Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    22. Lipanj 2017. 20:01

Treca sreca, voda je fantastična... Na prvu hladnjikava, pa sam si čak razmišljala da izađem vani, ali kad sam već rekla: došla sam da se osvježim, onda sam se malo smočila i zaplivala. Vjerujem da su ti djeca više u moru nego vani  Kao i mi kad smo bili mali... Ma uskoro ćeš i ti proplivati, nadam se sutra.  
    Sloboda muškarcima, opet se slažem s tobom... Ne valja im previše zabranjivati niti im previše dozvoljavati. Moj dragi toliko rijetko izlazi vani da sam ga više puta znala i tjerati da ide s nekime, ali se njemu ne bi dalo  Izađe vani s društvom rijetko kad... Samo kad netko ima rođendan ili je neka posebna prigoda... Ode u kafić, sada u beach baru, na par sati i vrati se doma... Još je sada slabo išao vani ovih dana otkad je na g.o. E sada, zabranjivati im da imaju socijalan život... to je nešto najgore... i to sam ja frendici pokušala objasniti, ali ona i dalje tupi po svome i prijeti razvodom, itd, itd, itd... Njoj je teže nego njemu. Ona je s djetetom doma, drugo je na putu... dragi radi... povremeno ide na nogomet i ima prijatelje (žive u Njemačkoj), a ona je sama i ne druži se s nikime... Da sam ja tamo s njom vjerojatno bi dosta često išle vani i družile se i njoj ne bi smetalo, ali što je tu je... Svatko kroji svoju sudbinu.
    Ah, joj, vama koji imate problema s tlakom je opako  Stvarno vam nije lako...
    Hvala na komentaru za kupači, Treca sreca  Mislim da ću uskoro morati kupiti novi gornji dio  A novi je  
    Ja oduvijek imam udubljeni pupak (dosta je duboki! ) tako da dragi svaki dan: kad će pupak izaći? kad će pupak izaći?! 

treca_sreca
    22. Lipanj 2017. 20:09

barbs

Ja oduvijek imam udubljeni pupak(dosta je duboki!) tako da dragi svaki dan: kad će pupak izaći? kad će pupak izaći?!

Blage ti se....ja svoj oduvijek ne volim. Ok nije bio ispupčen prije trudnoća/djece, ali barem je bio u ravnini - nije bio van.
    A od prve trudnoće, sve gori ide....od druge trudnoće čak se NAKON trudnoće nije vratio unutra, nego ostao ispupčen kao da imam pupčanu kilu. Baš ružno
    Reci svom dragom da ne zove *avla! Šta će ti ispuopčen pupak?

žena-majka-carica:)

barbs
    22. Lipanj 2017. 20:12

Treca sreca, jer je on tako vidio kod drugih trudnica, pa mu je čudno da ga ja još nemam  Čudan je taj moj dragi 

loira
    22. Lipanj 2017. 20:21

barbs, bas si zgodnička, pravi lijepi trbuščić  pregled imam kod svoje obiteljske doktorice 10.7., no na njemu samo posluša bebino srce... pravi pregled kod ginekologa s uzv bit će tek u 33.tj... tak je to kod mene u Portugalu....al možda odem privatniku u međuvremenu.
    treca sreca tu kod mene temperatura oceana ne raste iznad 18 stupnjeva 
    a trbuh mi je manji budući da sam imala/imam obrnutu maternicu...a i visoka sam 179 pa valjda i to... sve do neki dan imala sam "jel trudna ili debela" izgled 

• sretna
    22. Lipanj 2017. 20:34

Ej cure,mali nas je satro danas s kupanjem. Cim smo izasli iz auta odmah,znaci odmah je trazio plivalice i trk u more. Samo se bacio 😂 nije se dao van iz vode. I jedva ga za rucak izvukli van, na brzinu je pojeo i opet nas odvukao na more. Evo sad smo maloprije izasli iz vode 😄

barbs
    22. Lipanj 2017. 20:40

Loira, ti si u Portugalu? Lijeeeepooo  Ali idi ti privatniku... Jos nisi do sada imala niti jedan uvz!?!?!?!
    Srerna, mali ce super spavati!!!

barbs
    22. Lipanj 2017. 20:40

Edit: SreTna... Tipkam s moba 

• sretna
    22. Lipanj 2017. 20:43

Barbs, mali pliva brzo da.to nije za vjerovat, da samo vidis kako pici. 😄 trebala bi mu peraje kupit, samo onda bi bio prebrz 😂

loira
    22. Lipanj 2017. 20:44

da, muž mi je odavde  a imala sam pravo na dva dosad koje sam obavila, a treći sam kod privatnika išla, mislim da sam pisala to kad sam vam se priključila ovdje 

I_me
    22. Lipanj 2017. 20:46

ej,curkeee.. evo i mene malo.. ja se suncam vec danima, svaki dan malo na more.. al danas sam prvi puta usla u vodu i prefina je.. taman.. ja sam ful zimogrozna,tako da.. ak sam ja mogla uci i otplivat si malo, mozes i ti treca sreca 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI