A vidjet cemo kak ce me posluzit🙂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sad krece najzanimljivije razdoblje Za neke je krenulo odavno (Treca sreca)
Gledala sam... Nema online za kupiti preko Orchestre... Nemamo ni Next... Nemamo bas puno izbora u Puli... Ali imamo Kik i C&A I cekamo Lidl

Cure dođite u Zagreb u shopping hehe
Ja se nadam da će se PEPCO raširiti po Hrvatskoj da bude svima dostupan. Robica im je tako jeftina, a prelijepa. Sve lijepo pamučno. Majice su po 15-tak kuna, hlačice isto tako oko 15-20. A kombinezona ima već za 25 kn i to su redovne cijene! Isplati se jer sve brzo prerastu...
Mislim da ću djetetu tamo najviše kupovati
Imaju dosta i drugih stvari kao npr igračaka, dekica, krpica, popluna, sve prepovoljno
Evo što sam neki dan uzela, ručnik i deblja mekana dekica, sve po 35 kn po redovnoj cijeni!

Cure dođite u Zagreb u shopping hehe
Ja se nadam da će se PEPCO raširiti po Hrvatskoj da bude svima dostupan. Robica im je tako jeftina, a prelijepa. Sve lijepo pamučno. Majice su po 15-tak kuna, hlačice isto tako oko 15-20. A kombinezona ima već za 25 kn i to su redovne cijene! Isplati se jer sve brzo prerastu…
Mislim da ću djetetu tamo najviše kupovati
Imaju dosta i drugih stvari kao npr igračaka, dekica, krpica, popluna, sve prepovoljno
Evo što sam neki dan uzela, ručnik i deblja mekana dekica, sve po 35 kn po redovnoj cijeni!
Cula sam vec za taj pepco!! I da je jako jeftino i da je roba ok. I nemaju webshop.. i najbliza trg mi u zagrebu 🙁

Bila sam u Pepcu...svega ima..od do...☺

I ja planiram dati max 400 kn za madrac, pa me zanimalo gdje mogu kupit. Kod nas u Puli imamo Magic baby i jos jedan centar; ostalo jysk, pevec i posebne trgovine za madrace…. Mi smo kupili 2 madraca za 2600 kn na popustu… (Za novu sobu)
Onaj roditelj koji djetetu nesto zabrani je ZLOCESTI onda odrastes i skuzis da si u biti bio glup
I svasta ocekivao od roditelja…
Babylove, od Bubamare mama i moja sveki su te koje nam ne dozvoljavaju da uzivamo u trudnoci… Zato sam im nabila osjecaj krivnje danas, pa odmah mi rekli da krenem traziti sto mi se svidjaPonekad i snahe moraju biti babaroge…
A mama je rekla da moramo u soping za bebu da vidim sto mi se svidja jer je ona puno toga nasla…
Danas sam sve sto sam dobila za bebu proslijedila mami i svekrvi na pranje. Mislila sam ja uskoro početi to sredivati ali.... Lica su im se ozarila kad sam im predala sve . Rekle su da su jedva dočekale da one sudjeluju u pripremama.
Dorja, svu robicu koju sam doma do sada je kod moje mame. Jedva ceka da ju opere i ispegla
Aaaaah, blago vama u ZGu... Svasta imate

Jbg Barbs, Pula bas je onako malo izolirana...sta vam je najblize od ovih vecih gradova? Rijeka?

Jbg Barbs, Pula bas je onako malo izolirana…sta vam je najblize od ovih vecih gradova? Rijeka?
Hahahaha Barbs je jos i super u Puli 😊 ima 3 trgovine vise nego ja u Porecu 😂😂😂. Tu u istri svi idu ili u rijeku ili sloveniju,italiju u shoping. 🙁

Rijeka i Kopar su mi najblizi... U Rijeci sam jucer shvatila da bas u nemaju izbora... Barem ne u ZTCu...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji