Ma ja jerva docekam 9h navecer...sad se doslovce odrzavam budnom da ne haracim ko budala opet u 5 po kuci...totalno mi je san poremecen...a lijenost-boze sacuvaj crnogorci su aktivnijk od mene...
Dobro jutro, ja se konacno opet naspavala. Dobila sam svoju dozu hahaha. Zaspala sinoc prije 9 i evo malo prije se probudila Kao nova sam.
I daaaaa! Trbuh mi se ispuhao preko noći, sad je opet onaj ravni i jedino sto mi ukazuje na trudnocu je divna linijica ispod pupka i malo ispupcenje u donjem dijelu
Dobro jutro cure...meni je danas malo tezak dan, cim nema sunca odmah se losije osjecam. Kak stojite s kilama? Ja se cesto vazem i eto dobila sam do sada u trudnoci neki pola kile. Jer sam i gubila pa sad na moju inace tezinu pola kile sam gore.
Dobro jutro cure…meni je danas malo tezak dan, cim nema sunca odmah se losije osjecam. Kak stojite s kilama? Ja se cesto vazem i eto dobila sam do sada u trudnoci neki pola kile. Jer sam i gubila pa sad na moju inace tezinu pola kile sam gore.
Slazem se za sunce, evo i u Zadru se nesto premislja oce-nece.
Ja sam bome do sad natukla dvi kile s tim da nikad nisam povracala i posteno sam jela 😂
[/url
Dobro jutro cure…meni je danas malo tezak dan, cim nema sunca odmah se losije osjecam. Kak stojite s kilama? Ja se cesto vazem i eto dobila sam do sada u trudnoci neki pola kile. Jer sam i gubila pa sad na moju inace tezinu pola kile sam gore.
dobro jutro cure.
vani je tmurno i depresivno. bas depresija...
ustala sam prije sat vremena i jos uvijek pijem kavu i nist mi se ne da.a rucak danas ne moram pravit jer sam jucer napravila i za danas. :)
a jucer sam setala po gradu u kratkim rukavima i uzivala...
vagu nemam doma pa nemam pojma kolko kila sam dobila i dal sam dobila ista...mozda i jesam..u hlace i dalje stanem al osjetim da me tiskaju pa sam vise u trenerkama,tajicama i tunikama.
zadni put sam se vagala u 12tt i bila sam na +1. sljedeci pregled je u 17tt zadesetak dana pacu znati kako napredujemo dalje :)
NASI TERMINI
babylove28…….…..…….….…...09.09.
Nina0607………………………….16.9.
I_me……………………………….20.09.
treca_sreca…………………… …21.09.
M@lena……………………………23.09.
Tea2803 ………………………. …24.09.
pandora……………………………27.09.
barbs……………………………….27.09.
Violeta……………………………..27.09.
Senoritakova………….…….………05.10.
kiki……………………………………09.10.
suncokretica……..….….……….…..01.11.
Belle84………………………………01.11.
Lemon.................................................03.11.
Bruncili………………………………09.11.
mc_mouse……….….……….…….11.11.
wanttobemom……………………..13.11.
Mystique……………….………….14.11.
Dragy………………………………14.11.
Giovi…………………………………15.11.
Maca1510…………………………..22.11
NASI PREGLEDI
babylove28..….…...…..27.3
Bruncili……….….…..….27.3.
Nina0607……………….28.03.
kiki……………………….28.03.
Lemon...............................28.03.
mc_mouse…………….30.03.
Violeta……………………06.04.
Maca1510………………..06.04
Mystique……………….07.04.
Senoritakova……………07.04.
i_me……………………10.04.
pandora122…………….11.04
Tea2803……………….12.04.
Barbs………………….12.04.
wanttobemom………….13.04.
Giovi……………………..14.04.
M@lena………………..20.04.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ma ja jerva docekam 9h navecer…sad se doslovce odrzavam budnom da ne haracim ko budala opet u 5 po kuci…totalno mi je san poremecen…a lijenost-boze sacuvaj crnogorci su aktivnijk od mene…
Ja nakon 10h navečer ne znam gdje sam :D Ali spavam do 7-8 ujutro MINIMALNO
Ja izbjegavam vagu Na prošlom pregledu kad sam bila 11t+1d sam bila na +2kg. Vidjet ćemo šta vaga kaže 12.4.
Evo kod nas malo sunca bilo pa je odmah lakse. Niste puno ni dobile sve u granicama. Mene je mal strah to s kilama kako, ali dobro, jedem cesto i po manje, ne mogu ni jesti u jednom obroku kolicinski kao prije. Danas sam si narucila zagrebacki i et rucala, za 2 sata mal jela opet i ostalo mi malo i za veceru. A inace bi smazala u jednom obroku. Jeste se uclanile u ljekarnu za trudnice sto se nesto dobije? Danas sam cula za to pa cu ici si uzet neke vitamine i odmah cu pitati.
Curke kad se pocinje vidjeti trbuscic?u kojem tj?ja sam danas navrsila deseti tj i jos sam ravna..hehe..
Curke moje ja danas cijeli dan ko slomljena
Strašno nešto. U petak sam bila u štiklama na poslu i noge nikako da mi se oporave s tim da me svi mišići bole kao da sam neki jak trening odradila haha
Sortiraj odgovore
Najstariji