Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Srpanj 2017. 11:37

Buba mara, jao i mama... to k'o moja sveki  Samo što sveki NEMA RAZLOGA za negativne misli... Znam da joj je teško, ali mora shvatiti i tebe. Vrijeme leti i nama će biti sve teže i teže iz dana u dan. Ja sam puno toga od sestrične dobila, ali svakako i sama želim kupiti. Sada sam već krenula gledati na netu kako se kreću cijene oprema, a ovih dana ću bome poharati C&A i KIK jer vrijeme leti. Frendica mi govori da idem u Beba centar u Kopar, ali mi se po ovim vrućinama ne ide... uz to, bile bi i gužve u điru... još manje od 3 mjeseca i do mog termina, a bome i do tvog... A nikad se ne zna hoće li se beba roditi oko termina ili prije ili kasnije, pa bolje biti spreman... 

01. Srpanj 2017. 11:43

Dena nisam ga ni mislila stavljat pod vodu jer bas i ne vjerujem da mu nece nist bit. Pogotvo jer su otvoreni utori za punjac i slusalice. 
    Buba Mara nisam ni ja jos nista kupila. Iako imam dosta toga za dobit, pa necu previse ni kupovat. A i jos nismo sigurni da ie curka😂 sad kad na kraju bude pisonja😋 u svakom slucaju tek tamo nakon 24.8. cu krenut..to ce bit 2 mj do termina

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    01. Srpanj 2017. 11:52

jutro curee!
    ja se sad probudila...hahahaha... ne pamtim kad sam zadnji put tako dugo odspavala  a bome i trebalo mi je.
    sutra dobivam obecanu robicu od jedne poznanice pa cu onda sve slozit i pregledat sta imam i nemam i moci cu opusteno u shoping. 
    jos mi svekriva mora poslat kolica koja su btw kupljena prije 2,5 mj ( al eto ona nema vremena ),krevetic mi je kod sestre, jos moramo i krecit i stavit laminat u spavacu i sad me vec polako hvata nervoza hahahahah hocemo stici sve .

barbs
    01. Srpanj 2017. 11:58

I me, neka si se ti nasoavala i odmorila!! Trebalo ti je  I ja moram detaljno pogledati sto mi treba sto se robice tice. Pola mi je ma selu kod mojih a druga polovica u gradu kod mojih  Al mi definitivno trebaju dekice, plahte, krevetic, madrac i ostale potrepstine..Sta si ono rekla, koliko si platila dekice i rucnike u kiku? 

barbs
    01. Srpanj 2017. 12:00

I znaaaaaam na sto mislis sto se te nervoze tice... Sto vrijeme brze prolazi to veca nervoza ako cemo sve stici...

mc_mouse
    01. Srpanj 2017. 12:03

Sto se tiče robice. Mi smo počeli kupovati ima vec bar mjesec i pol... iz razloga sto gledamo da prođemo povoljnije. Bile su zimske kolekcije na sniženju, a nas bebač treba biti u 11tom mjesecu. I zašto onda ne iskoristiti. 
    I to biram robicu. Ne kupujem na silu. Sto ne mogu reci da nebi radila pred kraj trudnoće i kupovala pod "mus". 
    I nekako opuštenije mi je kad imam u glavi sta mi fali i pola vidim u ormaru :) 
    Joj vidjela sam kolica na njuškalu. Slinim po oglasu vec tri dana. 😂😂 cekam da mi prođe 4D pa idem u Zagreb po njih ako se ne prodaju 😂😂😂😂

mc_mouse
    01. Srpanj 2017. 12:05

Btw Ethereal ima popust ovaj vikend 10%. Cula sam da imaju kvalitetnu posteljinu za bebe, dekice, jastuke za dojenje i slično....

barbs
    01. Srpanj 2017. 12:08

Mc Mouse, neka ste vi vec krenuli!!  Ako nista drugo, nisi okruzena negativnom energijom... 
    Bas cu skicnut na njihovu stranicu..

I_me
    01. Srpanj 2017. 12:08

barbs

I me, neka si se ti nasoavala i odmorila!! Trebalo ti jeI ja moram detaljno pogledati sto mi treba sto se robice tice. Pola mi je ma selu kod mojih a druga polovica u gradu kod mojihAl mi definitivno trebaju dekice, plahte, krevetic, madrac i ostale potrepstine..Sta si ono rekla, koliko si platila dekice i rucnike u kiku?

barbs

I znaaaaaam na sto mislis sto se te nervoze tice… Sto vrijeme brze prolazi to veca nervoza ako cemo sve stici…

kako to zovu? gnjezditi se?? ono kad te pere da kuca mora biti cista i sve slozeno?? 
    platila sam ih 50kn/kom. imas i u mulleru rucnika i dekica..isto tako negdje 5okn. taj muller u mallu 5x veci nego ovaj kod mene i veci izbor i cini mi se jeftiniji(??) jedino mi je zao sto nisam jos u kiku kupila dekicu/poplun za 90 kn. al ici cu ja jos do pule. 
    mene zanima gdje mogu kupit madrac za krevetic? a da sad nije milju kn.

I_me
    01. Srpanj 2017. 12:13

mc_mouse

Sto se tiče robice. Mi smo počeli kupovati ima vec bar mjesec i pol… iz razloga sto gledamo da prođemo povoljnije. Bile su zimske kolekcije na sniženju, a nas bebač treba biti u 11tom mjesecu. I zašto onda ne iskoristiti.
    I to biram robicu. Ne kupujem na silu. Sto ne mogu reci da nebi radila pred kraj trudnoće i kupovala pod "mus".
    I nekako opuštenije mi je kad imam u glavi sta mi fali i pola vidim u ormaru :)
    Joj vidjela sam kolica na njuškalu. Slinim po oglasu vec tri dana. 😂😂 cekam da mi prođe 4D pa idem u Zagreb po njih ako se ne prodaju 😂😂😂😂

ako imas fejs imas jednu grupu koja se zove PRODAJA DJECJIH KOLICA!!! ima svakakvih...da se naci svasta!!! ima skupih,novih,polovnih,jeftinih...skicni i tamo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.