Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Giovi
    24. Lipanj 2017. 21:21

Ne znam dali je gore curama kojima je more daleko ili onima kojima je pod nosom a ne smiju se kupati...imam jos tri vaginalete zbog gljivica i jedvaaaaaa cekaaaaammmm da se idem kupatiiii..
    Mi imamo zasad tri moguca imena koja nam se oboma svidjaju: Rea,Nikol i Evelin...
    E koje ce biti,imam osjecaj da ce do kraja biti neizvjesno...
    Ali mi dragi smjesan,sad je poceo zapazati zenska imena na filmovima i serijama,imam osjecaj da kad gleda nesto da uopce radnju ne prati...

• M@lena
    24. Lipanj 2017. 21:41

Ej cure, mi smo danas, bez obzira na vrucinu/sparinu skoro cijeli dan u setnji. Jutros nakon dorucka otisli u posjet mojoj teti, dosli doma, malac spavao 3 sata, rucali, rasklonili sudje i pravac Maksimir. Setali smo 2 sata. Dosli doma, svi se tusirali i evo malac opet zaspao. Danas sam poslijepodne jela tako ukusnu i socnu lubenicu kao nikad dosad! 😊 bas mi je prijala!
    Nama dolazi djevojcica Lucija! 😄

24. Lipanj 2017. 21:45

Lucija😍😍 i mi cekamo Luciju..ako je curka, ako se doktor ne predomisli na slijedecem UZV-u

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    24. Lipanj 2017. 22:17

sanjchi255

Lucija😍😍 i mi cekamo Luciju..ako je curka, ako se doktor ne predomisli na slijedecem UZV-u

Ma nek su nama nase djevojcice Lucije zive i zdrave!! 😊😍😍😍

treca_sreca
    24. Lipanj 2017. 22:51

Dolores ne mogu vjerovat za klimu...jel ste barem dobili djelomični povrat novca....jer to je sramotno na ove vrućine. Ako bar 3 zvjezdice ima.....ma i hosteli bi trebali imat ispravne klime u svakom trenu a ne hoteli!
    Cure blago vam se za izležavanje na plaži! Mi danas preskočili jer je mali sav u ranama, stukao se dobrano prekjučer pa sad ne smijemo na sunce. A glupo mi da idemo bez njeg, nije fer...
    barbs možemo i maknut te koje se baš predugo nisu javile (ne mislim na cure kao što je Tea koje se ne jave, pa oet dođu kad stignu, nego ako se netko jednom javio i više nikad...meni ima full nepoznatih nickova tu na listi?)

žena-majka-carica:)

Belle84
    24. Lipanj 2017. 23:39

Ako netko zna neki cudotvorni lijek protiv zadrzavanja vode neka javi 😂 Bas osjecam da sam puna vode...

treca_sreca
    25. Lipanj 2017. 07:03

Jutro!
    Mene ne muci toliko zadrzavsnje vode jer znam da ce se povuc iza poroda...sad imsm.tonu celulita zbog te vode ali nestat ce.
    Puno vishe me muce vene i kapilare.
    inace imam jednu venu na desnoj nozi koja ja posljedica fizicke ozljede u mladjim danima i ona.mi svaku trodnocu sve gora ide. Nije cijela noga pa ajd ali tu mi iskoci kao fazol kuglica, nije ugodno.
    A ovu trudnocu (prve dvije prosla mukte) mi pocele kapilare....na lijevoj nozi mi jedna pukla i sad imam fleku kso modrica...velicine dlana....grozno. Jel vi pijete sta za vene/kapilare, ima li netko s tim inace problema pa da dade koji dobar savjet?
    Idem googlat sto za jacanje stijenki tih krvnih puteva

žena-majka-carica:)

I_me
    25. Lipanj 2017. 07:09

treca_sreca

Jutro!
    Mene ne muci toliko zadrzavsnje vode jer znam da ce se povuc iza poroda…sad imsm.tonu celulita zbog te vode ali nestat ce.
    inace imam jednu venu na desnoj nozi koja ja posljedica fizicke ozljede u mladjim danima i ona.mi svaku trodnocu sve gora ide. Nije cijela noga pa ajd ali tu mi iskoci kao fazol kuglica, nije ugodno.
    A ovu trudnocu (prve dvije prosla mukte) mi upocele kapilare….na lijevoj nozi mi jedna pukla i sad imam fleku kso modrica…velicine dlana….grozno. Jel vi pijete sta za vene/kapilare, ima li netko s tim inace problema pa da dade koji dobar savjet?
    Idem googlat sto za jacanje stijenki tih krvnih puteva

jutro cure!
    ja sam dobila po 3 kapilare na nadlakticama na obje ruke..al su sitne..
    ja cekam majstore. dolaze za 1h. 
    al cu pobjec na plazu

violeta1
    25. Lipanj 2017. 07:30

I_me najbolje se izgubiti kad su majstori.. Ja ne mogu spavati od 5h sam budna i vrtim se pa je dosao muz i pricali i on lego spavat a ja ustala. Jucer smo napokon gotovi s vecinom radova u kuci. Sad ciscenje i sredivanje, jos jedan dan spavaca i hvala Bogu kuca je gotova. Danas idemo kod mojih na rucak, i poslije odmor. 
    Zanima me dali vi sebi kupujete neke alate za kucu? Tipa, kombinirke, saraf ciger, cekic, busilicu? 
    Moj tata je elektricar i ima sve alate, a njegov tata nema ama bas nista, niti jedan saraf ma nista. Mi smo sebi uzeli saraf cigere 20komada u kompletu, kombinirke, imamo sarafa svakakvih, ispitivac, muz jos zeli uzet busilicu i cekic. Ono da ne moramo za svaku sitnicu posudivati. Polako skupljamo da imamo sve svoje. Ja ne mogu njegove razumjeti da nista nemaju niti ista trebaju, zele. A imaju i djete od 16godina jos. Oni zive eto da zive, ja sam 5 godina ovdje oni u tih 5 godina nista ne rade. Doslovno kad treba pokosit dvoriste ako ja ne kazem ili muz oni nece. A dok nisam bila trudna sama sam kosila s muzem. Svekar dode s posla, spava, ode u birtiju pa u trg, i na ulicu, a svekrva dode s posla, skuha, u bascu i na ulicu. Nit sprema nit cisti, prekucer sam bila prvi put kod njih u spavacoj (uzela je jedan ormar od nas pa ga je tamo stavila) ajme spavaca kao da je neko bacio bombu, cijela kuca je nabacana, neuredna i neugodan miris ima, jer nikad ne zraci. Nisam neka fina dama ali volim cisto i uredno i mirisno. Ne mogu vjerovati da oni su takvi. Muz zna isto puno puta mami reci nesto sto se tice dvorista da spremi svoj nered jer necemo mi njeno dirat, al za kucu joj ne zelimo nista reci. Ja tamo idem rijetko tako da me bas briga. Samo se cudim kako mogu tako zivjeti. 

• Dena1009
    25. Lipanj 2017. 07:32

treca_sreca

Jutro!
    Mene ne muci toliko zadrzavsnje vode jer znam da ce se povuc iza poroda…sad imsm.tonu celulita zbog te vode ali nestat ce.
    A ovu trudnocu (prve dvije prosla mukte) mi pocele kapilare….na lijevoj nozi mi jedna pukla i sad imam fleku kso modrica…velicine dlana….grozno. Jel vi pijete sta za vene/kapilare, ima li netko s tim inace problema pa da dade koji dobar savjet?
    Idem googlat sto za jacanje stijenki m

Meni kapilare pucaju od srednje skole, to 
    nam je u obitelji. Probala sam kremice, vitamine i sl al jednostavno ne pomaze. Pricala sam sa zenom koja je isla na lasersko skidanje ali je rekla da nakon nekog vremena isto. Probat cu, dok beba poraste, bar da mi skinu ove vece fleke. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.