Daaa i moj se deblja sinkroniziranoneki dan sam ga nasla u lezecem polozaju sa zdjelicom sladoleda na trbuhu
Hahahaha 🤣🤣🤣 ja sam svom sinoc napravila vocnu salatu a on meni de ubaci sladoled od vanilije i cokolade unutra i ja mu tak dam i odem spavat i jutros vidim zdjelica prazna svee oblizano hehe
Curke, drago mi je da ste sve dobro :)
Ja sam jucer obavila kompletnu depilaciju tako da danas idemo bebica i ja malo na kupanje jer je prevruce tu kod nas!
Jedno pitanje, jel i vi od kad ste trudne teze podnosite bol? Jucer dok mi je radila brazilsku sam skoro umrla od boli a prije trudnoce ju nisam ni osjetila....
Ugodan dan vam svima zelim
Curke, vidim da vas vecina dosta brine o kilama, ja sam bas flegma sto se toga tice, nit sam prije brinula niti sad jos manje, jedem apsolutno sve, oko 20. tj me uhvatila zelja za slatkim i jos me nije prosla, dobila sam do sad nekih 10kg, a sad mi se cini da
stagniram.
A zene komentiraju, a ja se smijem...kad mi neka kaze da sam se udebljala, ja onako zacuđeno "pa kaj stvarno, ma ja uopce nisam primjetila" i puknem se smijati. Onda im bude neugodno i promijene temu
Violeta po ovoj zadnjoj slicici ja ti uopce ne vidim kile, izgledas super, samo trbuscic raste 🙂
Nego, zadnjih dana i u mene niski tlak, sva sam neka mlohava, ima jos nesto da su vam preporucili za dizanje, osim paradajz juhe?
Probala sam prst kupinova vina al vjerojatno je to premalo, a vise ne bih htjela zbog bebice. I sa kavom sam probla al ne pase mi, samo podrigujem ovih dana od svega sto pojedem i popijem, dize mi se kiselina. 😣
url=https://lilypie.com]
Ne stignem se javiti, jer uciti se mora 😷. U ponedjeljak smo bili na pregledu, sve je super. Bebonja rast a ja sam u plusu 5 kg. Izgleda da nervoza radi svoje, pa mi i nije ni do jela ali ni do kuhanja. Za tri tjedna opet pregled, mislim 12.7., moram nazvati prije. Drago mi je za sve vas i za vase bebice. Ne zamjerite ako se ne stignem javiti, ali vas pratim i radujem se s vama. Zanima me koje pelene su se pokazale najbolje, iskusne mame pliz. Uskoro planiram poceti prati robicu pa me zanimaju Vasi savjeti. Mama mi kaze obican deterdžent uz duplo ispiranje plus omeksivac namjenjen bebama.
I zanima me oko sirokog povijanja. Mama kaze nikako, dijete mora slobodno mlatiti nogama i razvijati misice, a prijateljica koja je rodila prije tri mjeseca pila da se to mora do sestog mjeseca. Poslušati cu mamu, ali..... Mm se slaže s mamom , al ja od knjige njezin, cini mi se prema glup.... Sory
Dorja super za bebicu 💕
A o pelenama smo pisali vec par puta...ovisi o bebi koje ce joj najbolje odgovarat, nisu sve bebe jednake. Nekima pampers odgovara dok drugima npr. babylove od dm-a... To mozes kupit jedan paket da imas za prvih par dana, pa malo istrazivati, mjenjati da vidis sto ti najbolje idgovara..a i tvojoj bebici
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dorja super za bebicu 💕
A o pelenama smo pisali vec par puta…ovisi o bebi koje ce joj najbolje odgovarat, nisu sve bebe jednake. Nekima pampers odgovara dok drugima npr. babylove od dm-a… To mozes kupit jedan paket da imas za prvih par dana, pa malo istrazivati, mjenjati da vidis sto ti najbolje idgovara..a i tvojoj bebici
Hvala, ocigledno nisam sve citala 😂. Al eto mozak je blokiran mnogim stvarima. Blago se muskarcima.
Sortiraj odgovore
Najstariji