Ok, sad vidim da jesi imala, al ne kuzim drugu poruku... Da li te vaginalno pogledao??
Spol btw ni meni nije htio pogledati u 16. Rekao je da se ne vidi

A i zakaj ne bi platio 500kn da sve iozmjeri i vidi recimo moj brat je rođen bez bubrega pa ce to gledat na mojoj bebi prvo, a i dobijes video kako sise palac kako se mršti guta vodu pa uzivas u snimkama dok se ne rodi
pa preko trbuha mi radio stavio sondu i pogledao kaze glava ok i srce kuca sve je ok i dalje…. i obrisao me i ciao…. ja mislila da ce vaginalno raditi wtf?
Meni je zadnji vaginalni bio u 12t, svi ostali poslije su bili preko trbuha.

Ivana, ne vidim odmah poruke. Pisem s mobitela...
Cudi me sto ne radi vaginalni pregled, ali npr moja frendica je u trudnoci samo jednom imala vaginalni, ostale pute UVZ

Svekrva i njegovi...pa mi smo se u prvoj godini skoro rastali radi njih ali eto dala sam muzu drugu priliku i od tad smo nas dvoje samo nas dvoje i on je bas progledo sto se tice njegovih. Ja njih podnosim samo zato sto smo u istom dvoristu jer smo mi puno ulozili u kucu pa smo ostali. Odnosi su ok sada. Ne zelim uopce da mi pomazu nit da mi kuha nit ista kad mi se djete rodi. Jer i ovako nikad od nje nisam dobila skuhano pa ne zelim ni glumatanja kad djete dode. Cak mislim da necu ni dopustat da mi svaki dan dolaze jer u ovih 5 godina je mozda 10 puta bila u nasoj kuci. Sto manje ih zelim u zivotu i iako smo u istom dvoristu to i nekako uspjevam. A moja mama i tata su osobe koje se ne zele u nista petljati ako trebam pomoc ja trazim jer znam da ce za mene sve uciniti. Svako malo idemo kod njih na rucak i muz bas voli s njima biti u drustvu, cesto kad odemo kod mojih ja njega teram kuc a on sjedi i prica i nece doma hehe. Svekrva nikad nista nam ne da za jest kad skuha i ja jucer pravila juhu od piletine i puno povrca gdje sam i stavila persin za koji me je sprdala sta sam to sadila to nije skoro za nista persin, da bi moj miz na kraju i jeo persin prvi put u zivotu, rekla sam muzu nek si odnese mamici juhu gdje je i persin za koji me sprdala i reci joj da si i jeo. Na kraju su naravno sve pojeli njegovi i odusevili se juhom. A ja si mislim sad si dobila i neces vise 😂😂😂😂 pa ti sprdaj svoju kcer koja ni ne sadi bascu a ne snaju sta sadi persin 😂😂😂

Pogledao me vaginalno rodnicu i cerviks kaze zatvoreni ste sve je ok... kaze sogorica da ne radi svaki put UZV ona je imala 5 UZV u trudnoci, sa 9 14 23 30 36.... tek sa 23 joj rekao spol.....
I me, meni svaki put UVZ preko trbuha i vaginalno...
Ivana, rekao je da kao ako idem na anomaly u 20.tj ce se sve znati, ali kao od 26.na dalje mogu ici na 4D ako zelim.. tamo su mi napravili pregled slican u bolnici ali je duze trajao i sve detaljnije su bebicu pregledali i izmjerili. Upravo tako, ako zelim dati 500 kn, moj je izbor..

4D u ZG traje 2 sata jer radi i anom,aly scan radi se od 20-25 tjedna najbolje zbog masnog tkiva, kasnije nije bas idealan jer je sve izobliceno... pikiraj 21-22 tjedan da ides
Violeta, bas mi je zao sto imas takav odnos s njima... Moji su jako dragi i pomazu i sve, al to petljaaaaaanje me nerviraaaaaa... Jer se javljaju kad ih nitko ne prozove.
Ivana, vaginalni uvz sam i ja imala zadnji put u 16.tj pa sada na 4Du... Inace mi pogledaju bez uvza dolje i uvz preko trbuha...

Ja sam na anomaly scanu bila u 20.tjednu, a na 4Du u 26. Rekli su mi kad sam ih zvala da je najbolje od 26. Pa na dalje... Ali ocito svaki dr drugo kaze

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji