Ineska, sad moras ponavlja OGTT?
Slikica je preslatka, busica raste😍
Pa, nadam se da ne, vidjet cemo sutra nalaze. Rekle su samo da ce staviti u napomenu da sam prije 2. vadenja povracala i to je, nadam se, dovoljno 🙃 Raste, raste 😋
Sretna,
I mislim da budemo, smjestaj nam jr free pa ono, da iskoristimo. ST je blizu pa nema velike brige. Sutra kontrola..bas me zanima sto ce reci vaga..ja nekako imam osjecaj da ja stagniram, da se sad nista ne dogada. Jedino bebica lupka..
Jos i bespalatan smjestaj! Bilo bi ludi da na odete na prekrasan Hvar onda 😊

Barbsma nije to od uzbudenja vec od jela 5l vode i skakanja,jer sam povracala kad sam doma doslaM@lenaizdrazala sam da , ma neznam sta su te tockice ali prepisujem to vrucini…
Meni J recimo uopce ne obavlja nista na tutu,sve na wc sam se popne obavi pusti vodu opere ruke i eto,u travu i to isto piski kad ne stignemo do wcDorjaja se iskreno ne usudim,mozda sam panicar ili bilo sta,ali meni je i ovo vec sta cu u 30 tt ici na more malo na knap,ali nije otok pa stignemo do svega u bilo kojem slucaju,eto mozda jesam panicar ali na otok ne bi isla
Treca srecada budem valjda,jos sinov rockas da profestamo i onda laganini
M@lenadrzim fige za dobri nalaz !!
Marijanaposteljina je divnaa
Ineskabusica je prekrasna i zao mi je za povracanje nadam se da neces morat opet ici
Grceviimam ih kada imam problema sa stolicom ili ako nisam isla par dana ili ako cu dobit proljevali vrlo dobro znam kak su grozni !!!!
Brisite sa popisa cure koje se ne javljaju ili su u zimskim,nema smisla sve to stalno kopirati i muciti se ako se ne javljaju,doduse nisam ni ja bila bolja ovih zadnjih par tjedana
Sanjchi kak su pesekiii ?
Ma sta ti je na knap sa 30 tt? :) ja cu biti u 31 tt kad cu doma ici s mora, a da mogu jos bi ostala 😄

Sretna,
I mislim da budemo, smjestaj nam jr free pa ono, da iskoristimo. ST je blizu pa nema velike brige. Sutra kontrola..bas me zanima sto ce reci vaga..ja nekako imam osjecaj da ja stagniram, da se sad nista ne dogada. Jedino bebica lupka..
Jos i bespalatan smjestaj! Bilo bi ludi da na odete na prekrasan Hvar onda 😊
Hahahha....bili smo vec dva puta, tamo prijatelji imaju kucu pa nas zovu k sebi. I sad cemo isto, pa da se odmorimo jos dok smo nas dvoje😊
Tea, evo jos sjedim s Lottom na infuziji, sad bi joj to trebalo pomoci!

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hvar kao Hvar je lijep ali nema mi tamo plaza po volji. Ne volim kad su stijene, drazi su mi pijesak i sljunak. Na Pagu su mi plaze super

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbsma nije to od uzbudenja vec od jela 5l vode i skakanja,jer sam povracala kad sam doma doslaM@lenaizdrazala sam da , ma neznam sta su te tockice ali prepisujem to vrucini…
Meni J recimo uopce ne obavlja nista na tutu,sve na wc sam se popne obavi pusti vodu opere ruke i eto,u travu i to isto piski kad ne stignemo do wcDorjaja se iskreno ne usudim,mozda sam panicar ili bilo sta,ali meni je i ovo vec sta cu u 30 tt ici na more malo na knap,ali nije otok pa stignemo do svega u bilo kojem slucaju,eto mozda jesam panicar ali na otok ne bi isla
Treca srecada budem valjda,jos sinov rockas da profestamo i onda laganini
M@lenadrzim fige za dobri nalaz !!
Marijanaposteljina je divnaa
Ineskabusica je prekrasna i zao mi je za povracanje nadam se da neces morat opet ici
Grceviimam ih kada imam problema sa stolicom ili ako nisam isla par dana ili ako cu dobit proljevali vrlo dobro znam kak su grozni !!!!
Brisite sa popisa cure koje se ne javljaju ili su u zimskim,nema smisla sve to stalno kopirati i muciti se ako se ne javljaju,doduse nisam ni ja bila bolja ovih zadnjih par tjedana
Sanjchi kak su pesekiii ?
Ma sta ti je na knap sa 30 tt? :) ja cu biti u 31 tt kad cu doma ici s mora, a da mogu jos bi ostala 😄
Ja cu se vracati s mora u 36.tt. 😁 no bit cu u okolici Splita. Nije isto otici negdje van civilizacije i negdje gdje je hitna i rodiliste nadohvat ruke. Kad se budemo vracali ionako stajemo svakih sat-sat ipo radi L, pa mislim da mi ni voznja nece biti problem. U prosloj t sam imala BH kontrakcije pa sam svejedno putovala autom par sati u 8.mj t.

Sve vise krizam otok. Nije ni mm za otok iako je liječnik. Kaze da ne zna kako bi reagirao. A sad da razmisljamo o helikopteru e pa isto ne bih. Mozda zbog vrućine i obveza Zelim pobjeći ali..... Ipak ne. Sanjchi drzim fige da se Lotta oporavi.
Lijepa si, Ineska..
Kiki, nisu kontrakcije u pitanju. Imala sam ih i ja, najvise kad bi se preforsirala...
I me, ma kakviiii .... Ja samo ljencarim itkad je dragi na g.o Imam filing ko da se beba rasteze, pa me zanimalo ako se koja susrela s time (pogotovo one koje su vec mame)... A dosta ga osjetim kad se mice... Onda na dodir osjetim gdje je tocno...
Tea, srecom nemam problema sa probavom... Sinoc su ti grcevi bili kao na pocetku trudnoce, kao da se sve rasteze... Mozda I me ima i pravo; mozda je to jer je beba veca (u 26.tj je bio veci za 10 dana i imao 1103g)...
Obrisala bih te mame koje se ne javljaju, ali ne znam ni sama vise tko su...
Ti si imala toooneeeee obveza, pa se nisi javljala... Neke se javljaju jednom mjesecno ..
Kad mali ima rodjendan?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji