Natasha ako sam dobro shvatila, kazes da iskoristim godisnji do 30.6.iduce god. Al kako ako cu od sredine rujna na porodiljni koji traje god dana? Nisam dobro shvatila sto si htjela reci 😂
Natasha ako samdobro shvatila, kazes da iskoristim godisnji do 30.6.iduce god. Al kako ako cu od sredine rujna na porodiljni koji traje god dana? Nisam dobro shvatila sto si htjela reci 😂
Ti mozes prekinuti porodiljni i ostatak koristiti u dijelovima. Ja sam se s proslog porodiljnog vratila raditi nakon djetetovih 8 mj, ostatak sam iskoristila kao rad na pola radnog vremena. Ti nakon npr 8 mj mozes prekinuti porodiljni, raditi dan, otici na godisnji i poslije godisnjeg opet otvoriti porodiljni. Imas pravo tih 12mj porodiljnog iskoristiti do 8.godine djeteta.
Malena ok hvala puno, nisam to znala. Ja sam mislila da se porodiljni mora koristiti u komadu...super 👍🏻
Violeta, bas mi je zao sto imas takav odnos s njima… Moji su jako dragi i pomazu i sve, al to petljaaaaaanje me nerviraaaaaa… Jer se javljaju kad ih nitko ne prozove.
Ivana, vaginalni uvz sam i ja imala zadnji put u 16.tj pa sada na 4Du… Inace mi pogledaju bez uvza dolje i uvz preko trbuha…
I meni je zao. Jer prije svatova smo se bas svi slagali i moji i njegovi. Moji sad ne pricaju s njegovima vec 4 godine. Tata mi u kucu nije htio doci 3 godine radi njegovih roditelja, napokon je poceo dolazit ali bas je glupa i neugodna situacija, mi s mojima sjedimo vani a njegovi ako slucajno dodu doma produ s takim sramom a ako su doma ne izlaze van. Mislim sami su si krivi, najgore sto sad na krstenju djeteta pa prvi rodendani bit ce bas napeta situacija al opet nekako si mislim sto su trazili to su i dobili. Ja ne zelim svoje nagovarat da s njima pricaju, jer ne bi ih ni ja podnosila da ne zivimo u istom dvoristu. Muzu nikad nisam branila da ide kod njih il im pomaze, sve ono u granicama normale, ipak i da su najgori, roditelji su mu, ali dala sam mu jasno do znanja i morao je birat ja ili oni kad smo bili u losoj situaciji zbog njegovih roditelja. Ne bih mogla zivjeti s osobom koja dvori i pokorava se roditeljima zato je morao birati. Znam da je njemu najgore ali ako sam ja mogla razmisljati svojom glavom i biti tu za njega i uz njega kad su mu priredili najgore stvari u zivotu i izvuci ga sa dna i danas je on covjek dobar, posten, radisan, zivi za svoju zenu i djete koje cekamo, onda nema mamice da mu sefuje, jer njegovu mamu njegov tata, brat i seka bas pokorno slusaju, 1 u ovih 5god sam cula da se svekar suprostavio svekrvi. Dok nas dvoje zivimo u dogovoru, nit on meni sefuje nit ja njemu. Naravno i svadamo se i volimo sve kao svaki normalan par. 😊
Malena Ma razumijem ja tebe dobro 😊 bez brige..
U 8 god koliko smo muz i ja zajedno imali smo toliko sranja snjima da boli glava.. i uvijek sam sutila jer to su njegovi roditelji i on mora rijesiti neke stvari snjima.. u 8 god par puta sam pukla i digla glas na njih i muz je stao u moju obranu tako da jako dobro znam kad me samo zezaju ili kad su bas bezobrazni. A vjeruj mi znaju biti bezobrazni do bola. Oni imaju problema u braku ( tata pije) i milijun puta smo mami pomogli i rekli joj da ga se rijesi i da cemo se mi brinit za nju. A ona.. njoj je lakse da se on napije i zaspi da nji ne gnjavi a kad ne zaspi onda zove mog muza 500km udaljenog i place mu preko telefona. A vec sam i pricala da zive u kuci od muza, sad su nam nabili duga za struju 3000kn koje ce sjest mom muzu na racun jer ide ovrha.. jer eto oni nemaju para.. ima tu jos punoooo toga.. tako da znam kad reagiram burno onda stvarno imam razlog za to.. a sa druge strane mi zao i muza jer ipak su to njegovi.. nije ni on imun na neke stvari.. ajmo ovako reci... god dana s njima imamo super odnos, korektan, bez previse petljanja i onda faza di nam rade stresove.. pa mir.. pa sve ispocetka..
Muz je dobio ponudu da jedan dio specijalizacije odradi vani, sest mjeseci. Uf uf. Odmah sam dobila glavobolju. Ponuda je vrlo privlačna. Svicarska. I sto sada? Malo bih plakala malo smijala. Sve nam se okrenulo. Uskoro moramo odlučiti, a ja bi vikala.
Dorja moj isto dobio ponudu za Amazon u Vancouveru (programer je) i odbili smo iako lova je bila ufff predobra... ali bit ce prilika jos kad nam bebica poraste malo, njegovo zanimanje je jako trazeno. Ne znam sta bi ti savjetovala. Treba definitivno izvagati sve i staviti na papir za i protiv... al znam kako ti je
Muz je dobio ponudu da jedan dio specijalizacije odradi vani, sest mjeseci. Uf uf. Odmah sam dobila glavobolju. Ponuda je vrlo privlačna. Svicarska. I sto sada? Malo bih plakala malo smijala. Sve nam se okrenulo. Uskoro moramo odlučiti, a ja bi vikala.
A joj..pa kad bih isao? Ajme teska je odluka. Stavite sve na papir i vjerujem da cete nabolje odluciti sto je za vas.
MalenaMa razumijem ja tebe dobro 😊 bez brige..
U 8 god koliko smo muz i ja zajedno imali smo toliko sranja snjima da boli glava.. i uvijek sam sutila jer to su njegovi roditelji i on mora rijesiti neke stvari snjima.. u 8 god par puta sam pukla i digla glas na njih i muz je stao u moju obranu tako da jako dobro znam kad me samo zezaju ili kad su bas bezobrazni. A vjeruj mi znaju biti bezobrazni do bola. Oni imaju problema u braku ( tata pije) i milijun puta smo mami pomogli i rekli joj da ga se rijesi i da cemo se mi brinit za nju. A ona.. njoj je lakse da se on napije i zaspi da nji ne gnjavi a kad ne zaspi onda zove mog muza 500km udaljenog i place mu preko telefona. A vec sam i pricala da zive u kuci od muza, sad su nam nabili duga za struju 3000kn koje ce sjest mom muzu na racun jer ide ovrha.. jer eto oni nemaju para.. ima tu jos punoooo toga.. tako da znam kad reagiram burno onda stvarno imam razlog za to.. a sa druge strane mi zao i muza jer ipak su to njegovi.. nije ni on imun na neke stvari.. ajmo ovako reci… god dana s njima imamo super odnos, korektan, bez previse petljanja i onda faza di nam rade stresove.. pa mir.. pa sve ispocetka..
Ne znam situaciju pa pisem iz svoje perspektive. 😊Zaboravljam da ponekad godine ne znace zrelost, nazalost ima i svakakvih roditelja. 😯 sretno da rijesite te neugodne situacije sa sto manje nerviranja, da tu nervozu ne prenosis na bebicu. 😊
Dorja moj isto dobio ponudu za Amazon u Vancouveru (programer je) i odbili smo iako lova je bila ufff predobra… ali bit ce prilika jos kad nam bebica poraste malo, njegovo zanimanje je jako trazeno. Ne znam sta bi ti savjetovala. Treba definitivno izvagati sve i staviti na papir za i protiv… al znam kako ti je
Ovdje nema tipa biti Ce opet. Uzmi ili ostavi.
Sortiraj odgovore
Najstariji