Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    04. Srpanj 2017. 12:40

barbs

Mamuka, što ti imaju komentirati kg?! Nisi dobila ništa!

Ma ne bi me ni izvagali prošli put da nisam komentirala zašto oni ne bilježe kg a kod sviju drugih to rade. Za dobivene kg sad nemaju šta ni reć, istina.
    U prvoj T sam u 5. I 8. mjesecu dobila po 3-4 kg I tada sam išla kod soc gin I kod privatnog paralelno I nitko nije komentirao, al ništa. Nekako mi se čini da na sjeveru to komentiraju a kod nas južnije baš I ne.

barbs
    04. Srpanj 2017. 12:43

Hvala, Kiki... Boja nije loša, ali frendica stalno mjenja ideju  Želi da kuma i djeveruše imaju istu boju haljine, a svako toliko mijenja tu boju i ne ažurira nas 

dzenny
    04. Srpanj 2017. 12:46

Jao cure,jaa nista nemam 😢
    Kad jos nam se nije bebac pokazao,jednom doktor rekao da je djecak,dr put da je mozda curica,jer kaze stvarno da ne vidi..  u cetvrtak imam pregled (i jos 4 cure sa foruma,puno nas je😁) pa se nadamo da cemo napokon znati 100%,tako da ja i dragi mozemo za vikend u jedan veci soping 😀 sad imamo samo kolica ii prenosni krevetic..😢

Kiki156
    04. Srpanj 2017. 12:48

Ma daj? Ajde za djeveruse ako ih zeli uniformirati ali kuma bi trebala moci sama birati! 😊 
    Mali andeo prima narudzbe do 7.7. a onda idu na go i nema ih do 15.8 ne mozes ni narudzbu poslati...pa tko je mislio narucit preko njih nek pozuri. 

dzenny
    04. Srpanj 2017. 12:49

Ejj i mn stvarno zanima sta se desava sa Senoritakovom ?? 🤔 nadam se da su uredu ona i bebac..
    Belle,prava si zgodnica.. 😉
    Aa do zadbjeg pregleda sam bila u +5kg,pa xemo vidjet koliko ce biti u cetvrtak +.. 😁

barbs
    04. Srpanj 2017. 12:49

Dzenny, držim fige da otkrijete spol, ako ne, uvijek možeš kupovati unisex!  Super za kilažu! 

dzenny
    04. Srpanj 2017. 12:57

I ja se barbs iskreno nadam.. jer ipak sam u 28tt a jos nezz da li je djecak ili mala curica.. 😮
    Jeste,mogu unisex ali recimo vidis nesto predivno za djevojcicu pa za djecaka i onda bi ja to sve kupila jer mozda je curica ili djecak 😁 zato trgovine izbjegavam dok ne otkrijemo spol.. ali ako saznam u cetvrtak se idem pocastiti bar jednim kompleticem,jer dragi je rekao da ne smijem nista bez njega uzimati.. 😂
    Aa inace sam niska,pa i nezz akko bi izgledalo da sam vec 15 kg u + ,to bi za mene bilo preeevise.. (onda bi me bilo lakse preskociti,nego zaobici 😂😂)

04. Srpanj 2017. 12:58

Kiki, isla sam malo ubit vrijeme pa sam si popisivala..neke manje stvarcice mogu polako pocet prikupljat, kad se vratimo s mora.. A i moram jos vidjet sto cu od seke dobit. 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Belle84
    04. Srpanj 2017. 13:00

Barbs nisam sigurna jesi li vidjela moj post... koliko placas postarinu (na fejsu Tetra pelene)?

Senoritakova
    04. Srpanj 2017. 13:02

Hej, za sad je stanje isto, vadili mi u petak crp i bio je 16.4(normalno je do 5), jucer ponovili nalaz i 4.4 je sada... tako da mi je malo lakse. 
    Urinokulturu isto dala, ali jos nije nalaz bio. Jucer mi radili ogtt i to jos cekam.
    Primila sam 3 inekcije za bebina pluća, doktor kaže da bi bilo dobro da izdržimo jos bar 5 tjedana. 
    Nije mi teško ležati, ali kad uhvati neka panika nema niceg goreg. Znam da se moram opustiti, ali tesko je. Pogotovo kad odem na google, sama sebe onda naljutim..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.