Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MY_life <3
    23. Lipanj 2017. 13:51

Kiki i barbs hvala vam :) najvise je otislo u ruke, bedre i guzu a dio bome i u trbuh :) 
    Ma uopce se vise ne brinem oko toga, ja sam sebi u glavu stavila da sam sexy i lipa a sto drugi misle briga me :) na kraju krajeva ne mogu bit trudna i ostat na istoj kilazi :)
    Šimun i ja se isto pripremamo za kupanje danas, curke uzivajte :*

• sretna
    23. Lipanj 2017. 14:01

Bubamara, odlicno izgledas!!

More uvijek preporucujem i doktori uostalom kazu da more preporucuju, a bazene i rijeke ne.
    Meni je stvarno suoer sto se oz kuce direkt spustim na more i kad se okupam dalje uzivam na terasi s pogledom na more i ne moram vic hrpu stvari sa sobom. Tesko bi se navikbula na gradske plaze nakon ovakvog komfora 😄

treca_sreca
    23. Lipanj 2017. 14:04

barbs

svakih koliki h ste vi gladne?! Ja obavezno svaka 3,max 4 h MORAM jesti ako ne me uzvati glad.. sad razmisljam sto jesti… Probat cu neko voce ali od toga budem gladna nakon sat vremenaa rucak ce biti za 2 h… Umireeeemmmm

ja nema šanse da 3h ne stavim nešto u usta. Jedem doslovno svako malo, a izmedju konkretnih većih obroka pravim ravnomjerne razmake. Evo sad sam ručala, pa ću za pol ure tortu, pa pol ure posli jagode sa šlagom...i tako
    Meni cukar u krvi mislim nikad ne pada
    Bubamara, Šimun je malac u trbuhu? Baš si fit, na mlado tijelo možeš nabit kila koliko hoćeš...to je sve lipo.
    Lesnina - u nas je škrt njihov baby odjel, nevelik...a cijene nisu neke povoljne. Tako da nisam nikad niš u njih ubola za klince. Pa me ni popust tamo ne bi odvukao..15+ minuta vožnje (jer je malo van grada) za ništa...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    23. Lipanj 2017. 14:08

Kiki156

Mislim da su te prenapucene plaze slicne kao i bazeni jer ne moze ni more toliko cirkulirati kad se hrpa ljudi bucka u isto vrijeme. Po meni to treba izbjegavati, pogotovo u trudnoci.

Apsolutno!
    Ja kad vidim 10 starkelja na 10 kvadrata na Bacama, zlo mi dodje....ti se ja mislim kupaju samo na moru. Doma ne.
    Zato se kupam jedino kad odemo van gradskih plaža, di je malo kupača i more čišće....a vikendicu sam otpisala za ovo ljeto radi onih skala zafrkanih. Mamicu im. A more tamo čistoooo...vrh

treca_sreca
    23. Lipanj 2017. 14:18

e barbs, di nam je popis? (kad već nema Tee naše....skroz nas je otpisala javi se ako čitaš)
    ako ćemo krenut upisivat imena, da se naviknemo evo meni može ići "Mila" kraj slikice (častim svekrvu, valjda neću požalit )

23. Lipanj 2017. 14:24

dzenny

Sanchy,ja,upravu si,sjetila sam se da si i ti '94 godiste.. ja sam decembra.. 😉

Starija sam par mjeseci ja sam u svibnju

IvanaIvica

Evo hvala vam curke sve koje ste komentirale i podijelile svoja mišljenja..mi imamo vikendicu na Pagu,Povljana..to je onako mirnije mjesto..više obiteljsko….viđala sam trudnice godinama sa velikim trbusima po najvećem suncu na plaži pa mi je to malo čudno bilo..niti suncobrana niti ništa…ja ću se truditi ići na plažu prije podne i kasnije poslije 16h kad se sunce malo makne…trudnoca je za sada hvala Bogu uredna.. bila sam u Vinogradskoj na promatranju radi tlaka i sve je u redu..stalno mi je oko 120/80..deblja sam prirodno osoba i viša još k tome i evo u 23 tjednu trudnoce nisam dobila niti kile..pazim šta jedem da nebi morala ostajat u bolnici radi tlaka ili višeg šećera…a vama koje ste sitnije građe i kojima se ne prima baš uživajte u hrani…👌🏻😉

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    23. Lipanj 2017. 14:27

Sad cu doci na komp 😊

23. Lipanj 2017. 14:29

Evo slani pozdravi od nas..uzivamo..😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    23. Lipanj 2017. 14:32

sanjchi guštaj, vidim nema kupača baš pa ti je lipo čisto.....nego, jel vi ležite normalno na plaži?
    Meni je neudobno zbog trbuha ležat na leđima, pa radije nadjem negdi di je kao "skala" ili kamen da mogu sjedit. Ležanje mi paše jedino doma, s banana jastukom. Na plaži se još nisam uspjela snać da mi je udobno....možda jedino da neko čudo na napuhivanje kupim kao fotelju ili štajaznam

barbs
    23. Lipanj 2017. 14:32

Sanjchy, lijepo je tebi  Ali za mene je još uvijek previše rano... em jer mi ručamo oko 3.30 em jer je paklenooo  
    Treca sreca, dodat ću na wordu (gdje sam i stavila popis), ali ne znam koga sam izostavila s popisa  Baš sam se pogubila.
    Tea nam je danas imala pregled ili ga tek ima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.