Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bruncili
    25. Ožujak 2017. 22:03

Ma ja jerva docekam 9h navecer...sad se doslovce odrzavam budnom da ne haracim ko budala opet u 5 po kuci...totalno mi je san poremecen...a lijenost-boze sacuvaj crnogorci su aktivnijk od mene...

Dragy
    26. Ožujak 2017. 09:57

Dobro jutro, ja se konacno opet naspavala. Dobila sam svoju dozu hahaha. Zaspala sinoc prije 9 i evo malo prije se probudila  Kao nova sam.
    I daaaaa! Trbuh mi se ispuhao preko noći, sad je opet onaj ravni i jedino sto mi ukazuje na trudnocu je divna linijica ispod pupka i malo ispupcenje u donjem dijelu 

violeta1
    26. Ožujak 2017. 11:39

Dobro jutro cure...meni je danas malo tezak dan, cim nema sunca odmah se losije osjecam. Kak stojite s kilama? Ja se cesto vazem i eto dobila sam do sada u trudnoci neki pola kile. Jer sam i gubila pa sad na moju inace tezinu pola kile sam gore.

pandora122
    26. Ožujak 2017. 12:20

violeta1

Dobro jutro cure…meni je danas malo tezak dan, cim nema sunca odmah se losije osjecam. Kak stojite s kilama? Ja se cesto vazem i eto dobila sam do sada u trudnoci neki pola kile. Jer sam i gubila pa sad na moju inace tezinu pola kile sam gore.

Slazem se za sunce, evo i u Zadru se nesto premislja oce-nece.
    Ja sam bome do sad natukla dvi kile s tim da nikad nisam povracala i posteno sam jela 😂

[/url

I_me
    26. Ožujak 2017. 12:50

violeta1

Dobro jutro cure…meni je danas malo tezak dan, cim nema sunca odmah se losije osjecam. Kak stojite s kilama? Ja se cesto vazem i eto dobila sam do sada u trudnoci neki pola kile. Jer sam i gubila pa sad na moju inace tezinu pola kile sam gore.

dobro jutro cure.
    vani je tmurno i depresivno. bas depresija... 
    ustala sam prije sat vremena i jos uvijek pijem kavu i nist mi se ne da.a rucak danas ne moram pravit jer sam jucer napravila i za danas. :)
    a jucer sam setala po gradu u kratkim rukavima i uzivala...
    vagu nemam doma pa nemam pojma kolko kila sam dobila i dal sam dobila ista...mozda i jesam..u hlace i dalje stanem al osjetim da me tiskaju pa sam vise u trenerkama,tajicama i tunikama.
    zadni put sam se vagala u 12tt i bila sam na +1. sljedeci pregled je u 17tt zadesetak dana pacu znati kako napredujemo dalje :)

Lemon
    26. Ožujak 2017. 16:27

NASI TERMINI
    babylove28…….…..…….….…...09.09.
    Nina0607………………………….16.9. 
    I_me……………………………….20.09.
    treca_sreca…………………… …21.09.
    M@lena……………………………23.09.
    Tea2803 ………………………. …24.09.
    pandora……………………………27.09.
    barbs……………………………….27.09.
    Violeta……………………………..27.09.
    Senoritakova………….…….………05.10.
    kiki……………………………………09.10.
    suncokretica……..….….……….…..01.11.
    Belle84………………………………01.11.
    Lemon.................................................03.11.
    Bruncili………………………………09.11.
    mc_mouse……….….……….…….11.11.
    wanttobemom……………………..13.11.
    Mystique……………….………….14.11.
    Dragy………………………………14.11.
    Giovi…………………………………15.11.
    Maca1510…………………………..22.11
    NASI PREGLEDI
    babylove28..….…...…..27.3
    Bruncili……….….…..….27.3.
    Nina0607……………….28.03.
    kiki……………………….28.03.
    Lemon...............................28.03.
    mc_mouse…………….30.03.
    Violeta……………………06.04.
    Maca1510………………..06.04
    Mystique……………….07.04.
    Senoritakova……………07.04.
    i_me……………………10.04.
    pandora122…………….11.04
    Tea2803……………….12.04.
    Barbs………………….12.04.
    wanttobemom………….13.04.
    Giovi……………………..14.04.
    M@lena………………..20.04.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

barbs
    26. Ožujak 2017. 17:54

Bruncili

Ma ja jerva docekam 9h navecer…sad se doslovce odrzavam budnom da ne haracim ko budala opet u 5 po kuci…totalno mi je san poremecen…a lijenost-boze sacuvaj crnogorci su aktivnijk od mene…

Ja nakon 10h navečer ne znam gdje sam :D  Ali spavam do 7-8 ujutro MINIMALNO 
    Ja izbjegavam vagu  Na prošlom pregledu kad sam bila 11t+1d sam bila na +2kg. Vidjet ćemo šta vaga kaže 12.4. 

violeta1
    26. Ožujak 2017. 18:12

Evo kod nas malo sunca bilo pa je odmah lakse. Niste puno ni dobile sve u granicama. Mene je mal strah to s kilama kako, ali dobro, jedem cesto i po manje, ne mogu ni jesti u jednom obroku kolicinski kao prije. Danas sam si narucila zagrebacki i et rucala, za 2 sata mal jela opet i ostalo mi malo i za veceru. A inace bi smazala u jednom obroku. Jeste se uclanile u ljekarnu za trudnice sto se nesto dobije? Danas sam cula za to pa cu ici si uzet neke vitamine i odmah cu pitati.

Nina2512
    26. Ožujak 2017. 18:22

Curke kad se pocinje vidjeti trbuscic?u kojem tj?ja sam danas navrsila deseti tj i jos sam ravna..hehe..

wanttobemom
    26. Ožujak 2017. 18:57

Curke moje ja danas cijeli dan ko slomljena 
    Strašno nešto. U petak sam bila u štiklama na poslu i noge nikako da mi se oporave s tim da me svi mišići bole kao da sam neki jak trening odradila haha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.