Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Lipanj 2017. 11:33

A ima vec neko vrijeme da smo pisali o tome..ja sam zapamtila to jer sam bas ja bila postavila pitanje o pelenama. 
    Hahahha....blago im se..mada mislim da oni ne misle tako😆

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    22. Lipanj 2017. 11:54

Angel03

Jutro cure! Sinoc sam kasno dosla doma pa vam nisam prije stigla pisati. Super je prosao pregled! Curica je!!!Sve je dobro i sve je kako treba biti, tako da me samo narucila za sljedeci pregled za 19.7.
    Dobila sam i injekciju za smirivanje maternice (zaboravila kako se zove). To kao koriste sportasice i zene pod nekim naporom, tako da mi bude lakse izdrzati 14 sati u avionu.
    Sada napokon mogu krenuti u shopping za svoju curicu. Sreci nema kraja!

Jos jedna curica! Cestitke! 😊
    Super da je sve ok!

• M@lena
    22. Lipanj 2017. 12:00

violeta1

Angel cestitam na curici i da je sve u redu 😊

Jutroo svima, jaoo ja sam sad stala na vagu i dvije i pol kg od zadnjeg pregleda, ajmee izludit ce me kile. I jos me muci naoticanje stopala i ruku, bas cu pricat s doktorom u vezi toga. Gledala sam jelovnik i djete na internetu za trudnice pa cu malo probat tako. A vec danima ne veceram, jedem kruske, breskve i lubenicu. U zadnje vrijeme samo bujam. Cak i cokoladu nisam stavila u usta vec 2 tjedna 😐 od slatkog pocastim se sladoledom, 3 puta tjedno odprilike i nista vise ne jedem slatko. Doktor ce mi poludit 😂 ali i ja skupa s njim hahah…vrijeme je da stopiram vagu, ako ovako nastavim po 2-3kg mjesecno ajmeee koma

Gle, breskve, kruske i lubenica su pune vocnog secera, pa mozda u tom grmu lezi zec. 😊
    Mozes ih jesti ali nemoj pretjerivati. Ja sam jutros poslije dorucka pojela jabuku, saku malina i krisku lubenice. I pazi da cesce jedes voce koje nije prezrelo, jer tada ima manje secera. Ne moras izbacivati namirnice, samo pazi na koji nacin i u kojoj kolicini ih jedes. I bolje imati 7 obroka nego 3. I naravno, lagana setnja ujutro ili predvecer.

• sretna
    22. Lipanj 2017. 12:24

Angel, cestitke na curki!!

Mi smo na putu za more, jedva cekam da se bucnemo  😄

Nama su se kao najbolje pokazale pampers premium care, a sve smo pelene probali i jedino ove nisu promakale i tanke su sto mi je super i meni super mirisu, a nekima to smrdi. Uglavnom, i za ovu cu bebu pampers PC.

Nismo siroko povijali, to se kod nas ne radi preventivno.

Violeta, meni izgledas super na slici!

Moj muz se ne deblja, oduvijek je sportas tako da ako se i zdeblja koju kilu, odmah to ide skidat 😄 ko i ja 😂

22. Lipanj 2017. 12:52

I mi opet putujemo na more🙌🙌 frendica je tamo pa kaze da je vrijeme super, a more taman za rashladit se

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    22. Lipanj 2017. 13:01

Cure uzivajte na moru, blago vama!
    Mi smo jutros malo setali i popili kavu, a sad smo pobjegli doma jer je prevruce! 🌞
    Violeta super izgledas! 👍🏻
    Angel cestitke na curici! 😊
    Jutros sam probno ubacivala u kosaricu osnovne stvari za bebu, za kinderbet i ispalo me oko 1000 kn (nisam jos kupila nego samo da vidim cijenu). Klikala sam na onoj stranici Mali andeo jer sam od njih uzela banana jastuk i zadovoljna sam. Ugl u kosarici je bio: 13 tetra pelena, krevetnina za kiderbet ukljucujuci i jastuk i poplun + dodatne presvalke da imam za mijenjat, jastuk za podbocit bebu, jastuk za nosenje, rucnik s kapuljavom za kupanje i mislim da je to sve. Kak vam se cini, jel to neka realna cijena ili? Znam da ima i skupljih i jeftinijih ali ovako okvirno? 
    Ovo je njihova stranica: http://www.mali.andjeo.com.hr/

barbs
    22. Lipanj 2017. 13:58

Violeta, baš si lijepa! 

barbs
    22. Lipanj 2017. 14:01

Super, Sanjchy  Ja ću danas očito sama na more... Nešto je dragi odlučio imati druge planove, ali me ni se ne da kuhati svaki dan doma tako da sam odlučila nakon ručka otići makar na sat vremena... Da li se koja od vas kupala već? 
    Kiki, mislim da su cijene skoro pa iste svugdje, pogotovo kad gledaš na netu... Jedino treba pratiti kad je neka dobra akcija. 

barbs
    22. Lipanj 2017. 14:14

NASI TERMINI
    Aurora1611–06.09. 
    Dorja91–08.09.  
    babylove28–09.09. KB Osijek  
    Dena1009–10.09. 
    I_me–20.09. KB Pula  
    treca_sreca–21.09. KB Split  
    M@lena–23.09. KB Sv.Duh 
    Tea2803–24.09. KB Petrova  
    Buba_Mara- 25.09. 
    pandora–27.09. 
    barbs–27.09. KB Pula 
    Violeta1–27.09.
    dzenny-1.10. 
    Senoritkova–02.10. 
    Aleksandra2 - 06.10. KB Split 
    kiki–09.10. KB Sv.Duh 
    Marijana–11.10. 
    Cekamo_jesen–12.10. 
    Natasha255–21.10.  
    sretna–22.10. 
    Kokoloo–22.10. KB Zadar
    Sanjchi255–24.10. KB Sisak
    Ana2711–29.10. KB Petrova
    suncokretica–01.11. KB Petrova 
    Belle84–01.11. KB Sv.Duh  
    Lorelai–07.11.  
    Dragy–07.11.
    Mamuka-09.11. 
    Riana–10.11.  
    Hope–11.11.  D
    Giovi–15.11. KB Rijeka 
    anna_bella–15.11.
    luce–16.11. KB Split
    Hedgehog–17.11
    mc_mouse–18.11. 
    Yel–18.11. KB Merkur
    Maca1510–22.11. KB Split
    Brandnew–03.12. 
    Deeka–06.12. KB Split
    Nina36–06.12.
    Dolores123–07.12.
    Mrs. Bešić–09.12.
    Angel03–10.12. 
    NASI PREGLEDI
    Tea2803–23.06.
    Violeta-26.06.
    Luce–27.06
    Yel-27.06.
    Sanjchi-27.06.
    Maca-28.06.
    Giovi-30.06.
    Natasha555-03.07.
    Barbs-06.07.
    dzenny-06.07.
    m@lena-06.07.
    Brandnew–07.07.
    Buba_Mara-08-07.
    mamuka-10.07.
    belle-12.07.
    Dorja-12.07.
    i_me-14.07.
    Mc_Mouse -15.07. 4D
    Dolores123–17.07.
    Giovi–18.07.
    Babylove28–19.07.
    Angel03–19.07.
    Suncokretica-21.07.
    Kiki-31.07.
    Treca_sreca – ?

barbs
    22. Lipanj 2017. 14:14

Tea, sretno sutra na pregledu!  Da li je vjenčanje ovaj vikend? 
    Dorja, drago mi je da bebica super napreduje!  I ti zajedno s njom!
    Treca sreca, i mislila sam da još uvijek ne znate datum pregleda, ali eto, svakako si na listi 
    Ivana, kad stineš se javi.... Nemamo datum termina niti pregleda 
    Violeta i Sanjchy i ostale mame koje sređuju stan... Mislim da je i Bella među njima... Aaaajmeeeee, kako vam zavidim... Pitanje  je kad ćemo mi imati svoj stan... Sada gledamo drugu opciju... Da otkupimo stan od njegovog stranica. Oni žive ispod njegovih nonića. Naravno, sve ostaje u sklopu obiteljske kuće, ali tu je malo zeznuta situacija jer odnosi su im klimavi... Zapravo, odnosi ne postoje... Ali njegov stric sa obitelji više ni ne žive ovdje. Prazan je... A zato se mi moramo "zabavljati" s papirologijama da napravimo nadogradnju i dok se pravne stvari ne reguliraju, pitanje je KAD bismo mi mogli krenuti s izgradnjom. Najbolja opcija bi bila kupnja toga stana. Dragi se ljuti na mene što izbjegavam pričati o tome, ali već godinu i pol se mučimo oko svih papira, itd, itd, itd da me jednostavno volja za sada prošla, tj. stvarno mi se ne da nadati pa se razočarati i nervirati.
    Danas mi dragi posebno ide na živce  Nije dugo  Pitam ga hoćemo li s kumovima na piće večeras, a on počne (pred mojima) kvocati da on nema slobodnih dana, tj. da je doma na g.o. a svaki dan ima nešto za raditi, tj. nešto dogovoreno. Naljutila sam se i rekla: pa tko ti je kriv šta ideš 3x na tjedan na trening. Nitko te ne sili. Uzmi si slobodno koliko ti treba... Onda je on krenuo sa spikom: Aha, znači nemam pravo ni trenirati?!  Opet ja ispadam loša!  Naravno, nisam to tako mislila nego se trudim dogovarati druženja kad on nema trening jer znam da su mu bitna; pogotovo jer neće ići po ljeti već do 30.06. Sutra popodne ne možemo na more jer eto, on ima trening, a ujutro spavamo i umjesto da danas iskoristimo on se dogovorio s prijateljem da dođe do njega u kafić... POPODNE... Kao da se npr nije mogao dogovoriti navečer... Glupost... Ali i da mu se nešto kaže onda ispadam ja negativka i da mu sve branim.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.