Barbs da to mi je jako poznato, prije svatova nista se vi ne sekirajte zbog novaca i bla bla bla a poslije svatova sipak, ajde platite mladenci!! Tako da smo nase svatove platili mi i moji roditelji a njegovi su nam kroz godinu dana vratili novce, al bitno da su se kesili i dicili oni imaju novaca, pa fuj!! Mrzim to. Nikad nikog ne gledam po imovinskom-financijskom statusu za mene je bitno da si covjek! Zato sam ja poludila i povukla crtu. Tesko je to kad se petljaju gdje im nije mjesto, ali sve to ovisi najvise o muzu. Moj dok je dopustao radila su se sranja, a kad je shvatio sta dopusta i kud to vodi, nit sranja nit problema kod nas. Uff kad se sjetim dode mi da vristim hehe...ali necemo vise o takvim stvarima. Samo moramo bit pametne i mudre za ubuduce 😊😊

Muz je dobio ponudu da jedan dio specijalizacije odradi vani, sest mjeseci. Uf uf. Odmah sam dobila glavobolju. Ponuda je vrlo privlačna. Svicarska. I sto sada? Malo bih plakala malo smijala. Sve nam se okrenulo. Uskoro moramo odlučiti, a ja bi vikala.
Tri mj budes u RH dok prodju bebine redovne kontrole i onda 3 mj budes s njim u Svicarskoj. 6 mj nije puno, Svicarska nije daleko, dok je beba manja jos si i fleksibilna, da ide u skolu ne bi nigdje iz naselja, a ne iz drzave. Ako je prilika dobra, ja ne bih dopustila muzu da je propusti, vec bih jos i isla s njim i uzivala.😊
Dorja slazem se sa malenom..

Nazvali smo roditelje , svako svoje i dogovorili sastanak, mozda i veceras. Ponekad mislim kako je nas sudbina spojila, poslala nam je i divne roditelje. Rekli su nam da ne brinemo, da Ce i oni o svemu razmisliti i pomoći nam. Nakon desetak minuta zove moja mama koja vec ima planove, ona uzima godišnji...zatim zove njegova mama i ona ima rjesenje al svi zajedno moramo sjesti i dogovoriti se. Sto god da odlucimo oni su tu. Sad sam se malo smirila i iskreno sve sam blize odluci da zajedno odemo. Javljam. Tesko mi je al ne pokazujem. Stotine pitanja i stotine strahova. Muz je rekao da po njemu ne dolazi u obzir da on ne bude na porodu, bilo gdje da se nalazimo.
super Dorja, da imate i svoje i njegove uza se. Puno to znači.

žena-majka-carica:)
Nazvali smo roditelje , svako svoje i dogovorili sastanak, mozda i veceras. Ponekad mislim kako je nas sudbina spojila, poslala nam je i divne roditelje. Rekli su nam da ne brinemo, da Ce i oni o svemu razmisliti i pomoći nam. Nakon desetak minuta zove moja mama koja vec ima planove, ona uzima godišnji…zatim zove njegova mama i ona ima rjesenje al svi zajedno moramo sjesti i dogovoriti se. Sto god da odlucimo oni su tu. Sad sam se malo smirila i iskreno sve sam blize odluci da zajedno odemo. Javljam. Tesko mi je al ne pokazujem. Stotine pitanja i stotine strahova. Muz je rekao da po njemu ne dolazi u obzir da on ne bude na porodu, bilo gdje da se nalazimo.
Eto vidis. Nemoj to gledati kao nesto lose. Gledaj na to kao izazov i super priliku za vas oboje. A obzirom da su vam roditelji puni razumjevanja, kad rodis, ako osjetis potrebu mama ti moze doci i pomoci oko bebe. 😊

Dorja, steta je propustiti priliku. 6 mjeseci nije tako dugo razdoblje, to prode za cas. Najvaznije je da ste vas dvoje, uskoro troje, zajedno

Nazvali smo roditelje , svako svoje i dogovorili sastanak, mozda i veceras. Ponekad mislim kako je nas sudbina spojila, poslala nam je i divne roditelje. Rekli su nam da ne brinemo, da Ce i oni o svemu razmisliti i pomoći nam. Nakon desetak minuta zove moja mama koja vec ima planove, ona uzima godišnji…zatim zove njegova mama i ona ima rjesenje al svi zajedno moramo sjesti i dogovoriti se. Sto god da odlucimo oni su tu. Sad sam se malo smirila i iskreno sve sam blize odluci da zajedno odemo. Javljam. Tesko mi je al ne pokazujem. Stotine pitanja i stotine strahova. Muz je rekao da po njemu ne dolazi u obzir da on ne bude na porodu, bilo gdje da se nalazimo.
Eto vidis. Nemoj to gledati kao nesto lose. Gledaj na to kao izazov i super priliku za vas oboje. A obzirom da su vam roditelji puni razumjevanja, kad rodis, ako osjetis potrebu mama ti moze doci i pomoci oko bebe. 😊
Hvala ti
Iako vas ne znam, tj ne poznajemo se osobno, sve ste divne. Prije nego sam objavila na forumu nazvala sam dvije svoje best prijateljice, obadvije su rekle - ajoj, pa bas sada , pa kako ces sve to, nepoznati ljudi......pa mi ne bismo.....misli na sebe... tesko je otici..... Eto zao mi je sto sam im rekla. Nazalost. Stekla sam dojam da su vise mislile na sebe nego na mene i moju situaciju. Divne ste. 😘😘😘😘😘😘
Dorja, eto vidis, sve ce se rijesiti!! 😊 😊 😊
Javi novosti 😍
Violeta, oni jesu platili odmah. I ni ja ne gledam tu financiju, al me to izbacili iz takta... Toliko tog pricanja da ne brinemo o novcu, pa onda PREOKRET... Tako i za sobu... Da ce nam oni kupiti i da ne brinemo o novcu i na kraju smo rekli da cemo platiti po pola jer je skupa i nisu se bas usprotivili... A govorila je: ispod 15 tisuca nemojte kupiti... NESMIJETE... Ja cu vam platiti... Maaaa
DOOOOSTAAAAA O SVEKRVAMA AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Dorja, meni je bilo tesko kad je frendica odlazila i podupirala sam ju... SVAKI dan se cujemo od jutra do sutra, kao da nismo odvojene .. malo glupo od frendica sta su tako reagirale..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji