Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    22. Lipanj 2017. 06:55

treca_sreca

ja napokon nabavila te čuvene gljivice za domaći kefir. Idem sad googlat šta i kako….malena slobodno daj koji hint. Znam samo da ih sad 24h moram držat na sobnoj temp i da će mi sutra bit gotov taj jogurt kao, a onda što dalje moram radit nemam pojma! Žena koja mi ih je dala nije imala vremena objašnjavat šta i kako jer su je dječica čekala..

Giovi super, sad možete polako i vi u rozom tonu krenut barbs - ja ti ne znam nikad točan datum do cca tjedan dana pred pregled jer se sama naručujem kad mi paše a kako ne znamo kad će mužu stavit poslovni put (skoro svaki tjedan putuje, bar jedan dan) onda uvijek zakažem pregled tako par dana prije.

Evo link:
    http://istineilaziohrani.blogspot.hr/2016/01/kefir-cudesan-prirodni-probiotik-i.html?m=1
    Moras ga drzati u staklenoj ili plasticnoj posudi s poklopcem, ali poklopac ne zatvaras nego samo naslonis. Cijedis kroz plasticnu cjediljku i mijesas ga plasticnom zlicom. Kefir ni kefirna zrnca ne smiju doci u kontakt s metalom. Sad je dosta toplo pa ti kefir mozda i prije bude gotov, to ces vidjeti s vremenom kako ti pase. Ako vise volis jaci okus onda neka stoji duze. Jedna zlica zrnaca ide na 2-3 dcl mlijeka.

I kad budes imala vremena pogledaj ostale postove, jer je meni taj blog bio svojevrsno otkrice. Zena stvarno ima znanje o nutricionizmu i ljudskom tijelu. Mozes naci puno toga o bezglutenskoj prehrani i zdravim namirnicama.

treca_sreca
    22. Lipanj 2017. 07:00

Hvala...anitu sam otkrila prije godinu dana, kad i helenu jakolis. Kad sam kretala u BG pricu...
    Jako su kvalitetne obje..
    Idem danas po plast cjedilo a ostalo imam

žena-majka-carica:)

Angel03
    22. Lipanj 2017. 08:42

Jutro cure! Sinoc sam kasno dosla doma pa vam nisam prije stigla pisati. Super je prosao pregled! Curica je!!!  Sve je dobro i sve je kako treba biti, tako da me samo narucila za sljedeci pregled za 19.7. 
    Dobila sam i injekciju za smirivanje maternice (zaboravila kako se zove). To kao koriste sportasice i zene pod nekim naporom, tako da mi bude lakse izdrzati 14 sati u avionu.
    Sada napokon mogu krenuti u shopping za svoju curicu. Sreci nema kraja!

I_me
    22. Lipanj 2017. 08:54

jutro cureee!!!
    sad sam procitala sve i necu nikog posebno imenovat nego cu svima cestitat na pregledima i veeeelikim bebicama 
    ja sam jucer saznala.. dvije frendice su mi trudne , stizu nam 2 zimske bebice... bit ce veseloooo!!!!

barbs
    22. Lipanj 2017. 09:03

Jutro, cureeee 
    Angel, cestitke na curiciiii!!! Drago mi je da je sve u najboljem redu!!!
    I me, pa lijpo je tebi .. imat ces s kim ici u setnjice...

violeta1
    22. Lipanj 2017. 09:21

Angel cestitam na curici i da je sve u redu 😊

Jutroo svima, jaoo ja sam sad stala na vagu i dvije i pol kg od zadnjeg pregleda, ajmee izludit ce me kile. I jos me muci naoticanje stopala i ruku, bas cu pricat s doktorom u vezi toga. Gledala sam jelovnik i djete na internetu za trudnice pa cu malo probat tako. A vec danima ne veceram, jedem kruske, breskve i lubenicu. U zadnje vrijeme samo bujam. Cak i cokoladu nisam stavila u usta vec 2 tjedna 😐 od slatkog pocastim se sladoledom, 3 puta tjedno odprilike i nista vise ne jedem slatko. Doktor ce mi poludit 😂 ali i ja skupa s njim hahah...vrijeme je da stopiram vagu, ako ovako nastavim po 2-3kg mjesecno ajmeee koma

Belle84
    22. Lipanj 2017. 09:27

Violeta koliko si dobila dosad? Kazu da je najveci prirast izmedju 20.-28. tjedna....tak da je to normalno, ne brini...pogotovo ako znas da se zdravije hranis i da jedes puno voca i povrca

violeta1
    22. Lipanj 2017. 09:30

Belle84

Violeta koliko si dobila dosad? Kazu da je najveci prirast izmedju 20.-28. tjedna….tak da je to normalno, ne brini…pogotovo ako znas da se zdravije hranis i da jedes puno voca i povrca

8kg do sada. Nikad nisam jela toliko voca i povrca kao sada cak mi i muz kaze dali smo postali vegetarijanci hehe. A kako ja rastem tako i muz raste. Dali vasi muzevi se debljaju? Moj cak planira u teretanu al sam mu rekla da se strpi do iduce godine pa cemo skupa skidat kile. 

violeta1
    22. Lipanj 2017. 09:34

Evo ovo smo mi... 😚😊 

babylove28
    22. Lipanj 2017. 09:34

Daaa i moj se deblja sinkronizirano neki dan sam ga nasla u lezecem polozaju sa zdjelicom sladoleda na trbuhu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.