Nazvali smo roditelje , svako svoje i dogovorili sastanak, mozda i veceras. Ponekad mislim kako je nas sudbina spojila, poslala nam je i divne roditelje. Rekli su nam da ne brinemo, da Ce i oni o svemu razmisliti i pomoći nam. Nakon desetak minuta zove moja mama koja vec ima planove, ona uzima godišnji…zatim zove njegova mama i ona ima rjesenje al svi zajedno moramo sjesti i dogovoriti se. Sto god da odlucimo oni su tu. Sad sam se malo smirila i iskreno sve sam blize odluci da zajedno odemo. Javljam. Tesko mi je al ne pokazujem. Stotine pitanja i stotine strahova. Muz je rekao da po njemu ne dolazi u obzir da on ne bude na porodu, bilo gdje da se nalazimo.
Eto vidis. Nemoj to gledati kao nesto lose. Gledaj na to kao izazov i super priliku za vas oboje. A obzirom da su vam roditelji puni razumjevanja, kad rodis, ako osjetis potrebu mama ti moze doci i pomoci oko bebe. 😊
Dorja, steta je propustiti priliku. 6 mjeseci nije tako dugo razdoblje, to prode za cas. Najvaznije je da ste vas dvoje, uskoro troje, zajedno
Nazvali smo roditelje , svako svoje i dogovorili sastanak, mozda i veceras. Ponekad mislim kako je nas sudbina spojila, poslala nam je i divne roditelje. Rekli su nam da ne brinemo, da Ce i oni o svemu razmisliti i pomoći nam. Nakon desetak minuta zove moja mama koja vec ima planove, ona uzima godišnji…zatim zove njegova mama i ona ima rjesenje al svi zajedno moramo sjesti i dogovoriti se. Sto god da odlucimo oni su tu. Sad sam se malo smirila i iskreno sve sam blize odluci da zajedno odemo. Javljam. Tesko mi je al ne pokazujem. Stotine pitanja i stotine strahova. Muz je rekao da po njemu ne dolazi u obzir da on ne bude na porodu, bilo gdje da se nalazimo.
Eto vidis. Nemoj to gledati kao nesto lose. Gledaj na to kao izazov i super priliku za vas oboje. A obzirom da su vam roditelji puni razumjevanja, kad rodis, ako osjetis potrebu mama ti moze doci i pomoci oko bebe. 😊
Hvala ti
Iako vas ne znam, tj ne poznajemo se osobno, sve ste divne. Prije nego sam objavila na forumu nazvala sam dvije svoje best prijateljice, obadvije su rekle - ajoj, pa bas sada , pa kako ces sve to, nepoznati ljudi......pa mi ne bismo.....misli na sebe... tesko je otici..... Eto zao mi je sto sam im rekla. Nazalost. Stekla sam dojam da su vise mislile na sebe nego na mene i moju situaciju. Divne ste. 😘😘😘😘😘😘
Dorja, eto vidis, sve ce se rijesiti!! 😊 😊 😊
Javi novosti 😍
Violeta, oni jesu platili odmah. I ni ja ne gledam tu financiju, al me to izbacili iz takta... Toliko tog pricanja da ne brinemo o novcu, pa onda PREOKRET... Tako i za sobu... Da ce nam oni kupiti i da ne brinemo o novcu i na kraju smo rekli da cemo platiti po pola jer je skupa i nisu se bas usprotivili... A govorila je: ispod 15 tisuca nemojte kupiti... NESMIJETE... Ja cu vam platiti... Maaaa
DOOOOSTAAAAA O SVEKRVAMA AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
Dorja, meni je bilo tesko kad je frendica odlazila i podupirala sam ju... SVAKI dan se cujemo od jutra do sutra, kao da nismo odvojene .. malo glupo od frendica sta su tako reagirale..
Uh, bas ste se raspisale danas!!!!
Dorja mogu ti samo reci ono sto bih ja napravila a to je otisla s dragim, ali kako god odlucite nije jednostavno i srecom imate roditelje spremne pomoci vam!!!
Vaginalni uzv meni moj ginekolog do sada svaki put radi, na zadbjih par pregleda vaginalni uzv mi napravi samo da vidi dole stanje, a bebu gledamo preko trbuha
Svekrva ja se stvarno ne mogu pozalit nesto na svoju (zivimo u istoj kuci ali svak ima ssvoj stan, jos koji mjesec, a onda se selimo u kucu do ove), ponudi se uvik pomoc al za sada nije napasna....u zadnjih godinu i po imam bolji odnos s njom nego sa svojima, oca sam odavno prekrizila a mama me u ovih 5mj trudnoce 1 zovnila da vidi jesam ok nakon pozara i to je to....niti se ponudila pomoc niti ista...srecom imam sestru koja mi je cili zivot veliki oslonac
Hvala ti
Ma nista. 😊😙
Iako vas ne znam, tj ne poznajemo se osobno, sve ste divne. Prije nego sam objavila na forumu nazvala sam dvije svoje best prijateljice, obadvije su rekle - ajoj, pa bas sada , pa kako ces sve to, nepoznati ljudi……pa mi ne bismo…..misli na sebe… tesko je otici….. Eto zao mi je sto sam im rekla. Nazalost. Stekla sam dojam da su vise mislile na sebe nego na mene i moju situaciju. Divne ste. 😘😘😘😘😘😘
Na zalost, najlakse se povjeriti nekome koga ne znas dobro i tko te ne pozna.. al opet, ta osoba ce to dati i najbolji savjet.
Ja kad sam se selila prije 5 god vecina prijateljica su reagirale kao i tvoje.. a dvije su rekle bez obzira di ides i koliko daleko i dalje si nam frendica, volimo te i podrzavamo u svemu sto odlucis.
Ne moram ni pisat da sam sa njima ostala u kontaktu a ove ostale s vremenom izbrisala iz zivota.
Ako odes nitko ti ne garantira najbolje, bit ce smijeha i placa. Al glavno je da imate jedni druge. Ja vam zelim sve najbolje sto god odlucili!
Sortiraj odgovore
Najstariji