Curke, jel jedete ribu i u kojoj kolicini? Stalno slušam o tome kak u trudnoci treba oprezno s ribom a onda opet mi ginekologica kaze da je riba dvaput tjedno preporucljiva zbog omega3. Sta vi kazete?
Belle84 ja je jedem barem jednom tjedno, koliko znam opasna moze biti samo riba koja sadrzi zivu u sebi poput tune, ali ova nasa bijela i plava riba je bezopasna. Ako te brine izbor uguglaj koje sve ribe sadrze zivu, ali cak i da pojedes malo tune nece ti nista biti. Treba bit oprezan sa sirovom ribom, dakle sushi ne.
Belle, slobodno jedi ribu Ja imam riblji meni minimalno jednom tjedno, a i slažem se sa onime što je Kiki rekla
Dragy jesam ja to dobro skuzila da je tebi "ajme" sto si spavala "samo do 7am" ?
Ako je tako, bit ce ti veselo kad dodje beba....friske mame se mogu tuci nogom u guzicu ako nisu prije 5am na nogama! Mojima je x mjeseci trebalo da nauce kad je "jutro"....
Ovo za ribu - kiki je to sve lijepo objasnila. Riba je zakon samo adekvatno termicki obradjena i ne bilo koja zbog te famozne zive i ostalih teskih metala..
žena-majka-carica:)
Ljubice kakav daan!
Moram bit zahvalna svekrvi,u 7 sam dobila solo kavu s muzem adjecu smo im stavili u krevet.
Do sad parkic na jezeru tu blizu sv Ned djeca uzivala., dosla doma skuhala juhicu od buterino i stavila djecu spavat. Kad se probude ce mo nekamo na rucak! To da se muz iskupi jer ga nema na moj rodjendan 😋
Dragy jesam ja to dobro skuzila da je tebi "ajme" sto si spavala "samo do 7am" ?
Ako je tako, bit ce ti veselo kad dodje beba….friske mame se mogu tuci nogom u guzicu ako nisu prije 5am na nogama! Mojima je x mjeseci trebalo da nauce kad je "jutro"….
Ovo za ribu - kiki je to sve lijepo objasnila. Riba je zakon samo adekvatno termicki obradjena i ne bilo koja zbog te famozne zive i ostalih teskih metala..
Hahahaha meni je AJME sve prije 10am vikendom. I mrzim posao i ustajanje ujutro u 6 od kada znam za sebe, tj od kada radim. Cak mi je skola bila velik teret. Jednostavno imam potrebu za velikom kolicinom sna. Mozda me moj organizam poceo lagano privikavati na to rano ustajanje....hmmmmm
Sto ces, tako je kad ste ti i muz sami, mozete da spavate koliko vam volja, a vikend spavanje je svetinja u nasoj kuci
Meni je prije djece bilo normalno i prirodno budit se oko 7 i cim bih ustala bila bih u punoj snazi. Za razliku od muza koji nije bio jutarnji tip, i slomilo ga je kad radi bebaca nije bilo vise takvog luksuza. Gustajte dok mozete ;)
Nina, bas super....odmah se covjek bolje osjeca. Danasnji dan je zbilja kao iz raja...da ga pozelit ljepseg ne bi mogao. Moji jos vani bicikliraju a ja odmaram iza rucka, prijepodnevno landranje mi je sasvim dosta za danas!
Ja ne znam jel mene pere proljetni il trudnicki umor... bas me muz zeza da odavno nisam bila krepanija i sve nekako s noge na nogu a inace sve brzinski odradim
Bruncili znam kako ti je. Inače bi stan spremila u jednom mahu, a danas sam se umorila nakon 10 minuta.
I morala sam stati. Jos sam se i dosta saginjala i čučala pa me počelo boliti, tako da je sve dragi dovršio kad se vratio s posla.
Koma sam. Sinoć sam spavala od 20:30 do 7h. Meni se samo spava....
Meni se tako u početku samo spavalo. Preludo.
A sad sam ušla u fazu da nisam pospana po cijele dane (osim ko danas kad sam ubila 3h popodne jer sam noć probdjela od 3 do 6am) ali sam lijeeeeena bolesno. Svjesna sam tog ali ne mogu si pomoći. Tijelo traži da usporim i ne radim niš....danas je mužu dosadilo gledat kuću prljavu i on je pod sredio, skoro me sram bilo.....skoro
Sortiraj odgovore
Najstariji