treca_sreca čini mi se da si ti pitala za bonus. Ako na isplatnoj listi to bude naveden kao bonus a ne kao plaća to ne utječe na izračun. I ne moraš za to prekidat bolovanje. Koliko znam mogu ti to isplatitit I dok si na bolovanju,
Suncokretica po zakonu bi trebali isplatiti I regres ako si na porodiljnom, ali meni u bivšoj firmi nisu. Ja nisam htjela pitat jer sam bila ljuta jer su mi još neku isplatu bili uskratili(vise ne znam o čemu se radilo I o kojem iznosu) pa sam rekla ako će njih 1,5 tis kn spasit onda im darujem svoje. Bila sam tada 1 trudnica u firmi od 80ak ljudi I mislim da nije tako bilo teško sjetit me se. Možda su zaboravili, ali nekako ne vjerujen.
Boook cureee 😘
Evo da se javim,citam,pratim ali muz doso prije 2 dana s broda nakon 3 mj pa sam vose s njim😀 ugl evo ja sa pregleda i stize nam deckic 😍😍😍 mislin da ce mi sekrvi mini srcani danas doc 😂 sve je super sa bebicom,ljepo napreduje, zatvorena sam,ugl sve super. Ali kako u mene uvjek nesto mora bit tako mi je napravi ultrazvuk dojki i nasa 4 ciste, 3 na jednoj i 1 na drugoj... Nista puno mi nije govoria osim da cemo pratit svaki drugi put ... Kao nisu prevelike pa da se ne zabrinjavam .
url=https://daisypath.com]
Sretna, do 21,22 h? Pa moj muz bi ih naglavacke izbacio, bez obzira jel njegova, moja mama ili susjed! Srecom on nema nikakve iluzije sto se tice roditelja pa bar ne moram jos i njega uvjeravat sto je ok, a sto nije.
Da 😧 a sta da ti kazem, to su njegovi roditelji i njemu je ok sto su oni bili kod nas, dok ja nisam poludila. Ovaj put to ne dopustam nikako pa nek se ljuti tko hoce, briga me
Boook cureee 😘
Evo da se javim,citam,pratim ali muz doso prije 2 dana s broda nakon 3 mj pa sam vose s njim😀 ugl evo ja sa pregleda i stize nam deckic 😍😍😍 mislin da ce mi sekrvi mini srcani danas doc 😂 sve je super sa bebicom,ljepo napreduje, zatvorena sam,ugl sve super. Ali kako u mene uvjek nesto mora bit tako mi je napravi ultrazvuk dojki i nasa 4 ciste, 3 na jednoj i 1 na drugoj… Nista puno mi nije govoria osim da cemo pratit svaki drugi put … Kao nisu prevelike pa da se ne zabrinjavam .
Hahahaha Drago mi je da je dečko jer ti to želiš.
Sveki manje vise. Who cares šta ona želi.
Što se tiče cisti ne znam zašto ti to gleda sad. Cice se sad jaaako minjaju I to se ne radi u trudnoći. Nemoj paničarit oko toga jer nemora značiti apsolutno ništa. Moguće da će nestat kad se cicke ponovno unormalne.
Ja imam na jednoj 8 na jednoj 4-5 I to već godinama. Pratim ih, ali ne mjenjaju se još ništa značajno I to je to. U trudnoći ih nikad nisam pratila jer se to NE RADI kad one luduju I mijenjaju se iz dana u dan. Dok sam bila u Zg pratila sam ih kod dr. Ilone Sušak koja je jedna od najboljih doktorica u državi za te stvari. I sad kad sam bila na sistematskom mi je rekla doktorica da se to sad ne radi, a i u prvoj trdunoći tadašnja ginek isto je rekla da to treba vidjeti tek nakon što se prestane s dojenjem.
Znači, sad lipo uživaj sa mužem. Idite u šetnje, na kupanje, u shopping, a to zaboravi. Rekla bi ti inače da ides po drugo mišljenje, ali mislim da nijedan bolji doctor neće to radit jer u ovom stanju nema smisla. Bit će to dobro. Mislim da se stvarno nemaš za što brinit. UŽIVAJ
Barbs, ova prica oko vjencanja me podsjeca na onaj film Za sve je kriva svekrva 😂 Grozno, mene bi to isto jako nazivciralo 🙄
Maca cestitam na deckicu! 😊 Kako to da su ti radili uzv u trudnoci? Ja sam prije trudnoce imala fibroadenom, dugo godina je bio pa su ga izvadili kad je narasao da mi ne smeta u trudnoci i dojenju i isto imam par cisti, ali kazu da to nije nista opasno. Kad sam pitala za pregled, rekli su mi da se to radi nakon trudnoce jer sada zbog hormona i opcenito povecanja zlijezda nije realna slika, pa cu ic na kontrolu nakon poroda.
Sretna, sada ti lijepo preuzmi u svoje ruke 👍🏻
Udarci- osjetila ih dosta kasnije, oko 20-tog tjedna. Do tada nešto sitno kao da se neki balončići miču unutra, al nisam bila sigurna dal je beba ili crijeva
Zadnjih 5-6 dana me svakodnevno lupka, još nije jako ali osjetim i počela sam vidjeti skakanje trbuha ponekad, prefora
Tata je osjetio tek neki dan, ali najčešće baš neće lupkati kad on stavi ruku, tvrdoglava neka beba
Puštanje preko reda- nigdje do sada nažalost, a sad mi se već trbuh vidi. Jedino kad sam vadila krv imaju posebnu kutijicu za knjižice za trudnice pa zato dođem prije ne red. U busu i tramvaju- katastrofa. Nitko se ne diže, a pogotovo mladi... A onda kad sjednem, ne dižem se pa makar penzioneri bili pokraj mene. Cijeli život se dižem starijima i trudnicama, ni ne sjedim uopće, ali sad bar imam pravo na to i ne mislim se dizati po ovim vrućinama
Al obavezno moram obući nešto jako uskor da mi se vidi trbuh, inače ne prolazim još pod trudnicu!
Dorja- bitno da je sve dobro, očito će biti veliki i jaki dečko
Sanjchi- uf baš su ti natekle noge, jel inače imaš problema s nogama i venama? Drži se, pij puno vode, što manje slanoga, probaj odmarati i dići noge u zrak što češće!
I_me- riješi ti to s njom odmah. Moja svekrva se isto gura, već vidim da će mi viditi po cijeli dan tu u stanu kad se dijete rodi a tada će mi najviše trebati mir i moj muž koji uzima godišnji. A do sada ako je bila par puta do nas. Najgore je što žive ulicu dalje. Ako mi mama dođe, ne mora još i ona... Nek dođe na kratko i nek pomogne skuhati, ali ne želim da je samnom po cijele dane, da ne mogu ni dojiti na miru, a već vidim da će nametljica biti i kasnije i nećemo imati svoj mir, a onda ću ja puknuti hehe. Bit će muž samnom na početku i uhodat ćemo se pomalo.
Kiki- kao da opisuješ moju svekrvu. Mora biti po njezinom jer se inače duri, a voli jako pametovati, već sad mi pametuje oko trudnoće i gura se da će samnom na preglede ak ne može muž, prenametljiva je jednostavno. Neki dan mi pametovala što sam išla javnim prijevozom a ne taxijem pa joj je muž rekao da nisam invalid ak sam trudna. Rekla sam mužu da to već sad s njom riješi, želim imati svoj mir oduvijek, pa tako i kad rodim. Ona već sad računa kak će čuvat dijete pa je čudno reagirala kad smo rekli da planiramo jaslice s godinu dana čim se vratim na posao. Da ne pričam o tome kako svekar i svekrva po cijele dane samo piju i puše, pa ne bi takvima nikad dijete ostavila
Boook cureee 😘
Evo da se javim,citam,pratim ali muz doso prije 2 dana s broda nakon 3 mj pa sam vose s njim😀 ugl evo ja sa pregleda i stize nam deckic 😍😍😍 mislin da ce mi sekrvi mini srcani danas doc 😂 sve je super sa bebicom,ljepo napreduje, zatvorena sam,ugl sve super. Ali kako u mene uvjek nesto mora bit tako mi je napravi ultrazvuk dojki i nasa 4 ciste, 3 na jednoj i 1 na drugoj… Nista puno mi nije govoria osim da cemo pratit svaki drugi put … Kao nisu prevelike pa da se ne zabrinjavam .
Hahahaha Drago mi je da je dečko jer ti to želiš.
Sveki manje vise. Who cares šta ona želi.
Što se tiče cisti ne znam zašto ti to gleda sad. Cice se sad jaaako minjaju I to se ne radi u trudnoći. Nemoj paničarit oko toga jer nemora značiti apsolutno ništa. Moguće da će nestat kad se cicke ponovno unormalne.
Ja imam na jednoj 8 na jednoj 4-5 I to već godinama. Pratim ih, ali ne mjenjaju se još ništa značajno I to je to. U trudnoći ih nikad nisam pratila jer se to NE RADI kad one luduju I mijenjaju se iz dana u dan. Dok sam bila u Zg pratila sam ih kod dr. Ilone Sušak koja je jedna od najboljih doktorica u državi za te stvari. I sad kad sam bila na sistematskom mi je rekla doktorica da se to sad ne radi, a i u prvoj trdunoći tadašnja ginek isto je rekla da to treba vidjeti tek nakon što se prestane s dojenjem.
Znači, sad lipo uživaj sa mužem. Idite u šetnje, na kupanje, u shopping, a to zaboravi. Rekla bi ti inačeda ides po drugo mišljenje, ali mislim da nijedan bolji doctor neće to radit jer u ovom stanju nema smisla. Bit će to dobro. Mislim da se stvarno nemaš za što brinit. UŽIVAJ
A neman pojma zasto je radia,pita me jesan li ikad prije radila,rekla sam da nisam pa je pogleda, nije mi stvara nikakvu paniku i on je stvarno inace smiren i sve situacije su po njemu rjesive, reka je da ce pratit al da nema mista panici da se to sve minja kako u trudnoci tako i u dojenju tako da necu se zamarat toliko oko toga,sad cu se zamarat izborom imena deckica i uzivanju s muzem 😀
url=https://daisypath.com]
Suncokretica, i inace imam tu izrazenu venu na nozi, sad se jos i vise ispupcila, i prosirila.
Barbs, bas grozno za mijesanje u odlucivanje o piru....al neki ljudi jednostavno ne shvacaju. Sva sreca pa moj dragi ne trpi da mu se pametuje, on svojima kaze u bebu sta ih ide. Mislim svima, ne samo njima. A svekrve i to...pa nezz..vidjet cemo sta ce i kako ce bit kad rodim. Mislim da sveki nece toliko koliko ce svekar. On mi tlak digne cim ga vidim😑
A stres i svadanje..neki dan se posvadala s dragim jer me bas razljutio, pa smo spavali odvojeno😂😂😆 bar sam se naspavala ak nista drugo. I sinoc smo tako krenuli spava al je na kraju doso u sobu spavat. Necu mu popustat, bas me ljuti. Hahaha....
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Boook cureee 😘
Siper za pregled i cestitam na deckicu 😊 i uzivaj sa muzem 😍
Boook cureee 😘
Cestitke na deckicu! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji