Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    22. Lipanj 2017. 19:40

Cure,busice rastu rastu 😉 
    Od prvog dana zivim sama sa dragim i vjerujte nemam zelju da iskusim taj zivot u zajednici,dovoljno mi je sto smo svi skupa preko ljeta jedan tjedan 😉
    Aa stvarno na svog dragog se nemogu da pozalim,pazi na mene posebno,sa 2-3 frenda odvoji jedan dan u tjednu i ostalo ga imam samo za sebe i uvijek smo skupa..
    Uhhh,mn je vec pocelo disanje dobro zezat.. 
    Cure koje idete na more uzivajte i za nas kojiga ove godine necemo ni vidjeti.. 😯

barbs
    22. Lipanj 2017. 19:43

Imamo 15 curica i 15 dečkićaaaaa 

EVO I JEDNE NAŠE S MORA
    EVO I JEDNE NAŠE S MORA

treca_sreca
    22. Lipanj 2017. 19:46

barbs

Ja sam rekla jednoj frendici da malo pretjeruje kad mu ne da da ide na nogomet ili na piće s frendovima, ali ona me ne želi slušati već kaže da ona s djecom treba biti najbitnija njemu, a ne itko drugi… i naravno, često se oni posvađaju… Malo mi je to pretjerano… NARAVNO da su žena i djeca njima najbitnija, ALI kako žena želi imati svoju slobodu tako i muškarac…

naravno da žena treba biti na prvom mjestu, skupa s djecom....ja se isto ne mirim s ništa manje od tog.
    Ali ne valja ni dovest do tog da se muž osjeća kao rob i zarobljenik jer onda to izaziva frustracije i probleme..
    Treba u svemu imat pravu mjeru, pustit čovika da diše, a opet ne dat mu previše slobode (bar ja nisam taj tip da bi mi bilo okej da ide vanka na pijanke i sl...jednostavno mi to nije prikladno za nekog tko ima familiju, imao je vremena dok je bio slobodan momak...)
    super za kupanje, ja jedva čekam.....još nisam plivala ove godine (samo klinci su se kupali, meni je bilo hladno - inače uvik čekam da pređe more 25c da se kupam ko bakica sam)
    Loira - ja te uopće ne bih skuila da si trudna na toj slici s 20tt.....neke žene su tako napuhane i bez trudnoće. Sad ti je već vidljivo trudnički:)
    Disanje - s ovim niskim tlakom, inače umirem ljeti. A sad kako u trudnoći je još tijelo zagrijanije, počme mi "falit zraka" na 24-max25 (inače tek na 25-26)....još negdje na asfaltu, uz cestu di ima ispušnih iz automobila....koma. Jedino uz more lakše dišem.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    22. Lipanj 2017. 19:47

baš ti je lijepo sjeo badić barbs....i zavidim kako imaš uvučen pupak. Moj je horror. Strši van napet ko da će izletit...

barbs
    22. Lipanj 2017. 20:01

Treca sreca, voda je fantastična... Na prvu hladnjikava, pa sam si čak razmišljala da izađem vani, ali kad sam već rekla: došla sam da se osvježim, onda sam se malo smočila i zaplivala. Vjerujem da su ti djeca više u moru nego vani  Kao i mi kad smo bili mali... Ma uskoro ćeš i ti proplivati, nadam se sutra.  
    Sloboda muškarcima, opet se slažem s tobom... Ne valja im previše zabranjivati niti im previše dozvoljavati. Moj dragi toliko rijetko izlazi vani da sam ga više puta znala i tjerati da ide s nekime, ali se njemu ne bi dalo  Izađe vani s društvom rijetko kad... Samo kad netko ima rođendan ili je neka posebna prigoda... Ode u kafić, sada u beach baru, na par sati i vrati se doma... Još je sada slabo išao vani ovih dana otkad je na g.o. E sada, zabranjivati im da imaju socijalan život... to je nešto najgore... i to sam ja frendici pokušala objasniti, ali ona i dalje tupi po svome i prijeti razvodom, itd, itd, itd... Njoj je teže nego njemu. Ona je s djetetom doma, drugo je na putu... dragi radi... povremeno ide na nogomet i ima prijatelje (žive u Njemačkoj), a ona je sama i ne druži se s nikime... Da sam ja tamo s njom vjerojatno bi dosta često išle vani i družile se i njoj ne bi smetalo, ali što je tu je... Svatko kroji svoju sudbinu.
    Ah, joj, vama koji imate problema s tlakom je opako  Stvarno vam nije lako...
    Hvala na komentaru za kupači, Treca sreca  Mislim da ću uskoro morati kupiti novi gornji dio  A novi je  
    Ja oduvijek imam udubljeni pupak (dosta je duboki! ) tako da dragi svaki dan: kad će pupak izaći? kad će pupak izaći?! 

treca_sreca
    22. Lipanj 2017. 20:09

barbs

Ja oduvijek imam udubljeni pupak(dosta je duboki!) tako da dragi svaki dan: kad će pupak izaći? kad će pupak izaći?!

Blage ti se....ja svoj oduvijek ne volim. Ok nije bio ispupčen prije trudnoća/djece, ali barem je bio u ravnini - nije bio van.
    A od prve trudnoće, sve gori ide....od druge trudnoće čak se NAKON trudnoće nije vratio unutra, nego ostao ispupčen kao da imam pupčanu kilu. Baš ružno
    Reci svom dragom da ne zove *avla! Šta će ti ispuopčen pupak?

barbs
    22. Lipanj 2017. 20:12

Treca sreca, jer je on tako vidio kod drugih trudnica, pa mu je čudno da ga ja još nemam  Čudan je taj moj dragi 

loira
    22. Lipanj 2017. 20:21

barbs, bas si zgodnička, pravi lijepi trbuščić  pregled imam kod svoje obiteljske doktorice 10.7., no na njemu samo posluša bebino srce... pravi pregled kod ginekologa s uzv bit će tek u 33.tj... tak je to kod mene u Portugalu....al možda odem privatniku u međuvremenu.
    treca sreca tu kod mene temperatura oceana ne raste iznad 18 stupnjeva 
    a trbuh mi je manji budući da sam imala/imam obrnutu maternicu...a i visoka sam 179 pa valjda i to... sve do neki dan imala sam "jel trudna ili debela" izgled 

• sretna
    22. Lipanj 2017. 20:34

Ej cure,mali nas je satro danas s kupanjem. Cim smo izasli iz auta odmah,znaci odmah je trazio plivalice i trk u more. Samo se bacio 😂 nije se dao van iz vode. I jedva ga za rucak izvukli van, na brzinu je pojeo i opet nas odvukao na more. Evo sad smo maloprije izasli iz vode 😄

barbs
    22. Lipanj 2017. 20:40

Loira, ti si u Portugalu? Lijeeeepooo  Ali idi ti privatniku... Jos nisi do sada imala niti jedan uvz!?!?!?!
    Srerna, mali ce super spavati!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.