Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    28. Lipanj 2017. 11:11

Suncokretica bas sam to kolegicu pitala danas (za regres) i kaze da bi radnik dobio regres mora koristit godisnji u toj godini a ja ga ocito necu koristiti... nista, zvat cu ravunovodstvo pa pitat...
    Super sto ces dobit naknadu. Ja sam od 13.3.na komplikacijama i sjest ce mi 3300 kn u srpnju 😊

28. Lipanj 2017. 11:14

Maca cestitke na deckicu😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    28. Lipanj 2017. 11:33

Belle84

Suncokretica bas sam to kolegicu pitala danas (za regres) i kaze da bi radnik dobio regres mora koristit godisnji u toj godini a ja ga ocito necu koristiti… nista, zvat cu ravunovodstvo pa pitat…
    Super sto ces dobit naknadu. Ja sam od 13.3.na komplikacijama i sjest ce mi 3300 kn u srpnju 😊

Ja sam koristila jedan dio godišnjeg odmora krajem 2-og mjeseca, doduše 7 dana (1 starog i 6 novog), ali sam koristila. Nadam se da imamo pravo... Onda ispada da je nama propao ostatak godišnjeg kojeg imamo za ovu godinu? Očito ga ne možemo koristiti u idućoj ako rodimo u 11-om mjesecu?
    Kad saznaš nešto javi 

Suncokretica
    28. Lipanj 2017. 11:35

Belle, koje si godište? Možda se znamo pošto smo iste struke 
    Ja sam 88.

Belle84
    28. Lipanj 2017. 11:49

Ja sam '86. Evo ti moj mail pa cemo razmijenit brojeve da se cujemo: bellahart87@gmail.com. Da, propada nam godisnji za 2017. nazalost.

Suncokretica
    28. Lipanj 2017. 12:16

Super! Poslala sam ti na mail svoj broj pa se ti javi 

• Ineska
    28. Lipanj 2017. 12:38

Moj zarucnik nam je na vrijeme skratio muke sa sveki- doslovno ih se svih odrekao, vjerovale il ne- radi svog mira. Sad imamo samo moje 🙃

treca_sreca
    28. Lipanj 2017. 13:08

ulala, jest se raspisale. Vidim da su svekrve vruća tema
    Ja protiv svoje nemam ništa i bila bih sretna ako će mi doć pomoć, makar dobacit kuhano tu i tamo (jer smo u istom kvartu) kad rodim. Dapače! Od svoje gđe majke nisam dobila pomoć ni za prvi ni za drugi porod, kao ni za čuvanje unučadi, a sveki je okej žena pa na nju oduvik računam više nego na rođenu mater.
    Zato će se mala i zvat po svekrvi:)
    Bila jutros u firmi to za bonus i odnit doznake, i zaboravila pitat jel imam pravo na išta nakon 90dana bolovanja (ja sam od 8.ožujka ako se ne varam) jbg! baš sam smotana...nekako dok sam sa svakim malo popričala, i raspitivala se što će nam bit s firmom (ono što trebamo preć u novu firmu, to je na resporedu sad svaki čas) smetnila to s uma skroz
    Ali vidim da Belle i ti Suncokretice ne morate ništa poduzimat, to vam ide automatizmom na kraju jel??
    da je bar u nas tako.....ok, dobit ću sad bonus, ali dobrodošla je svaka kuna extra....

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    28. Lipanj 2017. 13:09

prešla sam iljadu postova! majke ti, koja blebletuša

treca_sreca
    28. Lipanj 2017. 13:09

Maca, super za dečka...i uživaj s mužićem napokon

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.