Barbs +15 kg mi zvuci nekako puno s obzirom kako se sad debljas, a ne debljas se previse mjesecno, bar po meni. Ja sam sad na +6 i racunam da do kraja necu prec +10. S tim da ce sama beba i posteljica tezit oko cca 5 kg, pa se mozda i skupi vise 😳
Barbs nisam bas skuzila sto se tice stana, kupili bih stan od strica? A tko je iznad ili ispod? Jel to kuca ili? Malo ne kontam hehe... i gdje sada zivite?
Violeta slazem se za ovo oko muzeva. Ja bi uvijek rekla sve sto me smeta kod muza jer ne bi mogla trpit, a ni stalno se zivcirat. Moj srecom ne obilazi birtije i rijetko pije. Ide tu i tamo na cuge s frendovima kao i ja sa svojim curama, ali prioritet mu je da bude sto cesce samnom i nisam ga na to morala nagovarat. Tako oboje funkcioniramo i tako nam pase. Ali ako me s necim zivcira ja to kazem i uvijek sam za iskren i potpuno otvoren odnos s osobama koje su ti jako vazne u zivotu, a na prvom mjestu s muzem. Ostali ce se vijek nesto pretvarat i glumit al izmedu muza i mene ne smije biti nikakvih prepreka koje ne mozemo reci jedan drugome.
Sto se tice zivljenja, ja sam uvijek za odvojeni zivot, ali ako nema druge opcije onda i tvoj stan, makar u istoj kuci, ok rjesenje.
Violeta, to je obiteljska kuća s više stanova. Trenutno s njegovima jer u apartmanu su turisti. Mi bi otkupili stan od strica u prizemlju, a nonići bi išli živjeti u tom stanu jer su stari, a mi bi išli u njihov. AKO sve prođe kako treba.
Ma meni ne smeta što on ide vani i trenira. Dapače. Ja kad sam trenirala 3x tjedno prije trudnoće sam ga nagovarala da ide trenirati da mu ne bude doma dosadno, pogotovo jer ima sjedeći posao. Kao što se on voli družiti sa svojim prijateljima, tako se i ja volim družiti sa svojim frendicama. Eto, već dogovorila druženje za nedjelju navečer sama sa frendicama, ali me nervira to njegovo ponašanje i onda mu ja pokušam objasniti da me optužuje da ga nigdje ne puštam, pa on kaže da nije tako...
Violeta, to je obiteljska kuća s više stanova. Trenutno s njegovima jer u apartmanu su turisti. Mi bi otkupili stan od strica u prizemlju, a nonići bi išli živjeti u tom stanu jer su stari, a mi bi išli u njihov. AKO sve prođe kako treba.
Ma meni ne smeta što on ide vani i trenira. Dapače. Ja kad sam trenirala 3x tjedno prije trudnoće sam ga nagovarala da ide trenirati da mu ne bude doma dosadno, pogotovo jer ima sjedeći posao. Kao što se on voli družiti sa svojim prijateljima, tako se i ja volim družiti sa svojim frendicama. Eto, već dogovorila druženje za nedjelju navečer sama sa frendicama, ali me nervira to njegovo ponašanje i onda mu ja pokušam objasniti da me optužuje da ga nigdje ne puštam, pa on kaže da nije tako…
Eh ti muski hehe 😉Iskreno ne znam sta bih ti rekla za stan, ali svakako ako smatrate da ce vam biti bolje idite. 😊
Violeta slazem se za ovo oko muzeva. Ja bi uvijek rekla sve sto me smeta kod muza jer ne bi mogla trpit, a ni stalno se zivcirat. Moj srecom ne obilazi birtije i rijetko pije. Ide tu i tamo na cuge s frendovima kao i ja sa svojim curama, ali prioritet mu je da bude sto cesce samnom i nisam ga na to morala nagovarat. Tako oboje funkcioniramo i tako nam pase. Ali ako me s necim zivcira ja to kazem i uvijek sam za iskren i potpuno otvoren odnos s osobama koje su ti jako vazne u zivotu, a na prvom mjestu s muzem. Ostali ce se vijek nesto pretvarat i glumit al izmedu muza i mene ne smije biti nikakvih prepreka koje ne mozemo reci jedan drugome.
Sto se tice zivljenja, ja sam uvijek za odvojeni zivot, ali ako nema druge opcije onda i tvoj stan, makar u istoj kuci, ok rjesenje.
Imamo bas isto misljenje. I stvarno je lijepo cuti da u danasnje vrijeme postoje slozni i skladni brakovi. Iako za brak treba puno truda, postovanja, razumjevanja i strpljenja s obje strane. Mi smo se nekako nasli, naravno ima i on mana kao i ja ali eto volimo i te mane jedan kod drugoga. Ali napokon smo shvatili da smo mi bitniji od svih (on je svoje u pocetku stavljao visoko, a ja prijateljice dok i meni i njemu vrijeme nije pokazalo da smo mi u braku i mi smo ti koji smo najbitniji jedno drugome a onda svi ostali)
Ma svatko od nas ima svoje mane i vrline... Moj se dragi drasticno promijenio otkad smo zajedno... Ide na pice s frendovima nakon treninga i vrati se prakticki odmah doma... Kad radi samo kroz vikend ostane malo duze s frendovima na pice, ako ne idemo zajedno negdje ili ja nemam dogovoreno sa frendicama... I naravno uvijek kazem sta mi smeta i onda on pokusa to preokrenuti da ja pomislim da sam krivo shvatila... Mi se rijetko svadjamo i prepiremo ali me neke stvari bace iz takta... ja sam danas svakako imala dogovoreno sa frendicama za veceras jer se s jednom nisam od vjencanja vidjela, ali ova jedna je odgodila, pa smo prebacile za nedjelju i htjela sam da onda idemo s kumom i njegovom curom kako smo nesto pricale i krenuo je fantazirati, pa sam rekla da mi se vise ne ide...
Po aplikaciji na mobu ispada 96 dana do kraja Al ispod 100tke jesmo
Barbs +15 kg mi zvuci nekako puno s obzirom kako se sad debljas, a ne debljas se previse mjesecno, bar po meni. Ja sam sad na +6 i racunam da do kraja necu prec +10. S tim da ce sama beba i posteljica tezit oko cca 5 kg, pa se mozda i skupi vise 😳
Ne bih trebala dobiti baš toliko, ali nadam se da ako i dobijem više od +10 kg da neće to prijeći +16kg... Krivo sam objasnila gore
Eto, dragoga je očito uhvatila grižnja savjest pa odjednom mu se ide na more
Sortiraj odgovore
Najstariji