Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    25. Lipanj 2017. 09:07

Dorja to je bas lijepo kad su takve... 😊😊
    E da ja nemam kapilare ali oticem. Naoteknem pa splasne i tako par puta. Prsti i stopala me bas znaju pec i bolit. 
    Uff ja sam se bas raspisala danas. Nemam sta radit pa gledam tv i tipkam 😊😉

Dorja91
    25. Lipanj 2017. 09:57

Kao tinejdžerka sam mrzila kad bi me mama spotala zbog urednosti. Al od kad sam se osamostalila shvatila sam da kopiram mamu i nalazim da smo u biti iste. Dragi je isto pokupio dosta od svoje mame i voli urednost. Ali dogovorili smo se da osobne stvari svako svoje održava dok zajedničke moramo zajedno. I da, on voli peglati a ja ne. Ja volim usisavati on ne. Brzo raspodjelimo posao. Najbolje su situacije kad se nasi najave, samo se pogledamo, i svak svoj zadatak obavi 😁.

I_me
    25. Lipanj 2017. 10:03

Meni se cini da nekad muz bolje spremi od mene 😂. Onak.. kad se zainati.. sad cu ja to spremit i izglanca da bude ko novo 😂

I_me
    25. Lipanj 2017. 10:13

Jos sam htjela reci.. mi smo sagradili kucu u slavoniji i na kraju se preselili u istru i da kuca ne zjapi prazna njegovi starci su se preselili tamo. Znaci kuca od 5 g izgleda ko kuca od 80 godina od neodrzavanja.. UZAS!!! poludili obadvoje!!!

25. Lipanj 2017. 10:18

Violeta 3 godine smo zivjeli s njegovima...mali jr prostor, jedna sobica(u kojoj smo mi spavali), kupaona, kuhinjica s boravkom i dnevni (gdje njegovi spavaju-razvuku kutnu) tako da ono...hoces neces upoznas covjekove navike...
    Ali sad smo sami i bas nam jr milina😀 ne bih vise onako..hahahaha

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dena1009
    25. Lipanj 2017. 10:18

Meni naoteknu noge kad puno hodam, al tako mi je bilo i prije trudnoce, s tim da desna vise naotice zbog isijasa. A pijem puno premalo i nikako da se discipliniram  sta se toga tice.😣
    Urednost - ja sam redovito na meti jer sam po njihovom opsjednuta sa ciscenjem. 😐
    A ljude koji su neuredni jesnostavno je nemogice preobratiti, vidim po svojoj baki, trebala bi osobnog asistenta da hoda za njom i cisti. Radit ce sve al za sobom pospremit nema sanse. A mama ima problema sa nogama, kuca ogromna i kolko got se trudila ne stize. Trenutno mami pomazem srediti kucu prije OP al na trenutke sam ocajna, taman oribam pod vec je nutra sa blatnim nogama, a sto got kazem rasfucne se i bude jos gore. Stvarno zalim mamu. 
    A muz mi nikad ne govori zasto nesto nisam napravila jer bi ga vjerojatno bacila kroz balkon. 😅 Mislim ako mu bas nesto smeta moze i sam.

url=https://lilypie.com]

barbs
    25. Lipanj 2017. 10:20

Jutroooo 
    I me, takav je i moj muz  Ali mi ne smeta... Nek' i on radi 
    o njegovoj sam familiji pricala toliko puta da sam vec sama sebi dosadna... Al ajd... Brat ima 25 godina... Budan je di 4-5 ujutro, spava do 13-14 h, spusti se iz sobe: KAD CE RUCAK?! Ok... Postavi S VREMENA NA VRIJEME stol, al taj ne zna cistit za sobom... Ko ni tata... Al to su krive i svekrva i nona... Kako ih naviknes na pocetku tako ce i biti... Za svekra je kasno za promijene. Ima 54 godine... Ali za dobrobit buduce cure/zene njihovog mladjeg sina bi bilo vrijeme da ga nauce... 
    On stalno jedva ceka da mi uselimo u NAS STAN da on moze u apartman pa mu mama kaze da ne ocekuje da ce mu cistit i da ce dolaziti provjeriti kakav je stan i ako ga ne misli cistiti da se vraca u sobu. Nije bio odusevljen.
    Po kuci i oko kuce dosta radi njegov nono, a i moj muz... Pa se moj muz raspizdi jer u nonici i mama znaju reci sta om treba napravit a NITKO ne pita brata i svekra... Ok, oni znaju napravit kad im se kaze, prvo na dragoga i onda dragi kaze da nece i pad sistema, krenu svadje... 
    Ja sam na pocetku dosta pomagala, ali kad sam vidjela KOLIKO su se oni petljali oko naseg vjencanja vise ne radim nista... Tj  radim ali ne kao prije... Necu raditi sve i ne zanima me, pa makar ispala bezobrazna.

Dorja91
    25. Lipanj 2017. 10:22

I_me

Jos sam htjela reci.. mi smo sagradili kucu u slavoniji i na kraju se preselili u istru i da kuca ne zjapi prazna njegovi starci su se preselili tamo. Znaci kuca od 5 g izgleda ko kuca od 80 godina od neodrzavanja.. UZAS!!! poludili obadvoje!!!

Ja bih je prodala ili iznajmila. Ne znam sto bih napravila da se to meni desi, al vatre bi bilo, uf uf. Ne volim kad ljudi ne cijene tude. Ima masu njih koje svoje cuvaju a tude, koga briga. Ludim i na posudene stvari. Imam prijateljicu koju moram stalno pitati da mi vrati posudeno. U tome sam totalno fer i zapisujem od koga sam dobila sto i do kad moram vratiti. Tako i zapisujem kome sam ja posudila. I trazim nazad.

Dorja91
    25. Lipanj 2017. 10:32

Ovo me sve podsjetilo kad smo prije tri godine odlučili zajedno zivjeti. Bili smo u garsonjeri njegove sestre. Kako ja kuci imam pse ( Njemacki i svicarskog ovcara , inace cijeli život imamo pse) moj dragi je htio nabaviti psa ( njegovi mu nikada nisu dali). Za rodendan sam mu poklonila shih tzua, kujicu Lottu. Na trenutake sam bila ljubomorna na nju. Sad mi nesto nabacuje da bi on nabavio jos jednog prijatelja za Litru , kao da ne bude zanemarena kad dode bebac. E sad bih pucala. Jedan dan sam mu dovela u stan moje ovcare i ostavila ga da se dva sata bavi s njima. Mislila sam da Ce odustati od nabave, ali.... Njemu bilo super. Pop..... Cu s velikim djetetom. 

I_me
    25. Lipanj 2017. 10:33

Dorja91

I_me

Ja bih je prodala ili iznajmila. Ne znam sto bih napravila da se to meni desi, al vatre bi bilo, uf uf. Ne volim kad ljudi ne cijene tude. Ima masu njih koje svoje cuvaju a tude, koga briga. Ludim i na posudene stvari. Imam prijateljicu koju moram stalno pitati da mi vrati posudeno. U tome sam totalno fer i zapisujem od koga sam dobila sto i do kad moram vratiti. Tako i zapisujem kome sam ja posudila. I trazim nazad.

Ma kuca se ne moze prodati jos 5,6 god jer je zemljiste pod posebnom drzavnom skrbi. Bile su neke fore prije par godina.. kao ti kupi zemljiste a drzava daje materijal. A posto je muz nasljedio zemlju iskoristio je poticaj. Al uvijet je da se ne smije prodat 10 god ak se ne varam. A plan nam je bio da njegovi odu tamo jer mu teta zivi isto i toj ulici pa da starci i ona budu zajedno. Mi cemo u kucu gdje je zivjela pokojna baka a muzeva sestra ce sa svojom obitelji u obiteljsku kucu gdje su zivjeli svi mama tata ona i moj muz. Na kraju od svega toga ispala pusiona... mi placamo kredit jer eto sestra nema za pola, ona zivi sa muzem u garsonjeri jer nemaju para za rezije i odrzavat veliku kucu pa ta kuca sad prazna i propada a starci ne zele prodat jer se nadaju da ce ona ipak tamo jednog dana. A nece jer mora jako puno love ulozit.. kuca u kojoj smo mi bili su podstanari pa sva sreca uspijemo bar malo kredit prelomit. ( ali to nam je u planu sad prodat) pokupit novce, vratit sve kredite, nase, ne njihove.. nece dobit ni lipe!!! I ostat ce nam nesto malo pa mozda pokrenit neki biznis ili skupit da si ovdje nesto kupimo jednog dana.
    Zato kazem da sam sretna sto smo 500km udaljeni jer da smo blizu ispalila bi na zivce 😅😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.