Suncokretica bas sam to kolegicu pitala danas (za regres) i kaze da bi radnik dobio regres mora koristit godisnji u toj godini a ja ga ocito necu koristiti... nista, zvat cu ravunovodstvo pa pitat...
Super sto ces dobit naknadu. Ja sam od 13.3.na komplikacijama i sjest ce mi 3300 kn u srpnju 😊
Maca cestitke na deckicu😘
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Suncokretica bas sam to kolegicu pitala danas (za regres) i kaze da bi radnik dobio regres mora koristit godisnji u toj godini a ja ga ocito necu koristiti… nista, zvat cu ravunovodstvo pa pitat…
Super sto ces dobit naknadu. Ja sam od 13.3.na komplikacijama i sjest ce mi 3300 kn u srpnju 😊
Ja sam koristila jedan dio godišnjeg odmora krajem 2-og mjeseca, doduše 7 dana (1 starog i 6 novog), ali sam koristila. Nadam se da imamo pravo... Onda ispada da je nama propao ostatak godišnjeg kojeg imamo za ovu godinu? Očito ga ne možemo koristiti u idućoj ako rodimo u 11-om mjesecu?
Kad saznaš nešto javi
Belle, koje si godište? Možda se znamo pošto smo iste struke
Ja sam 88.
Ja sam '86. Evo ti moj mail pa cemo razmijenit brojeve da se cujemo: bellahart87@gmail.com. Da, propada nam godisnji za 2017. nazalost.
Moj zarucnik nam je na vrijeme skratio muke sa sveki- doslovno ih se svih odrekao, vjerovale il ne- radi svog mira. Sad imamo samo moje 🙃
ulala, jest se raspisale. Vidim da su svekrve vruća tema
Ja protiv svoje nemam ništa i bila bih sretna ako će mi doć pomoć, makar dobacit kuhano tu i tamo (jer smo u istom kvartu) kad rodim. Dapače! Od svoje gđe majke nisam dobila pomoć ni za prvi ni za drugi porod, kao ni za čuvanje unučadi, a sveki je okej žena pa na nju oduvik računam više nego na rođenu mater.
Zato će se mala i zvat po svekrvi:)
Bila jutros u firmi to za bonus i odnit doznake, i zaboravila pitat jel imam pravo na išta nakon 90dana bolovanja (ja sam od 8.ožujka ako se ne varam) jbg! baš sam smotana...nekako dok sam sa svakim malo popričala, i raspitivala se što će nam bit s firmom (ono što trebamo preć u novu firmu, to je na resporedu sad svaki čas) smetnila to s uma skroz
Ali vidim da Belle i ti Suncokretice ne morate ništa poduzimat, to vam ide automatizmom na kraju jel??
da je bar u nas tako.....ok, dobit ću sad bonus, ali dobrodošla je svaka kuna extra....
žena-majka-carica:)
prešla sam iljadu postova! majke ti, koja blebletuša
Maca, super za dečka...i uživaj s mužićem napokon
Sortiraj odgovore
Najstariji