Jutro, cureeee
Angel, cestitke na curiciiii!!! Drago mi je da je sve u najboljem redu!!!
I me, pa lijpo je tebi .. imat ces s kim ici u setnjice...

Angel cestitam na curici i da je sve u redu 😊
Jutroo svima, jaoo ja sam sad stala na vagu i dvije i pol kg od zadnjeg pregleda, ajmee izludit ce me kile. I jos me muci naoticanje stopala i ruku, bas cu pricat s doktorom u vezi toga. Gledala sam jelovnik i djete na internetu za trudnice pa cu malo probat tako. A vec danima ne veceram, jedem kruske, breskve i lubenicu. U zadnje vrijeme samo bujam. Cak i cokoladu nisam stavila u usta vec 2 tjedna 😐 od slatkog pocastim se sladoledom, 3 puta tjedno odprilike i nista vise ne jedem slatko. Doktor ce mi poludit 😂 ali i ja skupa s njim hahah...vrijeme je da stopiram vagu, ako ovako nastavim po 2-3kg mjesecno ajmeee koma

Violeta koliko si dobila dosad? Kazu da je najveci prirast izmedju 20.-28. tjedna....tak da je to normalno, ne brini...pogotovo ako znas da se zdravije hranis i da jedes puno voca i povrca

Violeta koliko si dobila dosad? Kazu da je najveci prirast izmedju 20.-28. tjedna….tak da je to normalno, ne brini…pogotovo ako znas da se zdravije hranis i da jedes puno voca i povrca
8kg do sada. Nikad nisam jela toliko voca i povrca kao sada cak mi i muz kaze dali smo postali vegetarijanci hehe. A kako ja rastem tako i muz raste. Dali vasi muzevi se debljaju? Moj cak planira u teretanu al sam mu rekla da se strpi do iduce godine pa cemo skupa skidat kile.

Daaa i moj se deblja sinkronizirano neki dan sam ga nasla u lezecem polozaju sa zdjelicom sladoleda na trbuhu

Daaa i moj se deblja sinkroniziranoneki dan sam ga nasla u lezecem polozaju sa zdjelicom sladoleda na trbuhu
Hahahaha 🤣🤣🤣 ja sam svom sinoc napravila vocnu salatu a on meni de ubaci sladoled od vanilije i cokolade unutra i ja mu tak dam i odem spavat i jutros vidim zdjelica prazna svee oblizano hehe

Curke, drago mi je da ste sve dobro :)
Ja sam jucer obavila kompletnu depilaciju tako da danas idemo bebica i ja malo na kupanje jer je prevruce tu kod nas!
Jedno pitanje, jel i vi od kad ste trudne teze podnosite bol? Jucer dok mi je radila brazilsku sam skoro umrla od boli a prije trudnoce ju nisam ni osjetila....
Ugodan dan vam svima zelim

Curke, vidim da vas vecina dosta brine o kilama, ja sam bas flegma sto se toga tice, nit sam prije brinula niti sad jos manje, jedem apsolutno sve, oko 20. tj me uhvatila zelja za slatkim i jos me nije prosla, dobila sam do sad nekih 10kg, a sad mi se cini da
stagniram.
A zene komentiraju, a ja se smijem...kad mi neka kaze da sam se udebljala, ja onako zacuđeno "pa kaj stvarno, ma ja uopce nisam primjetila" i puknem se smijati. Onda im bude neugodno i promijene temu
Violeta po ovoj zadnjoj slicici ja ti uopce ne vidim kile, izgledas super, samo trbuscic raste 🙂
Nego, zadnjih dana i u mene niski tlak, sva sam neka mlohava, ima jos nesto da su vam preporucili za dizanje, osim paradajz juhe?
Probala sam prst kupinova vina al vjerojatno je to premalo, a vise ne bih htjela zbog bebice. I sa kavom sam probla al ne pase mi, samo podrigujem ovih dana od svega sto pojedem i popijem, dize mi se kiselina. 😣

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji