Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    IvanaIvica
    25. Lipanj 2017. 14:36

Ja imam dosta pojačan iscjedak ali svi doktori su mi rekli da je to u trudnoci sasvim normalno...a leđa donji dio užas jedan..i ne mogu dugo sjediti...neugodno mi je...ili stojim ili lezim....😌😌

Dorja91
    25. Lipanj 2017. 14:52

sanjchi255

Reakcija vetrinara koji ju sad lijeci: vjerojatno je krpelj…i sopa ju lijekovim za to. Ko da covjeku koji ima gripu das lijek za proljev😑 sutra ide tamo di ce joj vadit krv pa ce valjda vidjet sto je. Nismo odmah znali da ju tamo svekar odveze, ovo je amb di nasa veterinarka radi pa sam ju zvala i rekla je da ju tamo odvezemo

Drzim fige da bude sve ok. Javi.

25. Lipanj 2017. 15:10

Hvala, javim...😌 
    Mozda nekoj od vas zvuci glupo da se toliko brinem za zivotinju, ali ti psici su nama kao clanovi obitelji. Vezani smo za njih. Danas sam se rasplakala kad je svekar reko da joj nista bolje nije, valjda hormoni..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Angel03
    25. Lipanj 2017. 15:42

Jadni psici! Sanjchi, sigurno ce biti sve ok posebno jer joj sada daju infuziju tako da se vjerojatno stanje nece vise pogorsat. Sutra cim budes u prilici idi do specijaliste, sto prije i sto ranije, neka joj vade krv i odmah ce znati o cemu se radi. Nas pas je imao piroplazmozu i odmah i brzo se lijeci kada se zna o cemu se radi. 
    U Kini sam sada 2 dana, vruce je i guzvovito ali zbilja lijepo. Nista ne forsiram nego sve lagano i onda pol dana provedemo u setnji po svuda a ostalih pol sata u odmaranju. Nakon duge setnje me ledja bole, ali cim legnem na 15tak min sve prodje.

luce <3
    25. Lipanj 2017. 15:53

Sanjchi nadam se da ce joj brzo biti boljee!!!

Tejuska♡
    25. Lipanj 2017. 16:07

Ejjj mamuske moje ♡♡
    Evo mene sa natecenim nogama 😂 zuljevima 😂 cevenilom 😂
    Sve je proslo savrseno! Nisam se rascomljila citajuci govor u Crkvi hvala Boguu 😄
    Ali sam se rastopila od vrucine .. Naskakala boze dragi da su me naravno svi cudno gledali a kamerman je mislio da cu se porodit..Svi su me zaustavljali i pitali kada moram roditi 😈 dizali su mi malo zivce s komentarima kak sam velika i imam li vise djece u trbuhu..
    Uglavnom najgore sta sam povracala kad sam kuci dosla danas nikako ne jedem samo voce jer mi muka
    Ici cemo navecer opet k njima cekam da kakti malo zahladi..
    Jan mi je dobio afte u ustima danas na hitnu jurila jos ma bas me snade 😭
    Sanjchi baas mi je zao radi pesekaa 😭😭😭 nadam se da bude sve dobro!!!
    Curee trbuscici su medeni 😍
    Sminkanje na plazi OMG nisam za to
    Imam i ja vena i kapilara ali ja znam da je to radi debljine i stajanja..Noge mi hvala bogu ne oticu niti se grce nisam ni sa J imala tih problema..
    Iscjedak boze pomozi ako mi sta smeta onda je to to!!!!
    I_me i ja drzim figice da plan uspijee 😊😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

25. Lipanj 2017. 16:31

Hvala curke...😊
    Teica pa neka si se ti naplesala i nauzivala, sad je to napokon iza tebe pa napokon mozes odahnut😀

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    25. Lipanj 2017. 16:32

Barbs 29.6. Mi je pregled 😊

Sanjchi psi su prelijepi i nadam se da ce brzo ozdraviti. 
    Jao ovdje je vruce uzasss...

• M@lena
    25. Lipanj 2017. 16:34

Sanjchy, covjek se veze za zivotinju. Vidim to po svojima doma. Imamo malenog labradora i sve ih je osvojio koliko je simpatican. Toliko mu je lijepo a i mojima s njim. Mi nemamo kucne ljubimce jer mislim da su zivotinje u stanu kao u kavezu. Da imamo kucu to bi bilo ok. Nadam se da ce se Lotta oporaviti i biti opet stara.
    Tea,drago mi je da si nam se vratila. Nadam se da ces malo cesce sada piskarati s nama. 😊
    Mom luki se pojavilo crvenilo na ruci i trtici. Opet mi se cini da je atopijski. Ovih orasastih plodova fakat ima u svemu. Jos je imao crijevnu virozu , proljev. U tri dana pojeo tanjur juhe. Danas mu skinula pelenu a guzicice ko breskvice, sav se ocijedio. 😐

Kiki156
    25. Lipanj 2017. 16:39

Hej curke! 😘
    Mi smo danas malo isli u Ikeu i moram priznat da mi se njihova posteljina najvise svida. Ovo sto sam gledala po baby ducanima je preskupo i od loseg pamuka. Pise da je pamuk ali na dodir je kao plastika, ima razlicitih pamuka... a ja zelim neki meki i prozracni. U Ikei su daleko jeftiniji i kvalitetniji, samo su mi bezveze njihove ogradice za kinderbet jer su jako tanke, a ja bi neku s jacom spuzvom pa cu to morat kupit negdje zasebno i neutralno. Imate li neke preporuke za dobru djecju posteljinu? Koju ste vi uzimale? 
    Tea cestitam, samo malo sam se pogubila.... jel to bilo tvoje vjencanje ili si ti kuma bila? Sorry pomjesalo mi se. 😬 
    Sanjchi nadam se da ce psic biti dobro...
    Sto se tice alata i kucnih radova, radimo sve sami, tj muz i cistimo isto pola pola, a od kad sam ja trudna on cisti i vise od mene jer ne zeli da se ja naprezem i izlazem kemikalijama. Oboje smo dosta uredni. 
    Za stanove i kuce se nadam da ce vam svima biti kako zelite, a onima koji zive u zajednici da bude sto mirnije 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.