Barbs, mali pliva brzo da.to nije za vjerovat, da samo vidis kako pici. 😄 trebala bi mu peraje kupit, samo onda bi bio prebrz 😂
da, muž mi je odavde a imala sam pravo na dva dosad koje sam obavila, a treći sam kod privatnika išla, mislim da sam pisala to kad sam vam se priključila ovdje
ej,curkeee.. evo i mene malo.. ja se suncam vec danima, svaki dan malo na more.. al danas sam prvi puta usla u vodu i prefina je.. taman.. ja sam ful zimogrozna,tako da.. ak sam ja mogla uci i otplivat si malo, mozes i ti treca sreca
Po aplikaciji na mobu ispada 96 dana do krajaAl ispod 100tke jesmo
bas ti se vidi razlika!
Barbs, mali pliva brzo da.to nije za vjerovat, da samo vidis kako pici. 😄 trebala bi mu peraje kupit, samo onda bi bio prebrz 😂
danas na plazi su bili malo dalje od nas neka familija.. mama,tata, curica od cca 3 god i klinac oko god i pol..
u plicaku i svi cetvero se igraju sa kanticama i poljevaju vodom....
kaze mi muz..tak cemo i mi iduce godine.. vucarat suncobran, kantice, dijete, psa, hranu...
sad mi je samo potrebna voda,nektarine i knjiga
ja se ne sjećam kad mi je trebala samo krema/knjiga/krema.
Evo skoro 10god da kad idemo na plažu nosimo pol kuće, ko da selimo
tako ti je to s djecom. Uvik ogladne (čak i ako doma ne bi jeli satima) pa sto igračaka im treba, pa aparatura za hladovinu (suncobran/šator/slično) itd itd
Meni je spas sad šta su napokon toliko porasli da kad idemo na plažu i sa plaže natrag kad se kupimo, da mi pomognu.
Inače do lani je sve uvik padalo na mene - oni letaju po plaži i gledam kako će se ubit ili na cestu pod auto, a ja skupljam i spremam stvari....stres je to (ne znaš dok ne probaš)
Sad ih uprtim, ajmo skupi igračke i nosi svako svoj ruksak pa mi je utoliko lakše...
žena-majka-carica:)
Ja čekam curicu,želja se tati ispunila👶🏼
Sljedeći pregled mi je 7.7😃
Vjerujem da sam jedna ovdje od mlađih,ako ne i najmlađa..20 godina..mlada mama☺️
Tako da nadam se da ću ovdje dosta toga od vas i naučiti..pogotovo onih mama koje su već rodile.. 👋🏻👋🏻👋🏻
I_me jao i ja sad bi mogla da zivim od nektarina i lubenice,uhh..😍😍
IvanaIvica ti si '97 god?? Ja sam '94.. i ja samjovdje medju maldim mama.. 😉
Jao,ja imam uzasno nizak tlak i dok je malo veca vrucina, a ja malo manje vode popijem,gotova sam.. tako da bas moram dobro na sb paziti.. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji