Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    28. Lipanj 2017. 15:04

Belle TM je moje struke...mozda se i znamo ako smo tu negdi godistem.
    Dorja zeznuto  vi biste isli s njim ti i beba ili ne posto je kratak period relativno? Mom se isto na poslu mijenja situacija i otvara neka pozicija za ZG di bi on napredovao dosta a meni muka. Tako je kad sam drugog bebaca rodila morao bit na relaciji ST-Sarajevo, u biti 5 dana je zivio tamo a vikendima bi dolazio da moze bit s obitelji. Grozno mi je to bilo...i evo sad ako bude slican scenarij, poludit cu. Ko prokletstvo neko..da ne bismo bili u miru na okupu kako spada:(

žena-majka-carica:)

• M@lena
    28. Lipanj 2017. 15:05

Dorja91

Muz je dobio ponudu da jedan dio specijalizacije odradi vani, sest mjeseci. Uf uf. Odmah sam dobila glavobolju. Ponuda je vrlo privlačna. Svicarska. I sto sada? Malo bih plakala malo smijala. Sve nam se okrenulo. Uskoro moramo odlučiti, a ja bi vikala.

Tri mj budes u RH dok prodju bebine redovne kontrole i onda 3 mj budes s njim u Svicarskoj. 6 mj nije puno, Svicarska nije daleko, dok je beba manja jos si i fleksibilna, da ide u skolu ne bi nigdje iz naselja, a ne iz drzave. Ako je prilika dobra, ja ne bih dopustila muzu da je propusti, vec bih jos i isla s njim i uzivala.😊

Dorja91
    28. Lipanj 2017. 15:06

violeta1

Dorja91

Muz je dobio ponudu da jedan dio specijalizacije odradi vani, sest mjeseci. Uf uf. Odmah sam dobila glavobolju. Ponuda je vrlo privlačna. Svicarska. I sto sada? Malo bih plakala malo smijala. Sve nam se okrenulo. Uskoro moramo odlučiti, a ja bi vikala.

A joj..pa kad bih isao? Ajme teska je odluka. Stavite sve na papir i vjerujem da cete nabolje odluciti sto je za vas.

15.8. pocinje. Daju stan i sve je blizu klinike. Ne znam sto raditi. Ne Zelim ga zaustaviti jer prilika je jedinstvena. Odlučili smo okupiti roditelje i savjetovati se s njima. Javim vam odluku.

Belle84
    28. Lipanj 2017. 15:07

Treca sreca jesi studirala u Zg FER?

barbs
    28. Lipanj 2017. 15:10

Slazem se sa svime sto si, Malena, napisala, ali shvacam eto i I me, mada su decko stvaaaaaarnoooo jako zaljepljeni za mamu i ne do Bog da nesto ruzno kazes...
    Ja sam se naucila malo uljepsati stvari... Ne krenem npr napadom vec normalnim razgovorom... Npr dan prije pira kad smo se radi svekrve posvadjali nisam rekla: ako nisi primijetio, svadjamo se uvijek radi tvoje mame vec RADI DRUGIH LJUDI... 
    Malo su alergicni ako diras roditelje, kao sto ja ne dozvoljavam on dira moje. ODMAH SKACEM... 
    Aaaajmeeee, Violeta... Krstenje  . O Boze moj... Samo kad pomislim da ce im opet fix ideje pasti na pamet... POGOTOVO svekrvi oe svekrve... ODMAH cu ih srezati u startu...

violeta1
    28. Lipanj 2017. 15:11

Dorja91

violeta1

Dorja91

A joj..pa kad bih isao? Ajme teska je odluka. Stavite sve na papir i vjerujem da cete nabolje odluciti sto je za vas.

15.8. pocinje. Daju stan i sve je blizu klinike. Ne znam sto raditi. Ne Zelim ga zaustaviti jer prilika je jedinstvena. Odlučili smo okupiti roditelje i savjetovati se s njima. Javim vam odluku.

Iskoristite priliku, a roditelji neka budu uz tebe i neka pomognu. 6mj nije malo ali nije ni puno a mozda ce i dolazit a i ti mozes k njemu. Razmislite i sretno 😊

violeta1
    28. Lipanj 2017. 15:13

barbs

Slazem se sa svime sto si, Malena, napisala, ali shvacam eto i I me, mada su decko stvaaaaaarnoooo jako zaljepljeni za mamu i ne do Bog da nesto ruzno kazes…
    Ja sam se naucila malo uljepsati stvari… Ne krenem npr napadom vec normalnim razgovorom… Npr dan prije pira kad smo se radi svekrve posvadjali nisam rekla: ako nisi primijetio, svadjamo se uvijek radi tvoje mame vec RADI DRUGIH LJUDI…
    Malo su alergicni ako diras roditelje, kao sto ja ne dozvoljavam on dira moje. ODMAH SKACEM…
    Aaaajmeeee, Violeta… Krstenje . O Boze moj… Samo kad pomislim da ce im opet fix ideje pasti na pamet… POGOTOVO svekrvi oe svekrve… ODMAH cu ih srezati u startu…

Hehe na to samo reci hvala vam na idejama ali imamo mi svoje glave za ideje i odluke 🤣😂 

• Natasha555
    28. Lipanj 2017. 15:15

M@lena

Belle84

Natasha ako samdobro shvatila, kazes da iskoristim godisnji do 30.6.iduce god. Al kako ako cu od sredine rujna na porodiljni koji traje god dana? Nisam dobro shvatila sto si htjela reci 😂

Ti mozes prekinuti porodiljni i ostatak koristiti u dijelovima. Ja sam se s proslog porodiljnog vratila raditi nakon djetetovih 8 mj, ostatak sam iskoristila kao rad na pola radnog vremena. Ti nakon npr 8 mj mozes prekinuti porodiljni, raditi dan, otici na godisnji i poslije godisnjeg opet otvoriti porodiljni. Imas pravo tih 12mj porodiljnog iskoristiti do 8.godine djeteta.

Tako je! 

barbs
    28. Lipanj 2017. 15:16

Dorja, nije laka odluka... 

barbs
    28. Lipanj 2017. 15:18

Naci cete vi vec rijesenje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.