijepila kompresa za ranicu (u biti više-manje normalna pojava ali kad prvi put to vidiš malo je panika mladoj mami)
    koristili smo bivacyn prašak, to valjda više ne postoji jer s drugim već smo prešli na Tyrosur (ista stvar, druga marka) ali na kraju mi je patronažna bila rekla da mogu preć na Octenisept sprej - on je isto za dezinfekciju rana i ako se zalijepi gazica samo bih malo više njega poprskala da se gaza opusti i odlijepi od rane (mada onda treba ostavit da se rana dobro osuši prije nego staviš novu gazicu, jer se pupak mora sušit (zato neki zagovaraju prašak, a ne sprej)
    I dandanas imam Octenisept i Tyrosur u kući jer moji dečki divljaju pa svako malo neka rana...to nam je kao sirup za spuštanje temp - obavezan sadržaj kućne ljekarne otkad imamo djecu:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.