mi smo do podne bili pa me satralo....a zadnjih uru sam bila u hladu.
Jednostavno prevelike vrućine + trudnoća + nizak tlak nisu neka kombinacija baš
Sad neću izlazit do 18-19h nema šanse

žena-majka-carica:)
Treca sreca nema bas ljudi, nije gradska plaza, tu se spustaju kupat ljudi kojima su tu apartmani i kucice, a i sad je doba kad ima malo ljudi. Ali inace nije tu guzva. A lezanje....pa sta ja znam, kak mi pase, na ledima, na boku...vise sjedim ali i legnem si..
Barbs, mi smo rucali, i dosli na plazi pa sad svi (kod kumova smo) oko mene spavaju..ja ne spavam bas po danu..onda sad visim na mobu..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Najbolja opcija je sklopiva stolica. I ja moram
Sad baš gledam nalaze s 4Da. Piše mi da po menstruaciji je termin 26.9. a po veličini bebe 16.9. Veseloooo 16.9. moja mama ima rođendan

Ja nikada nisam voljela ići na more tako rano kao i vi. Uvijek smo bili navikli nakon ručka, a kako dragi radi do 15.00 dok dođe doma, dok ručamo i malo odmori je već 16.00 ili čak i više... a i kad sam kod svojih živjela je isto ručak bio oko 15.30.
Jao, ne mogu vjerovati... još 95 dana... Ajmeeee, kako to vrijeme leti
Jedva čekam 6.7. i pregled Srećom, pa ne čekam previše od pregleda do pregleda (jer je u međuvremenu bio i 4D), pa će brzo doći i taj dan

…….
Piše mi da po menstruaciji je termin 26.9. a po veličini bebe 16.9. Veseloooo16.9. moja mama ima rođendan
tako je meni po ZM mislim 21.9. bilo (ZM 17.prosinca) a zbog x zadnjih pregleda rekao je da će to biti barem 10 dana prije. A i na kompu vidim ispis EDD (estimated delivery date) 11.9.
mada, više ovisi o maminoj anatomiji/građi/sklonosti otvaranju nego o veličini bebe jer ne rode se sve s jednako grama/cm
Ja se pripremam psihički da je već od 1.9. moguće
a svekrvi mi taman 1.9 rođo.....to bi mi bilo malo prerano (samo 37tj gestacijske starosti fetusa) ali moguće je sve..

Sretna i treca sreca hvala :) razlika u kilima se bas osjeti jer sam prije trudnoce izgubila 13 kila pa su svi navikli da sam mrsava, moji doma i svi prijatelji me sad zovu debela haha al briga me :)
Da, da šimun je beba, jedva san cekala da saznamo spol da mu damo ime jer mi je cudno bilo obracati se bebi bez imena hahaha iako san istog trena osjecala da je musko i cak sam ga dva put sanjala prije nego sto sam uopce znala spol

ja sam prvu bebu mjesecima zvala "Laura" pa je ispalo s 20 tjedana da je - muško.
Sad mi je ginekolog već odavna rekao da je cura, ali mene bilo strah počet se obraćat JOJ (mada sam kupila vagon roze robe ) pa još uvijek oslovljavamo muž i ja neutralno, sa "bebik"
Ali valjda ću se i ja opustit kroz koji tjedsan

Curke, azuriram imena kako stignem
kiki, termin pregleda je odavno na listi.
Treca sreca, ja sam dragome nedavni rekla: oko 15.9. cu roditi... Imam taj nju filing

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji