Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Lipanj 2017. 09:33

Dorja, ni ja se ne bih usudila putivati  moju frendicu muz i njegova sestra nagivaraju 2 mj prije termina da idu avionom za Pulu i ona se ne usudi... A bome ne bih ni ja...

Belle84
    26. Lipanj 2017. 09:42

Ovo sam nasla online pa mi je sad malo lakse: Babies have a huge growth spurt between week 20 and 24 when a woman can gain up to 8 pounds (3.6kg). This happens because weight gaining in pregnancy isn't linear. Babies have a tendency to grow slowly (usually before week 20), then all of a sudden they grow faster and then again slower. It usually has two spurts, one between week 20-24, then again in week 32.

• sretna
    26. Lipanj 2017. 09:46

Meni zna biti razlika po 2 kg ujutro i navecer. Ali uglavnom, pravo stanje kilaze je ujutro na taste. Tako da, tada se vazite

• M@lena
    26. Lipanj 2017. 10:35

Dorja91

Napokon malo hladnije. Noc za spavanje uf pozeljeti. Moji imaju vikendicu na otoku koji je dosta udaljen od kopna. Ne znam hocu li Ici. Strah me da ako se nešto ne zakomplicira. Sto vi mislite? Biste li se usudile otici na otok koji s kopnom ima jednom dnevno vezu i putovanje traje dva sata?

Nisam prije vidjela tvoj post, sorry. Jedna linija dnevno i voznja dva sata, ne bih se usudila, iskreno. Bez obzira na urednu trudnocu i sve, drz' se ti kopna i hitne u blizini. Ne mislim da ces se poroditi, vjerojatno ce ti, kao prvorotki trebati vremena od pocetnih trudova, no puno je tu stvari koje se mogu zakomplicirati i da se to, ne daj Boze, desi ne bi nikad sebi oprostila. A s tim na umu, ne bi se mogla ni opustiti kak spada. 😉

Kiki156
    26. Lipanj 2017. 10:42

Cure hvala na savjetima za posteljinu! Nisam ni cula za ove pa idem sad gledat. 
    Hvala Bogu da je malo zahladilo, nisam mogla vise izdrzat. Bas se unervozim kad je vruce i kad se znojim. 
    Putovanje na otok ne bi se usudila. Imam prijatelje koji zive na Korculi i u slucaju hitnosti po tebe mora doci helikopter tako da....radije ne. Ja se mislim za Istru dal cu ici u 8. mj jer cu vec biti u visokoj trudnoci... 
    Za pelene nemam osobnog iskustva ali isto znam da vecina mama to odradi ljeti. Sretno i da se ovo ljeto malisa odvikne! 😊

barbs
    26. Lipanj 2017. 10:51

Svašta ćemo mi otkriti, Kiki, od naših mama 
    Mame, da li je normalno osjećati grčeve? Sinoć sam ih osjećala... Kao one na početku, ali nešto slabije i manje su trajale... Ujutro opet leđa, ali ne stalno nego kad nepravilno sjedim ... Kažu mi roditelji da je krenula bol radi težine (trbuha)...  

Kiki156
    26. Lipanj 2017. 10:58

Barbs ja sam jucer imala one lazne kontrakcije ako na to mislis? To je normalno sad u ovoj fazi i nije opasno. 
    Za na nase mame naravno, nezamislivo mi je sad bez vas prolazit trudnocu! Pricam s vama vise nego s frendicama, a i cujemo se cesce 😊 S njima nisam ni upola pricala o svemu ovome kad su ili vec rodile ili jos nisu trudne, tako da blago meni s vama! 😃

I_me
    26. Lipanj 2017. 11:06

barbs

Svašta ćemo mi otkriti, Kiki, od naših mamaMame, da li je normalno osjećati grčeve? Sinoć sam ih osjećala… Kao one na početku, ali nešto slabije i manje su trajale… Ujutro opet leđa, ali ne stalno nego kad nepravilno sjedim … Kažu mi roditelji da je krenula bol radi težine (trbuha)…

jutro cure!
    grceve u predjelu stomaka nemam.. mozda ti bebica raste i rasteze se,a posto je vec preko kile pa te malo i boli...nemam pojma.. nagadjam..mene je 2x boljelo kao desni jajnik al to sam se isforsirala..jesi radila nesto teze jucer??
    mene pate grcevi u listovima..pijem magnezij 300. l svejedno..inace mi treba malo duze da ustanem iz kreveta al danas kad su me uhvatili iskocila sam ko curica neka .
    i danas sam definitivno skinula vjencani prsten jer sam pocela oticat..vise mi otice desna noga nego lijeva, a jucer su mi i ruke pocele..

26. Lipanj 2017. 11:10

Jutro mame...ja sam evo sa svojom pasicom na infuziji, dosli s mora u pola 10, uzela caddy i odmah veterinaru s njom. Sad ce to valjda pomoc😅
    Putovanje na otok..ja se ne bih usudila...mislim, sad  cemo ic na Hvar u 7. mj ali veze su ceste. A i manje sam trudna pa tako da mislim da ce bit to ok

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    26. Lipanj 2017. 11:10

sto se tice putovanja na otok...ne bi se bas usudila..meni je bolnica udaljena 40ak min voznje autom pa mi i vec daleko..
    bolove u ledjima nemam,al kad sjedim na kaucu obavezno si stavim jastuk pod ledja jer mi je tako lakse za sjedit i ustat..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI