Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    01. Srpanj 2017. 14:08

Mi kupujemo tenice za micicu adidas, reebok ili tako nesto. Ne iz toga sta mora bit marka nego ima 1 koje nosi i moraju bit kvalitetne i udobne jer ne zelim imat 3 tenice jeftinije a kostaju ko ove 1 ili i vise.
    Nas dvoje smo odrasli na selu. Ja nisam imala bas neke igracke. Prvu barbie sam dobila sa tipa 3 god od susjede koja je zivila u Njemackoj. Nekad poslije mi je i tata donosio iz Njemacke. Sveukupno sam imala 3. Uglavnom smo se igrali vani, po sumama i livadama. Nisu nam tribale posebne igracke. Isto tako igrali bi se da nekim posudicama i kuvali blato i pijesak. Znaci trosak nasih igracaka je bio 0kn. I mislim da smo bili sritniji nego oni sada.
    Onu celavicu bebu nikad nisam imala, a svidjala mi se. Kad bi dosla kod rodica igrala bi se i to je bilo to. Ne zalim sta je nisam mogla imati jer i da sam je imala ne bi mi sad zbog tog bilo nesto bolje.
    Muz dosta pati zbog toga sta nije bas imao neke igracke i sad njoj zeli sve. Nije njemu bilo nista gore nego meni, ali cini mi se da su muski vise time "frustrirani" nego mi zene.

babylove28
    01. Srpanj 2017. 14:21

Barbs ja sam madrac kapila u Magic baby-250 kn
    Pupy dobrodosla imamo isti termin
    P.s. ne znam vise tko je napisao ali to dramljenje okoline oko ranije kupovine opreme za bebu,ajme nek se skinu s kicme vise ti koji prigovaraju
    Zadnjih mjesec dana mi ne pada na pamet hodat po trgovinama,hocu da je sve spakovano i spremno i da samo cekam termin
    Shodno tome imam jos samo mjesec dana za pripremu

treca_sreca
    01. Srpanj 2017. 14:22

madrac smo prvorođencu kupili jedan od najkvalitetnijih tada, cca 600kn...a bilo ih je po 200-300kn po dućanima.
    U hespo direkt naručili, jer u dućanu tu vrstu nisu imali a i ispalo mi je povoljnije ovak direkt od proizvođača, gore iz Preloga, platili kurirsku dostavu 50ak kn i donili mi ga.
    Koristio ga je jedan malac, pa drugi, a kad su prešli 3god (i otišli u 90*120 krevete) ostavila sam ga kao rezervu u sobi, kad ima netko dođe da ga izvuku i sjede na njemu dok se igraju...da im služi kao kauč jer se oni po podu vole igrati legiće i sl
    Tako da je lani završio u smeću, jer prljao se tako po podu.
    Sad ćemo za treću bebu kupit nešto možda nijansu jeftinije, ne baš taj najjeftiniji od 200, ali neću ulagat ni u džepićaste opružne i sl nego kontam nekih 400tinjak kn za madrac dati...ionako će najviše spavati s nama a mi imamo na bračnom madrac od 6tis kn....to mi je baš bitno jer s godinama krene kičma propadat od sjedilačkog uredskog posla...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    01. Srpanj 2017. 14:26

Mamuka

Ne zalim sta je nisam mogla imati jer i da sam je imala ne bi mi sad zbog tog bilo nesto bolje.
    Muz dosta pati zbog toga sta nije bas imao neke igracke i sad njoj zeli sve. Nije njemu bilo nista gore nego meni, ali cini mi se da su muski vise time "frustrirani" nego mi zene.

e baš tako, dobro si to rekla
    moj isto kao da njima želi kupit sve Lego setove na ovom svijetu šta su ikad izašli, jer je to njemu bila boljka kad je bio mali.
    A djeca jedva dočekaju...i onda je mama babaroga koja brani i ljuti se na nove igračke

01. Srpanj 2017. 14:36

Mamuka koliko je stara curica? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    01. Srpanj 2017. 14:41

I ja planiram dati max 400 kn za madrac, pa me zanimalo gdje mogu kupit. Kod nas u Puli imamo Magic baby i jos jedan centar; ostalo jysk, pevec i posebne trgovine za madrace.... Mi smo kupili 2 madraca za 2600 kn na popustu... (Za novu sobu)
    Onaj roditelj koji djetetu nesto zabrani je ZLOCEST I onda odrastes i skuzis da si u biti bio glup  I svasta ocekivao od roditelja... 
    Babylove, od Bubamare mama i moja sveki su te koje nam ne dozvoljavaju da uzivamo u trudnoci... Zato sam im nabila osjecaj krivnje danas, pa odmah mi rekli da krenem traziti sto mi se svidja  Ponekad i snahe moraju biti babaroge... A mama je rekla da moramo u soping za bebu da vidim sto mi se svidja jer je ona puno toga nasla...

barbs
    01. Srpanj 2017. 14:42

Bravi za zimnucu, Sanjchi .. 
    I moja mama je radila jucer marmeladu od marelica, a danas ne znam od cega ce raditi... 

• Dena1009
    01. Srpanj 2017. 14:44

treca_sreca

haha, sad zvučim kao stara baba skulirat ću se 

Ajd prestani vise, bediras me, ja cu za koju godinu doc na tvoje, a jos imam i isto misljenje sta se ovog tice 😉😉😅

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    01. Srpanj 2017. 14:45

01. Srpanj 2017. 15:05

Ja sam sad prvi put radila od marelica...jos cu jednu turu i to je to..kasnije (ako cu moc i imat snage) jos od sljiva te mjesanu (kruske, sljive, jabuke)

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI