Ivana ne mozes nista lose napravit ako se okupas..sad je voda taman za rashladit se, a kasnije ce bit jos toplija tako da nemozes fulat...bebica kako kada, nekad se oglasi , nekad ne...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dzenny njihova razlika je super…prvi sin je dovoljno dugo bio sam (nije zgodno kad imas bebu od jedva godinu dana koja jos ni iz pelena nije izasla, ni propricala kak spada, i sto drugih stvari…a dodje vec druga) a opet ne predugo (kad su klinci jedinci predugo npr do skole, razmaze se i nauce se da su jedni jedini i tesko prihvate kasnije drustvo u vidu brata/sestre….mada misu svi takvi ali uglavnom jesu)
Plus kako su isti spol zgodno im je jer se iste stvari igraju…u slicnom su djiru
A kontam kad porastu da ce zajedno izlazit i hvatat cure
s druge strane sad ce bit pooveca razlika za trece, ali meni taman - s njima dvojicom sam se napatila i eto sad je red da oni malo pomognu mami. U vidu zabavljanja bebe dok odem na wc, otusiram se i tako…da ih iskoristim malo
Slazem se. Moj L ima 2 god, dok dodje seka imat ce nepune 2 i 4 mj, no vec sad je puno lakse s njim. Sve razumije i nije ovisan o nama. Bit ce nezgodno ispocetka no izgurat cemo, ako Bog da. No bolje za njih da je manja razlika. Kod nas je razlika izmedju mene i mojih brace i sestara od 1 do 2 god i to mi je super. Uvijek smo se zajedno igrali i ostali smo jako povezani. 😊
Dzenny…napunila evo 31
malena - jos malo pa si k nama juzno znaci!
Nadam se da cemo se i vidjet..
Nadam se. Kad mi muz bude na godisnjem imat cu auto, pa cu morati doci u svoj studentski dio Splita. 😊 onda bi se mogle vidjeti.
Jutrooo
Hvala ti, Violeta Eto vidis da se ne moras brinuti o kg.... Nitko ne vidi, ocito samo trbuh raste... Negdje te kg moraju otici ali sigurno su se lijepo raspodjelile. Ti i ja smo tu negdje s dobivenim kg do sada. Ja sam na +7kg i osim sisa i trbuha, ne znam gdje bi mogle bii .. Vidim da mi se guzica povecala i nozni misici se opustili (sto mi straaaaaasno ide na zivce) i naravno cice i trbuh
Treca sreca, super za malu razliku izmedju djece. Ja imam 2 starije sestre. Prva je starija 10 godina od mene, a druga 5 g. Pocele se slagati tek kad sam krenula u srednju. Starija sestra ima 36 godina i 3 djece: mali 14, drugi 12 g a curica 8g. I super se slazu.
Dragi meni govori da bi odmah na drugo mogli krenuti. Rekla sam mu sa zaboravi hahahhaha Moram krenuti ma staz....
Vidim curke odlaze na more s trbuscicima..kako vam se kupat? Jel beba reagira na to?😂 Ja mislim ići oko 15.7…pa ono ako je hladnija voda mogu se vani samo sunčat?🤔 Prva mi je trudnoca pa me strah malo.. čitala sam čak da je plivanje dobro u trudnoci,neki pak vele ostat bolje doma..ali ja mislim da je taj zrak i ta voda samo bolje,da se ne može ništa desiti…
Ma neki bi najsretniji bili kad bismo cijelu trudnocu prelezale. Ne daj Boze! Trudnoca nije bolest i ponasas se u skladu s tim. Za sve sto nisi sigurna jel mozes ili ne, posavjetujes se s doktorom. Ja cu ici na more i kupati se, suncati (iza 16 h ako uspijem sa svojim dvogodisnjakom) i plivati, sve normalno. Ponijet cu 3-4 kupaca da ih mogu promijeniti kad izidjem iz mora i to je to.
Ivana, ako je trudnoca uredna, zasto ne ici na more?
Zamjenik mog ginekologa je rekao da on bas i nije za to da se trudnice kupaju, a patronazne sestre koje su nam predavale tecaj su rekle: ako mozete ici na more, idite! Jako ce vam koristiti!
Bebica se javila nakon izlaska iz mora. Malo sam bila skepticna na prvu ici ili ne ici, ali treba iskoristiti ako se moze ici na more
IvanaIvica ja se normalno kupam, samo mijenjam redovito badic odmah kad izadjem iz mora. Vecinu dana sam pod suncobranom, malo vise se suncam iza 16h... meni godi biti na moru, iskreno, mislim da je i zdravo... ja sam u zg na komplikacijama sto znaci da ne radim i nemam priliku po vrucini nigdje ici, a ovako na moru sam stalno u pokretu, plivam itd. Ne samo da ce se to odraziti na kile nego na cjelokupno zdravlje... u zg samo lezim (po vrucini)....
Ja na more mogu ici tek od 1.8. a tada cu vec biti u 31 tjednu. Mislim da je more korisno i tko moze ici, a pogotovo biti cijelo ljeto, samo neka ide! Malo mi je frka jer cu tada biti u visokoj trudnoci a to ce ujedno biti i prvi put da cu ici na "dalji" put jer se uglavnom krecemo po zg i bilizoj okolici. Planirali smo ici u Opatiju ili taj blizi dio, sto i nije tako daleko od Zg, ali zapravo cu odluciti tek par dana prije puta jesam li spremna ili ne. Ako mi vec tad bude tesko kretat se, mislim da se necu forsirat s putom do mora. Da mozemo ici ranije ne bi se mislila.
Cure koje su u blizini Opatije jeste li se ikad kupale tamo? Ja sam bila u Opatiji ali nisam se nikad tamo kupala. Sad smo mislili ici tamo na go, ali ne znam je li ok za trudnice?
Kiki ja ti zivim u Opatiji... mozes se kupati gdje gos zelis,sve ovisi sta zelis...meni je najdrazi Tomasevac-djecja plaza jer ima kafic u sklopu plaze i lezaljke koje nisu skupe. Ja se zavalim na lezaljku pod suncobran sa knjigom i kad mi dojadi odem u kafic popiti nesto ili pojesti jer imaju i rostilj. Ulazi u more su meni super.
Imas i lido ali su tamo lezaljke malo skuplje osim ako nisi stanovnik Opatije ali isto imas kafic i restoran,wc i sl.
Ima i Lipovica na pola puta Volosko-opatije uz koju je javni wc. Ostale plazice i uvale su mi isto super ali ja u trudnoci biram te plaze sa wc-om jer kad odem na more onda sam cijeli dan dolje
Vidim curke odlaze na more s trbuscicima..kako vam se kupat? Jel beba reagira na to?😂 Ja mislim ići oko 15.7…pa ono ako je hladnija voda mogu se vani samo sunčat?🤔 Prva mi je trudnoca pa me strah malo.. čitala sam čak da je plivanje dobro u trudnoci,neki pak vele ostat bolje doma..ali ja mislim da je taj zrak i ta voda samo bolje,da se ne može ništa desiti…
Predobar osjecaj :) i super se osjecam kad se kupam, suncanje izbjegavam al nikad to nisam preferirala...
Sortiraj odgovore
Najstariji