Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    23. Lipanj 2017. 19:28

ej cure evo i mene..
    ne znam kako vi al meni neki ludi dan.. vjerovatno tlak..legla sam kao na kratko sa muzem kad je dosao kuci i probudila se sada. znaci od 15:30 do 19:00 sad odspavala!!!! sad ne znam ni tko sam ni gdje sam..
    ja na plazu idem koja je 10 min udaljena od grada,u sumi, minimalno ljudi.. ne volim gradske plaze i nakrcane i guzvu. lezim kako mi pase,malo sjedim,malo na ledjima,na boku i ne sminkam se.. inace stavljam samo maskaru,malo crne olovke,rumenilo i ako je izlazak podebljam to sa crvenim ruzem. 
    sad kadsam uhvatila boje stavim samo maskaru jer su mi trepavice neke male pa da izgledam na nesto .
    al na plazu ne stavljam nista!!
    meni je termin 20,09, po zadnjoj menstruaciji a po uvz mi varira, 2 dana prije, 2 dana poslije.. al muz kaze da stisnem noge do 23.09. jer mu je tada rodjendan i godisnjica braka. 

23. Lipanj 2017. 19:49

Hahahhahahha....da stisnes noge😂😂😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

23. Lipanj 2017. 19:50

mene je moj maloprije pitao jel ja pazim da ne prehladim bebu, jel pazim da mi nije hladna voda ..a voda je milina😍

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    23. Lipanj 2017. 20:10

sanjchi255

mene je moj maloprije pitao jel ja pazim da ne prehladim bebu, jel pazim da mi nije hladna voda ..a voda je milina😍

sad sam napisala cijeli roman i umjesto stisni posalji stisnem odustani aaaaaaaaaaaa
    mene moj ne tetosi i tek je sada sa rastom stomaka mu doslo u glavu da sam trudna i da ne mogu pola toga sto sam mogla prije..
    neki dan mi je rekao... tii se samo opusti i pazi na bebu a ja cu sve ostalo! 

I_me
    23. Lipanj 2017. 20:16

cak me i izmasira malo malo bez da ga molim,sam se sjeti!!! i ruke i noge i ramena 
    a to se prije nikad ne bi dogodilo!uvijek bi rekao naruci se negdje na masazu.. 

• sretna
    23. Lipanj 2017. 20:35

violeta1
    23. Lipanj 2017. 21:20

Sretna bas si zgodna trudnica 😊 Mi smo danas krecili dnevnu i sav najmestaj mjenjamo tako da je prazna. Lezim na 2 jorgana, i 2 jastuka na podu hehe i upaljen tv i wifi i milina... muz svira a nas dvoje punimo baterije za sutra, ujutro bih nam trebao stici namjestaj. 
    Evo mog ugodaja hehe zamisljam da sam na plazi u debeloj ladovini i gledam u more 🤣🤣🤣

violeta1
    23. Lipanj 2017. 21:23

Sto se tice sminke preko ljeta, za plazu i bazen se nikada ne sminkam, a ovak kad idem na kave, vecere ili tak nesta stavim klasiku, puder, maskara i to je to. Nekad malo sjenila. Kod kuce nisam nikad nasminkana, jedino ak mi iskoci akna onda stavim korektor da ju isusi.

treca_sreca
    23. Lipanj 2017. 22:05

Sretna prelijepa slika!
    Šminkanje - na posao sam se šminkala apsolutno svaki dan, ipak je to uredski đir i moraš doć sređen. Na more i za teretanu nikad, imam masnu kožu sklonu aknama i taman mi posla fali da kad se rašire pore od znojenja - da mi sva ta šminka upadne lipo u njih.
    A otkad sam na bolovanju ovih xy mjeseci šminkam se samo za prigode, ako idemo u restoran i sl.
    Inače ja i kad se šminkam, to je "nude look" jer mi ne stoji jak mejkap nit se s njim osjećam ko ja uvik su to neke prirodne nijanse, minimalistički...kvalitetna bb krema iz ljekarne i malo rumenila da nisam ko smrt na dopustu i maskara...
    Umjetne trepavice - prije sam imala full negativno mišljenje o njima, kao i umjetne nokte - ne volim ništa veštačko.....ali lani sam od jedne kolegice vidila predobre trepavice potpuno prirodnog izgleda (znači duljina kao prirodne, tek da malo dobiješ gustoće, ne bi čovjek skužio da su umjetne) i morala sam ih napravit i sebi za ljeto (kad je nezgodno radi mora i kupanja koristit maskaru). Jer ja bez maskare izgledam pomalo bolesno pošto su mi jako svijetle trepavice prirodno (kao i kosa i koža, općenito sam sva blidunjava)

žena-majka-carica:)

barbs
    23. Lipanj 2017. 22:05

Sretna, bas si lijepa!!
    I me, ocito ti je trebao odmor.  Aaaaah, vidim i tebi godisnjica na dan njegovog rodjendana  Nadam se da ce se i njemu zelja ostvariti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI