Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    babylove28
    21. Lipanj 2017. 16:00

Opsjednut je kilama,sta da vam kazem,svim curama to radi, znam ih par prije pregleda preslacu obroke ne bi li manje vagale kod njega.Horor,nabija nepotreban stres zenama

barbs
    21. Lipanj 2017. 16:01

Treca sreca, bomeeeee velika curica  Preslatka slikica. 

barbs
    21. Lipanj 2017. 16:03

Brandnew i Babylove, drago mi je što je super prošao pregled i što je sve u najboljem redu. Babylove, ne shvaćam tog tvog ginekologa... Malo pretjeruje... Mada OGTT rade svi, ali pretjeruje... Dobila si 2kg u mjesec.. Ja sam ih dobila 4, s time da su oni pogriješili i rekli da sam dobila 8kg i stavili me na prehranu, ali i poslali na OGTT, s time da nije rekao da sam dobila kg radi toga već jer se treba kontrolirati i šećer u trudnoći. 

barbs
    21. Lipanj 2017. 16:05

Sanjchy, lijepo si se ti opskrbila!  Neka si! Svakako je puno lakše kad ti netko proslijedi robicu. 
    Suncokretice, drago mi je da je sve u najboljem redu; i OGTT i URIN. Eto, nešto se očito poremetilo. Najbitnije je da je sve dobro prošlo! 

barbs
    21. Lipanj 2017. 16:07

Uspješno smo danas završili 2 fotobooka: za kuma i za moje roditelje. Ostaju nam još 2: za njegove roditelje i za nas. Svakako ćemo jeftinije proći. Gledali smo kod fotografkinje cijene fotobooka i baš su napucane  Jest da se ovako "mučimo" 2-3 sata samo za svakog, ali je svakako financijski bolje.
    U 17 h imamo tečaj.  Baš me zanima o čemu će danas pričati. 

barbs
    21. Lipanj 2017. 16:10

babylove28

Opsjednut je kilama,sta da vam kazem,svim curama to radi, znam ih par prije pregleda preslacu obroke ne bi li manje vagale kod njega.Horor,nabija nepotreban stres zenama

Baš krasan ginekolog  Mada je mene teror otkad su mi fulali za 4 kg kilažu na pretprošlom pregledu  I onda me ružno gledala sestra da kako sam dobila 8 kg u mjesec dana, a natašte svako jutro sve skupa 5 kg  Zato sam poslušala savjet mama iz grupe da se važem svako jutro prije pregleda... Jučer je npr vaga pokazala da sam u plusu 7,7kg, a toliko sam imala dan prije kad sam se vagala navečer... i tu je očito nešto zaribalo, ali ajde...
    uglavnom, ustanovili smo da malo pretjeruju... i vage isto 

Belle84
    21. Lipanj 2017. 16:14

Suncokretica hoces mozda radjat na sv.Duhu? Imamo termin u isti dan pa rekoh mozda se sretnemo 😉

Kiki156
    21. Lipanj 2017. 16:43

Prestrasno da netko tek rodenu bebu vodi igdje, a kamoli u centre. Ne znam sto i kome ti ljudi zele dokazati. Uzas! 😠
    A o bolesnima koji dolaze gledat bebu da ne pricam. Na tecaju su nas upozorili da takve izbjegavamo i da su one na vlastite oci vidjele da mamama u rodiliste dolazi bolesna rodbina gledat bebu. Ja bi ih bez problema poslala van. U trudnoci izbjegavam sve koji su bolesni, a kamoli kad se beba rodi. 
    Drago mi je da su pregledi prosli dobro! Cestitke na curicama 🎀💕
    A za kile ima svakakvih, mene vise cudi da te nije mislio slati na ogtt pa se eto predimislio jer si dobila 2kg. 🤦🏼‍♀️

• Ineska
    21. Lipanj 2017. 16:45

Ajme strasno, ovo je stvarno dobro znati za gljivice po bolnicama i svakakvim ostalim bicima tamo

treca_sreca
    21. Lipanj 2017. 16:50

Kiki156

Prestrasno da netko tek rodenu bebu vodi igdje, a kamoli u centre. Ne znam sto i kome ti ljudi zele dokazati. Uzas! 😠
    A o bolesnima koji dolaze gledat bebu da ne pricam. Na tecaju su nas upozorili da takve izbjegavamo i da su one na vlastite oci vidjele da mamama u rodiliste dolazi bolesna rodbina gledat bebu.

potpis na ovo sve!
    meni isto muka od rodbine kojia niš ne znači šta su bolesni, i ne kuže kako je to prepreka da dođu na babine. Prošla to dva puta, uz skoro pa svađu....oni misle da sam ja paranoična, a ja da su oni neodgovorni

babylove - baš uvrnut ginekolog! (po meni je dobro da svi idu na OGTT, just in case, ali da se on odluči na to radi 2kg u mjesec dana?!?!)

ja svome danas govorim "evo već sam 13kg u plusu od početka, malo je puno znam" baš da vidim kako će reagirat, hoće li mi žugat (jer inače sestra upisuje te kile poslije pregleda, on ni ne vidi) a on sav u šoku: 13kg…pa kakvi ste prije bili?? (a vidio me i prije T, on mi je odradio vađenje spirale nekih 2mj prije trudnoće) i onda smo se složili da mi je ovako baš dobro - podmirila sam onih 5-6kg što sam bila u minusu prije zadnje trudnoće, i nabacila još toliko u ime bebe&trudnoće. Taman! 

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.