Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    22. Lipanj 2017. 14:15

Edit: da kupimo stan njegovog strica  STRANICA 

barbs
    22. Lipanj 2017. 14:20

Što se kg tiče, 26 tj+7kg... Ne bih se brinula toliko da mi OD POČETKA trudnoće mamica ne kvoca da moram paziti što jedem, da se ne smijem prežderavati, da će mi biti teško, da će me staviti na dijetu od jabuka, itd, itd, itd... Trudim se jesti zdravo i više puta dnevno u manjim količinama i piti puno vode... Ne krećem se nažalost puno jer kroz jutro i popodne mi je previše vruče, a navečer moram uvijek vidjeti ako je netko slobodan da ide sa mnom u šetnjicu (dragi ili prijateljica). Sama nemam volje, a da idem s psom bi me previše vukla jer ima 40 kg... Zato i želim krenuti na more da budem malo aktivnija...  Ja se nadam da ću max 15 kg dobiti, da neću ići preko. Potrudit ću se da ne dođe do toga, mada večina frendica su dobile preko 20 kg dok moja sestrična s malim 16 kg, a malom i manje... 

22. Lipanj 2017. 14:27

Barbs...ja sam se i prosli vikend kupala...more bilo taman...dok nije bura krenula...
    A za stan..hmm..cini se kao bolja opcija, novce koje cete utrosit na papire i gradnju ulozite u renovaciju..samo sto ino, nmkad renoviras (kao mi) naides na hrpu strukturalnih prepreka pa opet ne ispadne kako ti zelis...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    22. Lipanj 2017. 14:31

Sanjchy, ja sam htjela krenuti još prošli vikend na more, ali taman bura krenula  A od jutra pakleno... Ovih dana je bilo čak i ugodno. Bilo je nešto vjetra, ali danas... Straaaašno... 
    Ma i kod nas će biti prepreka... Njegov nono je pričao (ako dođe do kupnje stana) da bi oni u doljnjem stanu otišli jer su stari (nona ima 79 godina, a nono 82 god.), a mi gore... I gore bi isto trebalo puno renovirati... i srušiti, itd, itd... Ali ne bi potrošili na te papire... 

22. Lipanj 2017. 14:43

Pa dobro, gore vam je mozda i bolje, dolje ima nosivih zidova itd. Ima i na katu. Ali vjerujem da manje. E neznam kako ko vas, ali jucer se kod mene nije dalo disat, tako neki pritisak, uzas jedan

barbs
    22. Lipanj 2017. 14:44

Danas je kod nas tako  Straaaašnooo 

22. Lipanj 2017. 14:44

Papiri kostaju to je cudo jedno...potrosis na papire kao na neki manji auto😂😂

Dorja91
    22. Lipanj 2017. 14:56

Barbs nama su roditelji od muza ponudili kat kuce, nove 120 kvadrata. Moji su nam ponudili stan od 50 kvadrata, daleko od svih. Izabrali smo stan. Nagledali smo se oboje suzivota u zajednici i doslovce pobjegli od toga. Manje ali slade. Znam da mnogi nemaju ovu mogućnost , ali zajednica je vrlo zeznuta stvar. Imamo jednu sobu al polako.....

22. Lipanj 2017. 15:10

I mi smo se odselili nakon tri god zajednickog zivota..sad smo 2 god sami...milina..al nemaju svi tu mogucnost..pa i ovo znaci puno, samo se odvojit u svoj prostor. Kljuc u bravu i briga te😊

violeta1
    22. Lipanj 2017. 15:11

Hvala vam cure na lijepim komentarima 😊
    Barbs sto se tice tvog muza, mislim da imas pravo sto te zivcira. Razgovaraj s njim i kazi mu da zelis malo da udovolji tebi i neka te shvati u nekim stvarima i bude uz tebe kao i ti uz njega. Npr.moj miz dok je bio decko igrao je nogomet, uff mene je to tako zivciralo jer svake nedelje on je zauzet a meni je nedelja dan za obitelj, pa smo se dog kad sw vjencamo da ce prekinut. I je, hvala Bogu 😊 Svirac je i pomirila sam se s tim, ima 2 puta tjedno probe, nekad poslije probe odu na veceru svi, al najkasnije mi je do pola 11 doma. A kada svira, obavezno poslije svirke idu na benzu na kavu. Ja postujem njegovo sviranje i kave i probe i vecere, a tako i ja odem na vecere, kave te u kupnju s kolegicama. Dok nisam bila trudna i izlazili smo svi skupa i ja na njegove svirke. Dog se s dragim da kad nema trening onda je tvoj i radite sta ti zelis hehe... 
    Ja sam tip osobe da u vezi oboje morate imati slobodu ali isto tako postovati zelje drugoga. Npr.od moje kolegice muz se stalno zali kako punooo radi, a poslije posla 3h svaki dan sjedi u birtiji i po pivu. Ja da imam takvog muza rastala bih se odavno, ne volim osobe koje moraju svaki dan ici u birtiju ili svaki dan pit pivo ufff...a takav je i od muzeve seke muz. Super je covjek i lijepo se slazemo, ali pivo pije kao mi vodu 😂 I stalnoo se osjeti po pivu. Ajmee jesam se raspisala 🤗😆😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.