Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    22. Lipanj 2017. 20:40

Edit: SreTna... Tipkam s moba 

• sretna
    22. Lipanj 2017. 20:43

Barbs, mali pliva brzo da.to nije za vjerovat, da samo vidis kako pici. 😄 trebala bi mu peraje kupit, samo onda bi bio prebrz 😂

loira
    22. Lipanj 2017. 20:44

da, muž mi je odavde  a imala sam pravo na dva dosad koje sam obavila, a treći sam kod privatnika išla, mislim da sam pisala to kad sam vam se priključila ovdje 

I_me
    22. Lipanj 2017. 20:46

ej,curkeee.. evo i mene malo.. ja se suncam vec danima, svaki dan malo na more.. al danas sam prvi puta usla u vodu i prefina je.. taman.. ja sam ful zimogrozna,tako da.. ak sam ja mogla uci i otplivat si malo, mozes i ti treca sreca 

I_me
    22. Lipanj 2017. 20:49

barbs

Po aplikaciji na mobu ispada 96 dana do krajaAl ispod 100tke jesmo

bas ti se vidi razlika! 

I_me
    22. Lipanj 2017. 20:57

sretna

Barbs, mali pliva brzo da.to nije za vjerovat, da samo vidis kako pici. 😄 trebala bi mu peraje kupit, samo onda bi bio prebrz 😂

danas na plazi su bili malo dalje od nas neka familija.. mama,tata, curica od cca 3 god i klinac oko god i pol.. 
    u plicaku i svi cetvero se igraju sa kanticama i poljevaju vodom.... 
    kaze mi muz..tak cemo i mi iduce godine.. vucarat suncobran, kantice, dijete, psa, hranu...
    sad mi je samo potrebna voda,nektarine i knjiga 

treca_sreca
    22. Lipanj 2017. 21:12

ja se ne sjećam kad mi je trebala samo krema/knjiga/krema.
    Evo skoro 10god da kad idemo na plažu nosimo pol kuće, ko da selimo
    tako ti je to s djecom. Uvik ogladne (čak i ako doma ne bi jeli satima) pa sto igračaka im treba, pa aparatura za hladovinu (suncobran/šator/slično) itd itd
    Meni je spas sad šta su napokon toliko porasli da kad idemo na plažu i sa plaže natrag kad se kupimo, da mi pomognu.
    Inače do lani je sve uvik padalo na mene - oni letaju po plaži i gledam kako će se ubit ili na cestu pod auto, a ja skupljam i spremam stvari....stres je to (ne znaš dok ne probaš)
    Sad ih uprtim, ajmo skupi igračke i nosi svako svoj ruksak pa mi je utoliko lakše...

žena-majka-carica:)

IvanaIvica
    22. Lipanj 2017. 21:25

Ja čekam curicu,želja se tati ispunila👶🏼
    Sljedeći pregled mi je 7.7😃 
    Vjerujem da sam jedna ovdje od mlađih,ako ne i najmlađa..20 godina..mlada mama☺️
    Tako da nadam se da ću ovdje dosta toga od vas i naučiti..pogotovo onih mama koje su već rodile.. 👋🏻👋🏻👋🏻

dzenny
    22. Lipanj 2017. 22:38

I_me jao i ja sad bi mogla da zivim od nektarina i lubenice,uhh..😍😍
    IvanaIvica ti si '97 god?? Ja sam '94.. i ja samjovdje medju maldim mama.. 😉
    Jao,ja imam uzasno nizak tlak i dok je malo veca vrucina, a ja malo manje vode popijem,gotova sam.. tako da bas moram dobro na sb paziti.. 😉

• M@lena
    22. Lipanj 2017. 22:42

Ovu je sliku meni sestra poslala 😁

Ziva istina 😂
    Ziva istina 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.