Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    25. Lipanj 2017. 12:14

treca_sreca

Dolores ne mogu vjerovat za klimu…jel ste barem dobili djelomični povrat novca….jer to je sramotno na ove vrućine. Ako bar 3 zvjezdice ima…..ma i hosteli bi trebali imat ispravne klime u svakom trenu a ne hoteli!
    Cure blago vam se za izležavanje na plaži! Mi danas preskočili jer je mali sav u ranama, stukao se dobrano prekjučer pa sad ne smijemo na sunce. A glupo mi da idemo bez njeg, nije fer…
    barbs možemo i maknut te koje se baš predugo nisu javile (ne mislim na cure kao što je Tea koje se ne jave, pa oet dođu kad stignu, nego ako se netko jednom javio i više nikad…meni ima full nepoznatih nickova tu na listi?)

Možeš si misliti da smo dobili.morala sam odmah platiti za 2 nocenja i onda nam je receno za klimu.dorucak naravno biti trebalo jos doplatiti.ma sto da ti velim katastrofa.jos malo i kod kuce sam a onda cu ih na bookingu popljuvat koliko got mogu

25. Lipanj 2017. 12:22

I me nadam se da ce plan uspjeti!! 🙌🙌
    Dorja, i ja imam kujicu Lottu 😊 sad nam jr nesto bolesna, a mi na moru😖 svekar ju vozi na injekcije, i jadnicka je bas lose. Mislili amo danas krenut kuci al kaze dragi upast cemo u guzvi, pa tako da cemo ujutro kuci i vozit ju odmah drugom veterinaru jer ovi cini se pojma nemaju😣😢😢😢 pitanjr je dal ce prezivjeti.
    I jos uz nju imamo 3 psica..
    Evo ih...

to je Lotta (bijela) i Snoopy...igraju se
    to je Lotta (bijela) i Snoopy...igraju se

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    25. Lipanj 2017. 12:48

Dolores, dajem ti pravo da napises svoje misljenje o svemu.. bas krasno 
    Sanjchi, nadam se da ce sa psom biti sve u najboljem redu!! Koliko je stara?

barbs
    25. Lipanj 2017. 13:14

Mame, da li imate pojacan iscjedak? Ja cesto mjenjam dnevne uloske.. 
    E, popis azuriram popodne-navecer  .
    Violeta, sutra pregled 

25. Lipanj 2017. 13:33

Barbs, kujica je 4 mjeseca...ona i seka (te dvije bijele) jos su bebice...nadam se i ja da ce bit sve ok. Sutra cemo vise znat kad dodemo doma😯

• M@lena
    25. Lipanj 2017. 13:41

Dolores, zao mi je sto si taj uzas morala jos i platiti. Platiti da se kupas u vlastitom znoju, i bas ova dva dana koja su nepodnosljivo sparna i teska! A ti trudna... ma ja bih ih odmah tamo popljuvala.
    Pisale ste nesto i o alatu, muz je dosta toga morao kupiti jer kad se doselio u Zg nismo imali nista. Malo po malo smo se opremili i sad imamo cijeli jedan ormar alata za svakakve potrebe. Kupovali smo namjestaj i sami sastavljali. Muz voli i sam nesto praviti i sastavljati pa svako malo L dobije novu drvenu igracku sto mu je tata napravio. Isto tako zna dosta dr poslova pa mi srecom vodoinstalater jos u stan nije povirio. 😊

Dorja91
    25. Lipanj 2017. 13:46

sanjchi255

I me nadam se da ce plan uspjeti!! 🙌🙌
    Dorja, i ja imam kujicu Lottu 😊 sad nam jr nesto bolesna, a mi na moru😖 svekar ju vozi na injekcije, i jadnicka je bas lose. Mislili amo danas krenut kuci al kaze dragi upast cemo u guzvi, pa tako da cemo ujutro kuci i vozit ju odmah drugom veterinaru jer ovi cini se pojma nemaju😣😢😢😢 pitanjr je dal ce prezivjeti.
    I jos uz nju imamo 3 psica..
    Evo ih…

Pa sto je Lotti?

barbs
    25. Lipanj 2017. 13:46

Sanjchi, sve ce biti ok 
    Da li su vas pocela boljeti ledja? Ne znam da li je od propuha ili sto vec    

25. Lipanj 2017. 14:08

Dorja pa neznam..stavim im ampule svima svakih mj. dana. Kad mi sjedne naknada, kupim ih i stavim..dva dana prije je Giti bilo lose, dobila je tri injekcije i bilo joj je bolje vec sutra dan, a ova jadnica vec tri dana nije nista jela, samo pije i povraca. 6 injekcija je vec dobila..kaze mi moja veterinarka(vise ne radi kod nas, na moru sad radi) da bi ju ona odma stavila na infuziju, a ovi nista..ma nije svaki veterinar strucnjak. Sutra cemo ju vodit pravom doktoru, nadam se da ce izdrzati malecka 😢 
    Leda...tu i tamo..mene sad sve vise grcevi hvataju u listovima...vas?

25. Lipanj 2017. 14:11

Reakcija vetrinara koji ju sad lijeci: vjerojatno je krpelj...i sopa ju lijekovim za to. Ko da covjeku koji ima gripu das lijek za proljev😑 sutra ide tamo di ce joj vadit krv pa ce valjda vidjet sto je. Nismo odmah znali da ju tamo svekar odveze, ovo je amb di nasa veterinarka radi pa sam ju zvala i rekla je da ju tamo odvezemo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.