vas dvije ko ja u prvoj (20/21), odnosno drugoj (23/24) trudnoći:)
Sad sam zato među najstarijima eto
žena-majka-carica:)
Ovu je sliku meni sestra poslala 😁
TO je TO!
ne znaš dok ne doživiš ljeto sa (svojom ) djecom....
I_me jao i ja sad bi mogla da zivim od nektarina i lubenice,uhh..😍😍
IvanaIvicati si '97 god?? Ja sam '94.. i ja samjovdje medju maldim mama.. 😉
Jao,ja imam uzasno nizak tlak i dok je malo veca vrucina, a ja malo manje vode popijem,gotova sam.. tako da bas moram dobro na sb paziti.. 😉
Meni je isto nizi tlak i danas mi je bas bilo nekako slabo. Mislila sam sutra ujutro ici vadit krv al sam odustala jer mi je bas bila slabost cijeli dan. Dr mi na zadnjem pregledu dala uputnicu za redovnu kontrolu krvne slike, pa cu to u pon otic rijesiti. A vruce je za poludit. Jos 5 radnih dana i onda sam freee 😄
Onda idemo 2 mj na more! Skroz do zadnjeg pregleda kod dr! 😊
Treca_sreca,jao pa sinovi ti imaju bas lijepu razliku u godinama,po mn je to idealna razlika.. 😉 aa koliko sada imas god??
Malena,onda ti nemam sta pisat o niskom tlaku,za nas je cini mi se najbolje biti po zimi trudan 😂.. jer fakat nikad nezz gdje te moze uhvatiti slabost.. mn hoce slabost i tesko disanje,uzas.. vjeruj da mislim kako cu ljeto proci..
Barbs prekrasna si trudnica, stvarno lijepo izgledas 😊
Mi smo se danas isli setati i par zena mi je reklo kako se uopce ne vide na meni kile i da nemogu vjerovati da sam toliko dobila. Bas su me nekako i utjesile 😊
Dzenny njihova razlika je super...prvi sin je dovoljno dugo bio sam (nije zgodno kad imas bebu od jedva godinu dana koja jos ni iz pelena nije izasla, ni propricala kak spada, i sto drugih stvari...a dodje vec druga) a opet ne predugo (kad su klinci jedinci predugo npr do skole, razmaze se i nauce se da su jedni jedini i tesko prihvate kasnije drustvo u vidu brata/sestre....mada misu svi takvi ali uglavnom jesu)
Plus kako su isti spol zgodno im je jer se iste stvari igraju...u slicnom su djiru
A kontam kad porastu da ce zajedno izlazit i hvatat cure
s druge strane sad ce bit pooveca razlika za trece, ali meni taman - s njima dvojicom sam se napatila i eto sad je red da oni malo pomognu mami. U vidu zabavljanja bebe dok odem na wc, otusiram se i tako...da ih iskoristim malo
Dzenny...napunila evo 31
malena - jos malo pa si k nama juzno znaci!
Nadam se da cemo se i vidjet..
Treca_sreca,ejj upravo iz tih razloga.. jer recimo ja imam samo jednog brata od kojeg sam starija 6 god,volimo se mi i stvarno pazimo,ali tu je poveca razlika ja uvijek imam osjecaj da on mn mora slusat,da je on jos uvijek dijete i bas nemam nekih zajednickih tema 😂😂 dok moj dragi isto ima jednog brata,ali kod njih je razlika samo 2 god i to se vec osjeti,jer kao sto kazes "u istom su djiru" ..
A tvoji momci ce eto imati priliku sad da se posvete svojoj sekici (ja i dragi bi mozda malo vise voljeli da bude curica,jer eto nijedno nemamo sestru,pa nam to malo teze pada) 😍
I_me jao i ja sad bi mogla da zivim od nektarina i lubenice,uhh..😍😍
IvanaIvicati si '97 god?? Ja sam '94.. i ja samjovdje medju maldim mama.. 😉
Jao,ja imam uzasno nizak tlak i dok je malo veca vrucina, a ja malo manje vode popijem,gotova sam.. tako da bas moram dobro na sb paziti.. 😉
I ja sam 94. Generacija 😊 koji mj?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Vidim curke odlaze na more s trbuscicima..kako vam se kupat? Jel beba reagira na to?😂 Ja mislim ići oko 15.7...pa ono ako je hladnija voda mogu se vani samo sunčat?🤔 Prva mi je trudnoca pa me strah malo.. čitala sam čak da je plivanje dobro u trudnoci,neki pak vele ostat bolje doma..ali ja mislim da je taj zrak i ta voda samo bolje,da se ne može ništa desiti...
Sortiraj odgovore
Najstariji