Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    22. Lipanj 2017. 20:49

barbs

Po aplikaciji na mobu ispada 96 dana do krajaAl ispod 100tke jesmo

bas ti se vidi razlika! 

I_me
    22. Lipanj 2017. 20:57

sretna

Barbs, mali pliva brzo da.to nije za vjerovat, da samo vidis kako pici. 😄 trebala bi mu peraje kupit, samo onda bi bio prebrz 😂

danas na plazi su bili malo dalje od nas neka familija.. mama,tata, curica od cca 3 god i klinac oko god i pol.. 
    u plicaku i svi cetvero se igraju sa kanticama i poljevaju vodom.... 
    kaze mi muz..tak cemo i mi iduce godine.. vucarat suncobran, kantice, dijete, psa, hranu...
    sad mi je samo potrebna voda,nektarine i knjiga 

treca_sreca
    22. Lipanj 2017. 21:12

ja se ne sjećam kad mi je trebala samo krema/knjiga/krema.
    Evo skoro 10god da kad idemo na plažu nosimo pol kuće, ko da selimo
    tako ti je to s djecom. Uvik ogladne (čak i ako doma ne bi jeli satima) pa sto igračaka im treba, pa aparatura za hladovinu (suncobran/šator/slično) itd itd
    Meni je spas sad šta su napokon toliko porasli da kad idemo na plažu i sa plaže natrag kad se kupimo, da mi pomognu.
    Inače do lani je sve uvik padalo na mene - oni letaju po plaži i gledam kako će se ubit ili na cestu pod auto, a ja skupljam i spremam stvari....stres je to (ne znaš dok ne probaš)
    Sad ih uprtim, ajmo skupi igračke i nosi svako svoj ruksak pa mi je utoliko lakše...

žena-majka-carica:)

IvanaIvica
    22. Lipanj 2017. 21:25

Ja čekam curicu,želja se tati ispunila👶🏼
    Sljedeći pregled mi je 7.7😃 
    Vjerujem da sam jedna ovdje od mlađih,ako ne i najmlađa..20 godina..mlada mama☺️
    Tako da nadam se da ću ovdje dosta toga od vas i naučiti..pogotovo onih mama koje su već rodile.. 👋🏻👋🏻👋🏻

dzenny
    22. Lipanj 2017. 22:38

I_me jao i ja sad bi mogla da zivim od nektarina i lubenice,uhh..😍😍
    IvanaIvica ti si '97 god?? Ja sam '94.. i ja samjovdje medju maldim mama.. 😉
    Jao,ja imam uzasno nizak tlak i dok je malo veca vrucina, a ja malo manje vode popijem,gotova sam.. tako da bas moram dobro na sb paziti.. 😉

• M@lena
    22. Lipanj 2017. 22:42

Ovu je sliku meni sestra poslala 😁

Ziva istina 😂
    Ziva istina 😂

treca_sreca
    22. Lipanj 2017. 22:42

vas dvije ko ja u prvoj (20/21), odnosno drugoj (23/24) trudnoći:)
    Sad sam zato među najstarijima eto

treca_sreca
    22. Lipanj 2017. 22:43

M@lena

Ovu je sliku meni sestra poslala 😁

TO je TO!   
    ne znaš dok ne doživiš ljeto sa (svojom ) djecom....

• M@lena
    22. Lipanj 2017. 22:46

dzenny

I_me jao i ja sad bi mogla da zivim od nektarina i lubenice,uhh..😍😍
    IvanaIvicati si '97 god?? Ja sam '94.. i ja samjovdje medju maldim mama.. 😉
    Jao,ja imam uzasno nizak tlak i dok je malo veca vrucina, a ja malo manje vode popijem,gotova sam.. tako da bas moram dobro na sb paziti.. 😉

Meni je isto nizi tlak i danas mi je bas bilo nekako slabo. Mislila sam sutra ujutro ici vadit krv al sam odustala jer mi je bas bila slabost cijeli dan. Dr mi na zadnjem pregledu dala uputnicu za redovnu kontrolu krvne slike, pa cu to u pon otic rijesiti. A vruce je za poludit. Jos 5 radnih dana i onda sam freee 😄
    Onda idemo 2 mj na more! Skroz do zadnjeg pregleda kod dr! 😊

dzenny
    22. Lipanj 2017. 22:57

Treca_sreca,jao pa sinovi ti imaju bas lijepu razliku u godinama,po mn je to idealna razlika.. 😉 aa koliko sada imas god?? 
    Malena,onda ti nemam sta pisat o niskom tlaku,za nas je cini mi se najbolje biti po zimi trudan 😂.. jer fakat nikad nezz gdje te moze uhvatiti slabost.. mn hoce slabost i tesko disanje,uzas.. vjeruj da mislim kako cu ljeto proci..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI