Hvala Giovi, to su korisne informacije! Ja uglavnom pamtim onu setnicu koja bas i nema nekih plaza i stijene su pa nisam znala kako je s plazama. 😬
Kupanje u moru - da (ukoliko je uredna trudnoca i niste otvorene nalo) ali treba pametno birat plaze. Ja sam upravo s malcem na najpoznatijoj gradskoj plazi (Bacvice) i mada nije jos prepuno kako zma bit - gadljivo mi. Setkala sam DO razine guze (da me mocim pi-pi) da se rashladim....a kad je proslo 11 evo utekla u kafic pod suncobran. Godi mi makar samo ovak zrak udisat...a djeca nek se prze i gustaju...do podne cemo bit.
Kad odemo negdi di je manje ljudi po metru kvadratnom naravno da cu se kupat! Necu skakat ali plivat hocu....
žena-majka-carica:)
Da da...na toj setnjici ima puno uvalica na kojima se moze kupati i uglavnom ima koliko toliko dobar prirodni ulaz ali mislim da su te uvalice idealne za razdoblje kada se na bebi radi
Za razdoblje kada beba vec pliva u maminom trbuhu meni je bitnija blizina wc-a,kafica,hrane i sl...
Sanchy,ja,upravu si,sjetila sam se da si i ti '94 godiste.. ja sam decembra.. 😉
Evo hvala vam curke sve koje ste komentirale i podijelile svoja mišljenja..mi imamo vikendicu na Pagu,Povljana..to je onako mirnije mjesto..više obiteljsko....viđala sam trudnice godinama sa velikim trbusima po najvećem suncu na plaži pa mi je to malo čudno bilo..niti suncobrana niti ništa...ja ću se truditi ići na plažu prije podne i kasnije poslije 16h kad se sunce malo makne...trudnoca je za sada hvala Bogu uredna.. bila sam u Vinogradskoj na promatranju radi tlaka i sve je u redu..stalno mi je oko 120/80..deblja sam prirodno osoba i viša još k tome i evo u 23 tjednu trudnoce nisam dobila niti kile..pazim šta jedem da nebi morala ostajat u bolnici radi tlaka ili višeg šećera...a vama koje ste sitnije građe i kojima se ne prima baš uživajte u hrani...👌🏻😉
Buba mara super izgledas! Ne vidim ja tu nekog viska... 👍🏻
Naravno da treba paziti di se kupamo i da se ne izlaze prejakom suncu. Ja sam tip koji vise voli osamljenije plaze od onih javnih, a pogotovo u trudnoci. Mislim da su te prenapucene plaze slicne kao i bazeni jer ne moze ni more toliko cirkulirati kad se hrpa ljudi bucka u isto vrijeme. Po meni to treba izbjegavati, pogotovo u trudnoci.
Buba mara, bas si lijepa!!
Ja mislim da cu poslije podne, oko 17 h skiciti na more... Ova vrucina je nepodnosljivaaaaa ..
P.s. jeste vidjele da ima popusta u lesnini za bebice?? Na web shopu?
P.p.s svakih koliki h ste vi gladne?! Ja obavezno svaka 3,max 4 h MORAM jesti ako ne me uzvati glad.. sad razmisljam sto jesti... Probat cu neko voce ali od toga budem gladna nakon sat vremena a rucak ce biti za 2 h... Umireeeemmmm
Evo mene, konačno sam se naspavala od bolnice 😂
Zvala sam danas za nalaz urinokulture i jos nije gotov. Sigurno se opet neka beštija vidi 😡
Za dva sata idem na frizuru pa se spremamo za svatove, vani je pakao, tako mi se neda ici 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji