Aja zene moje koliko nas je! Svaka cast! 😊
A 27.9. bi mogao biti poprilicno plodan. 😊
Svi smo bili aktivno hehe 😊
Citajuci vase trudnicke zelje i tegobe, ja kao da nisam trudna 🤣🤣🤣🤣
Bruncili, tak je i meni bilo u prvoj trudnoci prva 3 mjeseca, a onda je uslijedila takva zelja za jabukama da bih ja radije pojela jabuku nego cokoladu ili bilo sto drugo slatko. Jela sam i po 2 kg jabuka na dan, pa sam rekla muzu da ih skriva od mene jer sam mislila da pretjerujem. 😁 i jesam, al sad ih i moj sin voli jako, pa mi nije zao 😊
Evo da podijelim s vama, nakon visegodisnje borbe s Escherihijom u urinu danas mi je došaao nalaz urinokulture i više je nema. Jupiii! Nisam pila antibiotik nego sam samo uzimala Beta glukan 3 mjeseca i radila si onaj recept s češnjakom :-) Konačno.
Odlicno Belle84, dobro je da si to na vrijeme rijesila i to bez antibiotika. Supeeer! Cesnjak je zakon! 😉
Jesam li se nekidan pohvalila kako super spavam i evo me, druga noć zaredom od 3am na nogama...prvo jučer mlađi davio se cilu noć od kašlja, a jutros me jednostavno iznutra probudilo, ovo malo čudo valjda
i sad me evo tražim kolica po njuškalu..
kako sam krenula, budem ja imala svu opremu prije 5og mj T moram usporit
Evo da podijelim s vama, nakon visegodisnje borbe s Escherihijom u urinu danas mi je došaao nalaz urinokulture i više je nema. Jupiii! Nisam pila antibiotik nego sam samo uzimala Beta glukan 3 mjeseca i radila si onaj recept s češnjakom :-) Konačno.
to su super vijesti....a jel se E.Coli vidi iz obične urin pretrage koju propiše ginekolog na početku T, ili se to mora odvojeno pitat? Već imam listu svega šta nisam pregledala a trebalo bi...
žena-majka-carica:)
Jesam li se nekidan pohvalila kako super spavam i evo me, druga noć zaredom od 3am na nogama…prvo jučer mlađi davio se cilu noć od kašlja, a jutros me jednostavno iznutra probudilo, ovo malo čudo valjda
kako sam krenula, budem ja imala svu opremu prije 5og mj Tmoram usporit
to su super vijesti….a jel se E.Coli vidi iz obične urin pretrage koju propiše ginekolog na početku T, ili se to mora odvojeno pitat? Već imam listu svega šta nisam pregledala a trebalo bi…
Za E.coli moras urinokulturu radit a ne obicna urin pretraga. Ceka se nalaz par dana.
Evo i ja "super" spavam haha
[/url
Dobro jutro, drage moje, ja isto nocas budna. Malac se probudio u 3 h i ajmo se igrati. I kad sam rekla da igracke spavaju,mora i on jos malo pa cemo se onda igrati, plac,ljutnja, dreka... onda smo se svi razbudili. Zaspao oko 5 ipo. A ja evo vec budna da popijem kavu u miru. 😊 Pijem bijelu ujutro. I to mi je jedina u danu. Skuzila sam da mi odgovara radi niskog tlaka. 😊 i bas uzivam u njoj. A sunce probija kroz prozor. Ma milina!
Citajuci vase trudnicke zelje i tegobe, ja kao da nisam trudna 🤣🤣🤣🤣
Bruncili, tak je i meni bilo u prvoj trudnoci prva 3 mjeseca, a onda je uslijedila takva zelja za jabukama da bih ja radije pojela jabuku nego cokoladu ili bilo sto drugo slatko. Jela sam i po 2 kg jabuka na dan, pa sam rekla muzu da ih skriva od mene jer sam mislila da pretjerujem. 😁 i jesam, al sad ih i moj sin voli jako, pa mi nije zao 😊
Hahhaa ako ja dozivim isto i pocnem jesti jabuke to ce biti svjetsko cudo jer stvarno nisam neki obozavatelj... cak me i mm pitao kako to da nemam mucnina, al mislim da se to svekrva "brine" pa njemu napunila glavu...
Dobro jutro zene, majke, kraljice!
I ja imam problema sa spavanjem, budim se cijelu noc, prevrcem, namjestam...jutros se probudila u 7h
A ja sam veliiiika spavalica i nije mi kasno zasto.... hahaha
Ja nemam jos nekih zelja za hranom. Ali moja mama kada je bila trudna sa mnom (zatrudnjela oko valentinova kao i ja sada hahhaah) nenormalno je zeljela narance i gusila se u njima. Ja danas obozaaaavam narance. Zanimljivo je sto mi se sada uopce ne traze, ni ono kao normalno sto bi mi se jele hahahah
Dobro jutro, mame
Ja sam se baš lijepo naspavala. Moguće da je do promijene vremena jer neki dan ni ja nisam dobro spavala Prvi put nakon dugo vremena da sam morala malo odmoriti popodne...
Slažem se sa time da je 27.9. plodan datum :D hahahaha Ima nas
Jesam li se nekidan pohvalila kako super spavam i evo me, druga noć zaredom od 3am na nogama…prvo jučer mlađi davio se cilu noć od kašlja, a jutros me jednostavno iznutra probudilo, ovo malo čudo valjda
kako sam krenula, budem ja imala svu opremu prije 5og mj Tmoram usporit
to su super vijesti….a jel se E.Coli vidi iz obične urin pretrage koju propiše ginekolog na početku T, ili se to mora odvojeno pitat? Već imam listu svega šta nisam pregledala a trebalo bi…
Odi obavezno na urinokulturu. Ja sam otisla privatno i platila 130 kn samo zato jer mi se nije dalo cekat u redu sto godina ali ginekologica ce ti dati uputnicu sigurno, samo trazi.
Sortiraj odgovore
Najstariji