Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    28. Lipanj 2017. 13:48

Ok, sad vidim da jesi imala, al ne kuzim drugu poruku... Da li te vaginalno pogledao??
    Spol btw ni meni nije htio pogledati u 16. Rekao je da se ne vidi    

• ivanavanda
    28. Lipanj 2017. 13:49

A i zakaj ne bi platio 500kn da sve iozmjeri i vidi recimo moj brat je rođen bez bubrega pa ce to gledat na mojoj bebi prvo, a i dobijes video kako sise palac kako se mršti guta vodu pa uzivas u snimkama dok se ne rodi

I_me

Ivana Radočaj

pa preko trbuha mi radio stavio sondu i pogledao kaze glava ok i srce kuca sve je ok i dalje…. i obrisao me i ciao…. ja mislila da ce vaginalno raditi wtf?

Meni je zadnji vaginalni bio u 12t, svi ostali poslije su bili preko trbuha.

barbs

Ivana, ne vidim odmah poruke. Pisem s mobitela...
    Cudi me sto ne radi vaginalni pregled, ali npr moja frendica je u trudnoci samo jednom imala vaginalni, ostale pute UVZ

violeta1
    28. Lipanj 2017. 13:50

Svekrva i njegovi...pa mi smo se u prvoj godini skoro rastali radi njih ali eto dala sam muzu drugu priliku i od tad smo nas dvoje samo nas dvoje i on je bas progledo sto se tice njegovih. Ja njih podnosim samo zato sto smo u istom dvoristu jer smo mi puno ulozili u kucu pa smo ostali. Odnosi su ok sada. Ne zelim uopce da mi pomazu nit da mi kuha nit ista kad mi se djete rodi. Jer i ovako nikad od nje nisam dobila skuhano pa ne zelim ni glumatanja kad djete dode. Cak mislim da necu ni dopustat da mi svaki dan dolaze jer u ovih 5 godina je mozda 10 puta bila u nasoj kuci. Sto manje ih zelim u zivotu i iako smo u istom dvoristu to i nekako uspjevam. A moja mama i tata su osobe koje se ne zele u nista petljati ako trebam pomoc ja trazim jer znam da ce za mene sve uciniti. Svako malo idemo kod njih na rucak i muz bas voli s njima biti u drustvu, cesto kad odemo kod mojih ja njega teram kuc a on sjedi i prica i nece doma hehe. Svekrva nikad nista nam ne da za jest kad skuha i ja jucer pravila juhu od piletine i puno povrca gdje sam i stavila persin za koji me je sprdala sta sam to sadila to nije skoro za nista persin, da bi moj miz na kraju i jeo persin prvi put u zivotu, rekla sam muzu nek si odnese mamici juhu gdje je i persin za koji me sprdala i reci joj da si i jeo. Na kraju su naravno sve pojeli njegovi i odusevili se juhom. A ja si mislim sad si dobila i neces vise 😂😂😂😂 pa ti sprdaj svoju kcer koja ni ne sadi bascu a ne snaju sta sadi persin 😂😂😂

• ivanavanda
    28. Lipanj 2017. 13:50

Pogledao me vaginalno rodnicu i cerviks kaze zatvoreni ste sve je ok... kaze sogorica da ne radi svaki put UZV ona je imala 5 UZV u trudnoci, sa 9 14 23 30 36.... tek sa 23 joj rekao spol.....

barbs
    28. Lipanj 2017. 13:51

I me, meni svaki put UVZ preko trbuha i vaginalno...
    Ivana, rekao je da kao ako idem na anomaly u 20.tj ce se sve znati, ali kao od 26.na dalje mogu ici na 4D ako zelim.. tamo su mi napravili pregled slican u bolnici ali je duze trajao i sve detaljnije su bebicu pregledali i izmjerili. Upravo tako, ako zelim dati 500 kn, moj je izbor..

• ivanavanda
    28. Lipanj 2017. 13:52

4D u ZG traje 2 sata jer radi i anom,aly scan radi se od 20-25 tjedna najbolje zbog masnog tkiva, kasnije nije bas idealan jer je sve izobliceno... pikiraj 21-22 tjedan da ides 

barbs
    28. Lipanj 2017. 13:54

Violeta, bas mi je zao sto imas takav odnos s njima... Moji su jako dragi i pomazu i sve, al to petljaaaaaanje me nerviraaaaaa... Jer se javljaju kad ih nitko ne prozove. 
    Ivana, vaginalni uvz sam i ja imala zadnji put u 16.tj pa sada na 4Du... Inace mi pogledaju bez uvza dolje i uvz preko trbuha... 

barbs
    28. Lipanj 2017. 13:55

Ja sam na anomaly scanu bila u 20.tjednu, a na 4Du u 26. Rekli su mi kad sam ih zvala da je najbolje od 26. Pa na dalje... Ali ocito svaki dr drugo kaze 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.