Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Senoritakova
    20. Lipanj 2017. 11:10

Meni isto u bolnici i doktorica moja mjere kao da sam sad u 25 tj. ,a i po velicini bebe odgovara da sam sad u 25...
    Mene moja curica zadnjih dana tolko udara pa postane bolno na trenutak...kao da udara cijelo vrijeme po mjehuru, cerviksu i crijevima....jel se to jos nekom dogada? A kako ja imam sav odmah me strah da nece nesta biti.. 
    Inace samo strogo lezim, ali cim ustanem da se otusiram, operem zube ili stojim duze od 5 min, kad legnem trbuh mi bude tvrd...traje mozda minuti dok nepopusti i onda sve normalno..

• sretna
    20. Lipanj 2017. 11:15

Aleksandra2

Cure, kad čitate(ako čitate) na netu ono sta se događa u kojem tjednu trudnoće, jel racunate ako ste 23+2 da ste u 24.tjednu il da ste u 23.? ja brojim kad napunim 23. npr da san u 24. tjednu…pa ne zna jel tako svi il?

Kad napunis 23 tt onda si usla.u 24 tt

babylove28
    20. Lipanj 2017. 11:48

Ja recimo kad citam sto se dogada u kojem tjednu citam taj naprijed
    Tipa ako sam sad 28+5 citam obiljezja 29og tjedna.
    Jer si kontam da sam sa 28 zavrsila i sad se dogada ono sto pise za 29ti

treca_sreca
    20. Lipanj 2017. 11:57

Senoritakova

Mene moja curica zadnjih dana tolko udara pa postane bolno na trenutak…kao da udara cijelo vrijeme po mjehuru, cerviksu i crijevima….jel se to jos nekom dogada? A kako ja imam sav odmah me strah da nece nesta biti..
    Inace samo strogo lezim, ali cim ustanem da se otusiram, operem zube ili stojim duze od 5 min, kad legnem trbuh mi bude tvrd…traje mozda minuti dok nepopusti i onda sve normalno..

mene moja bebik isto namlatila zadnjih 2 dana....i to najradije navečer kad legnem i ujutro rano u zoru - da mi ne da spavat.
    Lupa nemilice, baš mi smiješno....ojačala je očito jer se sad baš udarci osjete, ono da te prene cijelog
    za kontrakcije - jao, tako je meni kako opisuješ bilo prvu trudnoću - a isto sam ju preležala. Koma, psihički te jako crpi sve to...drž se

M@lena

Nakon dorucka, isla sam na wc na veliku nuzdu, obrisem se i vidim ogroman trag svjeze crvene krvi! Uzas! Problijedila, svasta mi proslo kroz glavu! Obrisem se opet, kad ono malo i jos jednom gotovo nista na papiru. I tad sam skuzila da su hemoroidi opet proradili jer dolje nije bilo ni k od krvi. I onak, spustim se na kauc i zahvaljujem Bogu na hemoroidima 😁 (nisam mislila da cu to ikad izgovoriti), ali sam bila tako sretna sto je to, a ne nesto gore i opasnije!

žena-majka-carica:)

I_me
    20. Lipanj 2017. 12:14

evo nas danas ☺

treca_sreca
    20. Lipanj 2017. 12:16

violeta1

Ja racunam ako sam 26tt onda sam 26tt 😊
    Sta kazete na kolica? Planiramo ici vidjeti, povoljna su i jos popust na gotovinu. Samo bih drugu boju mozda hehe… al moram ih i vidjeti uzivo kakva su. Ovako preko slike gledam samo izgled.

obvezno isprobavanje prvo! pa onda kad suziš izbor modela, možeš preko slike birati za dezen i sl
    inače meni nije crna boja prikladna za dj kolica, nikad nisam razumjela ljude koji ju preferiraju. To je ak se mene pita boja smrti i tamna je suviše, svakako puno više volim veselije...ima neutralnih nijansi kremastih i pastelnih, ako želiš da bude unisex

treca_sreca
    20. Lipanj 2017. 12:18

I_me ti meni zadnjih xy tjedana, uvik ista....vjerojatno da ih usporedo vidim uoči se razlika, ali ovako ne!

treca_sreca
    20. Lipanj 2017. 12:18

jedino ti kosa nije črčkava ko na prijašnim fotkama čini mi se

Aleksandra2
    20. Lipanj 2017. 12:26

i_me presladak trbuscic..ne vidin ni aj neku razliku od zadnjeg puta. Nije se nesto puno poveca, bar kako me sjecanje sluzi..
    Moj je drob puno manji od vasih, al iman jos 2-3 tjedna do vas..mozda bude i veci do tad
    Slikat cu se ovih dana, nisam davno.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• ivanavanda
    20. Lipanj 2017. 12:27

Super su kolica, dobre gume. Mi uzeli Baby Merc Q9 siva prekrasna su, masivna gume na pumpanje ugodna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.