Mamuka, što ti imaju komentirati kg?! Nisi dobila ništa!
Ma ne bi me ni izvagali prošli put da nisam komentirala zašto oni ne bilježe kg a kod sviju drugih to rade. Za dobivene kg sad nemaju šta ni reć, istina.
U prvoj T sam u 5. I 8. mjesecu dobila po 3-4 kg I tada sam išla kod soc gin I kod privatnog paralelno I nitko nije komentirao, al ništa. Nekako mi se čini da na sjeveru to komentiraju a kod nas južnije baš I ne.
Hvala, Kiki... Boja nije loša, ali frendica stalno mjenja ideju Želi da kuma i djeveruše imaju istu boju haljine, a svako toliko mijenja tu boju i ne ažurira nas
Jao cure,jaa nista nemam 😢
Kad jos nam se nije bebac pokazao,jednom doktor rekao da je djecak,dr put da je mozda curica,jer kaze stvarno da ne vidi.. u cetvrtak imam pregled (i jos 4 cure sa foruma,puno nas je😁) pa se nadamo da cemo napokon znati 100%,tako da ja i dragi mozemo za vikend u jedan veci soping 😀 sad imamo samo kolica ii prenosni krevetic..😢
Ma daj? Ajde za djeveruse ako ih zeli uniformirati ali kuma bi trebala moci sama birati! 😊
Mali andeo prima narudzbe do 7.7. a onda idu na go i nema ih do 15.8 ne mozes ni narudzbu poslati...pa tko je mislio narucit preko njih nek pozuri.
Ejj i mn stvarno zanima sta se desava sa Senoritakovom ?? 🤔 nadam se da su uredu ona i bebac..
Belle,prava si zgodnica.. 😉
Aa do zadbjeg pregleda sam bila u +5kg,pa xemo vidjet koliko ce biti u cetvrtak +.. 😁
Dzenny, držim fige da otkrijete spol, ako ne, uvijek možeš kupovati unisex! Super za kilažu!
I ja se barbs iskreno nadam.. jer ipak sam u 28tt a jos nezz da li je djecak ili mala curica.. 😮
Jeste,mogu unisex ali recimo vidis nesto predivno za djevojcicu pa za djecaka i onda bi ja to sve kupila jer mozda je curica ili djecak 😁 zato trgovine izbjegavam dok ne otkrijemo spol.. ali ako saznam u cetvrtak se idem pocastiti bar jednim kompleticem,jer dragi je rekao da ne smijem nista bez njega uzimati.. 😂
Aa inace sam niska,pa i nezz akko bi izgledalo da sam vec 15 kg u + ,to bi za mene bilo preeevise.. (onda bi me bilo lakse preskociti,nego zaobici 😂😂)
Kiki, isla sam malo ubit vrijeme pa sam si popisivala..neke manje stvarcice mogu polako pocet prikupljat, kad se vratimo s mora.. A i moram jos vidjet sto cu od seke dobit.
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs nisam sigurna jesi li vidjela moj post... koliko placas postarinu (na fejsu Tetra pelene)?
Hej, za sad je stanje isto, vadili mi u petak crp i bio je 16.4(normalno je do 5), jucer ponovili nalaz i 4.4 je sada... tako da mi je malo lakse.
Urinokulturu isto dala, ali jos nije nalaz bio. Jucer mi radili ogtt i to jos cekam.
Primila sam 3 inekcije za bebina pluća, doktor kaže da bi bilo dobro da izdržimo jos bar 5 tjedana.
Nije mi teško ležati, ali kad uhvati neka panika nema niceg goreg. Znam da se moram opustiti, ali tesko je. Pogotovo kad odem na google, sama sebe onda naljutim..
Sortiraj odgovore
Najstariji