Nisam dobro napisala za diranje trbuha... meni ne smeta kad mi dira moja obitelj, moje frendice, necakinja stalno ljubi i prica braticu, pa mu kaze bratic daj 5 i onda stavi ruku na stomak hehe, pa muzevi prijatelji iz benda, jedan cak ima stomak kao ja pa se uvijek mjerimo ciji je stomak veci... Vec htjela sam reci, na tako neki nebitni ljudi u vasem zivotu, poznanici..kao npr.sogorev tetak, pa od mog muza poznanik svirac (oni znaju se preko sviranja pa tako i mene zna) to mi je bas glupo, vidaju me 4 puta godisnje i onda mi diraju stomak 🙄

OGTT uspjesno obavljen i prezivljen..sad na kavu s frendicom
Aaa lijepoo uzivaj sada 😊😊😊

jutro cure!
ja koliko god da spavam ne naspavam se.. jucer legla u 11 i ustala sad u 10,komaaaa..
ja sam si u Devicu kupila 2 spavacice kratkih rukava na gumbice,malo su babske al posluzit ce. u pon se zaletim u kaufland pogledati onu.
sto se tice pipkanja trbuha.. prijatelji me pitaju da li mogu stavit ruku,ili ja uzmem njihovu ruku kad se beba mice da osjete. ali neki poznanici...tipa kad sam u gradu pa sretnem nekog bez pardona stave ruku na trbuh sto ne volim,pa se onak pristojno izmaknem .
ja sam zadnjih par dana sva neka jadna...samo bi lezala i cvilila..bas mi se sere od svega.. a muz..imam filing da me totalno zajebava hahahha...i ide mi na zivce..

Jutro cure!
Mene sutra ceka ogtt, a tek 20. tt?
Kleaiva, drzim fige da upala pluca prodje 🐥
Ivana, jako si lijepa 🙃
Sanjchy, koliko puta ti vade krv? Iz prsta ili vene?
Pozz svim curama :))
I_me, i mene moj muz jako zivcira zadnjih dana. Gotovo sam sigurna da ja napravim od muhe slona i da sve nekako shvacam predoslovno. Onda mi je jos rekao da sam bas preosjetljiva sto je bila zbilja kap koja je prelila casu i rasplakala sam se, a sto je najgore nikako prestati. Vise nisam znala ni koji je razlog, ni zasto se placem ni zasto se ljutim ni zasto sam tuzna! Zbilja znam da se trudi i da me pokusava razumjeti i uvijek biti uz mene, pa mi onda na kraju svega bude samo krivo zato sto se ja tako ponasam. Ispadne da uopce ne mislim na njega, a cijelo vrijeme pokusavam udovoljiti i njemu i sebi... Mislim da inace nisam bas toliko placljiva i razdravljiva.

Ah joooojjj ... Osjetljivost... I ja sam jako osjetljiva... Pogotovo u zadnje vrijeme... A na dragog se ne ljutim vec na svih ostalih. Ja izrazim svoje misljenje, a oni me krenu napadati... I bas sam se naljutila sada, pogotovo na svoje jer su mi rekli da nije lako cuvati malu bebu (sto je istina)... Uglavnom, ja sam tati htjela na cuvanje pustiti maloga nakon god.porodiljnog da mogu ici stazirati jer vrijeme leti, a do max 29.godine moram krenuti sa stazom ako zelim da me plate... A kad beba bude napunila god dana imat cu skoro 28. Ugl, odlucila sam bebu u jaslice staviti... Nema druge... Pa da moje dijete nikome ne bude na teret...

I_me,ja sam isto ovih dana bas bezveze.. samo bi bila doma lezala i spavala.. ali to je valjda od vrucina a i navece skroz malo spavam.. ewo jutros isla dat urin,vratila se oko 9h kuci i uspijelasam zaspat,sad se probudila..
Barbs,nadam se da se tvoje stanje nece pogorsat.. sutra ces ti da budes kao nova 😉

Ajojj ja imam osjecas sto se osjetljivosti tice da sam iz dana u dan sve gora i gora.. valjda hormoni cine svoje.. jednu noc sam plakala samo sto me dragi nije vidio na prozoru dok sam mu mahala,da me on morao pola sata tjesiti.. 😂

Dzenny, veselooo... Zivjeli hormoniii!!!
Ma mene je naljutio sta mi je sogor rekao neki dan kako cu i ja biti doma kad dodje beba, tj.nakon njene prve godine jer nije lako s malom bebom .. ja sam komentirala kako me zivcira cinjenica sta se druga sestra izvlaci na racun djece da ne moze raditi (ima 36 g. I nigdje ne radi)... I komentiram da svojima kako me to naljutilo i onda su oni stali na njegovu stranu jer on nije KAO nas dvije usporedjivao nego je rekao da nije lako cuvati malu bebu i ja pitam: ok, sta bih ja trebala biti doma 3 god?! (S time da ja JOS ne radim) i oni meni: neeee, nismo to htjeli reci.... Pa sam rekla: nema veze.. dijete ce ici u jaslice... I onda kao: uuuu, pa ti si uvijek svadljiva...
Htjela sam im reci da nije problem, da cu rijesiti sve samo da im ne bude dijete na teret a u biti ne shvavaju kako je njima bilo DOBRO sto je sestru i mene NONA cuvala dok nismo krenule u vrtic (s 3 god) i oni nisu morali placati jaslice..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji