Ejjj mamuske moje ♡♡
Evo mene sa natecenim nogama 😂 zuljevima 😂 cevenilom 😂
Sve je proslo savrseno! Nisam se rascomljila citajuci govor u Crkvi hvala Boguu 😄
Ali sam se rastopila od vrucine .. Naskakala boze dragi da su me naravno svi cudno gledali a kamerman je mislio da cu se porodit..Svi su me zaustavljali i pitali kada moram roditi 😈 dizali su mi malo zivce s komentarima kak sam velika i imam li vise djece u trbuhu..
Uglavnom najgore sta sam povracala kad sam kuci dosla danas nikako ne jedem samo voce jer mi muka
Ici cemo navecer opet k njima cekam da kakti malo zahladi..
Jan mi je dobio afte u ustima danas na hitnu jurila jos ma bas me snade 😭
Sanjchi baas mi je zao radi pesekaa 😭😭😭 nadam se da bude sve dobro!!!
Curee trbuscici su medeni 😍
Sminkanje na plazi OMG nisam za to
Imam i ja vena i kapilara ali ja znam da je to radi debljine i stajanja..Noge mi hvala bogu ne oticu niti se grce nisam ni sa J imala tih problema..
Iscjedak boze pomozi ako mi sta smeta onda je to to!!!!
I_me i ja drzim figice da plan uspijee 😊😊

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala curke...😊
Teica pa neka si se ti naplesala i nauzivala, sad je to napokon iza tebe pa napokon mozes odahnut😀

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs 29.6. Mi je pregled 😊
Sanjchi psi su prelijepi i nadam se da ce brzo ozdraviti.
Jao ovdje je vruce uzasss...

Sanjchy, covjek se veze za zivotinju. Vidim to po svojima doma. Imamo malenog labradora i sve ih je osvojio koliko je simpatican. Toliko mu je lijepo a i mojima s njim. Mi nemamo kucne ljubimce jer mislim da su zivotinje u stanu kao u kavezu. Da imamo kucu to bi bilo ok. Nadam se da ce se Lotta oporaviti i biti opet stara.
Tea,drago mi je da si nam se vratila. Nadam se da ces malo cesce sada piskarati s nama. 😊
Mom luki se pojavilo crvenilo na ruci i trtici. Opet mi se cini da je atopijski. Ovih orasastih plodova fakat ima u svemu. Jos je imao crijevnu virozu , proljev. U tri dana pojeo tanjur juhe. Danas mu skinula pelenu a guzicice ko breskvice, sav se ocijedio. 😐

Hej curke! 😘
Mi smo danas malo isli u Ikeu i moram priznat da mi se njihova posteljina najvise svida. Ovo sto sam gledala po baby ducanima je preskupo i od loseg pamuka. Pise da je pamuk ali na dodir je kao plastika, ima razlicitih pamuka... a ja zelim neki meki i prozracni. U Ikei su daleko jeftiniji i kvalitetniji, samo su mi bezveze njihove ogradice za kinderbet jer su jako tanke, a ja bi neku s jacom spuzvom pa cu to morat kupit negdje zasebno i neutralno. Imate li neke preporuke za dobru djecju posteljinu? Koju ste vi uzimale?
Tea cestitam, samo malo sam se pogubila.... jel to bilo tvoje vjencanje ili si ti kuma bila? Sorry pomjesalo mi se. 😬
Sanjchi nadam se da ce psic biti dobro...
Sto se tice alata i kucnih radova, radimo sve sami, tj muz i cistimo isto pola pola, a od kad sam ja trudna on cisti i vise od mene jer ne zeli da se ja naprezem i izlazem kemikalijama. Oboje smo dosta uredni.
Za stanove i kuce se nadam da ce vam svima biti kako zelite, a onima koji zive u zajednici da bude sto mirnije 😊

Treca_sreca, Tea, Sretna, Aleksandra, Mamuka i ostale mame kako ste krenule s odvikavanjem od pelena? Ja pokusavam sa svojim Lukom i cinilo mi se da ce biti lako jer sve razumije i kaze mi da se kakio ili piskio, ali tek kad to obavi. Kako da ga naucim da mi to kaze prije pa da pripremimo tutu? Tuta stoji na sred stana, da nam je pri ruci, ali on svejedno sve obavi u gace. Slatke brige 🙃

Violeta, Malena, Kiki hvala...evo rjesavamo telefonom koliko mozemo, valjda cemo ju uspjet progurat vec danas na infuziju.moramo samo saznati koje je lijekove dobila. Veze se covjek..pogotovo kad su zivotinje umiljate, o kad ti se vesele kad se vratis s posla kao da te nisu vidjele 3 mj. Psi su emotivna bica...
Pelene-moja sogi je to rijesila vrlo brzo zapravo..mala se par puta popiskila u gace al nije joj vracala pelenu nego je tako naucila..a i sestra s curama, isto tako...po noci valjda jos stavi za svaki slucaj ali u principu su vrlo lako to rijesile. Kazu da ne treba silit djecu, da su njima pelene "dio identiteta" pa kad budu spremna odbacit ce ih

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Violeta, krivo sam zapisala...
Tea, neka si se ti fino zabavila! Komentar o trbuhu: no comment... Vjerojatno i od uzbuđenja si povraćala... Ah, veselo je tebi danas s Janom
Sanjchi, životinje su dio obitelji, kao djeca su... Tako da je normalno da se brinemo kad im je loše

Sanjchi, lijepo napreduješ! (zaboravila sam komentirati sliku)
Treca sreca, najgore je što ne znam tko je aktivan, tko se povremeno javlja... Jednu sam već izbrisala jer sam vidjela da je aktivna na Zimskim bebama...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji