Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    20. Lipanj 2017. 14:13

barbs

maleni ima puno kose… i tata je morao naravno pitati da potvrdi jer on ima malo kosei onda je još pitao: a ima velike ili male uši?!
    i jedva sam se suzdržala da se ne nasmijem jer mi je rekla da budem mirna radi videa…
    Kako god, uvijek sam dramila: što ako bude klempavo dijete?!

jao tate!
    A uostalom njima proporcije još uvijek nisu "normalne" (velika glava naspram malog tijela, mada je to sad zadnjih par tjedana majka mila u odnosu kako bude u samom početku, ko da su punoglavci!)
    Mene je klempavost i sl prestala smetat otkad imam svoju djecu. Kad ih nemaš, maštaš o tom da jednom rodiš ljepoticu/ljepotana a onda kad vidiš čega sve ima, kolikih bolesti i deformacija, ma brate da su mu ušesa kao u Damba šta te je briga! Glavno nek su nam globalno zdravi i bez nekih većih defekata.
    Pa nek bude klempav, gej, štajaznam....sve je to mačji kašalj

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    20. Lipanj 2017. 14:18

mc_mouse

Mene brinu probadanja dolje Unazad dva dana. Nekad traju i minutu i ne mogu se tada ni uspraviti.

ček, pa kad ti je bio zadnji pregled ako je idući 15.7?
    Ja bih pitala doktora jel dole sve zatvoreno i dal je cerviks normalne duljine ako te baš probode da se ne možeš uspravit.
    DOduše sve smo mi različie, netko ima manji a netko viši prag boli, pa je "probadanje" jako relativan pojam. Ali svakako ako se uspravit ne možeš minutu...hmm ne znam...

mc_mouse
    20. Lipanj 2017. 14:25

treca_sreca

mc_mouse

Mene brinu probadanja dolje Unazad dva dana. Nekad traju i minutu i ne mogu se tada ni uspraviti.

ček, pa kad ti je bio zadnji pregled ako je idući 15.7?
    Ja bih pitala doktora jel dole sve zatvoreno i dal je cerviks normalne duljine ako te baš probode da se ne možeš uspravit.
    DOduše sve smo mi različie, netko ima manji a netko viši prag boli, pa je "probadanje" jako relativan pojam. Ali svakako ako se uspravit ne možeš minutu…hmm ne znam…

Bio je 14.06. I sta god sam ga pitala brzo me "riješio" (skinuo s reda), i samo UZV preko stomaka. I jos mi je smanjio Duphastone na 1 dnevnu, a pila sam 3 radi početnih grčeva i smećkastog krvarenja. I bila mi se pojavila točkica doslovno od dva milimetra na ulošku prije dva tjedna te je tad rekao da pijem tih dana 6 tableta duphastonea. 
    Zato sam se naručila kod privatnog 15.07. I da mogu s njim normalno i da mi sve objasni i provjeri jesam li zatvorena jer smo planirali na more ukoliko je sve u redu. 
    A HZZO-ovac me naručio 17.07. Ali necu otići kod njega uopće. 

treca_sreca
    20. Lipanj 2017. 14:34

ja ne bih čekala 15.7.... i otkazala socijalca.....otišla bih recimo kroz narednih desetak dana privatniku na svoju ruku, i onda opet sredinom srpnja socijalcu (bez da mu riječi pomeneš da si bila negdje mimo njega) - tako bi dobila 2 pregleda u roku 5tj i bila mirna.
    ali dobro, svatko zna za sebe...

• M@lena
    20. Lipanj 2017. 14:42

treca_sreca

ja ne bih čekala 15.7…. i otkazala socijalca…..otišla bih recimo kroz narednih desetak dana privatniku na svoju ruku, i onda opet sredinom srpnja socijalcu (bez da mu riječi pomeneš da si bila negdje mimo njega) - tako bi dobila 2 pregleda u roku 5tj i bila mirna.
    ali dobro, svatko zna za sebe…

Ovo bih ovako i ja napravila.
    Sto prije kod privatnika jer su mi tako jaka probadanja u najmanju ruku cudna. I obavezno kod svog socijalnog na dogovoreni pregled. Trebat ces jos uputnica i odlazaka k njemu, ne bih se bas tako neprofesionalno ponasala, bez obzira sto se on tako ponasa. Ti i tvoje dijete ste u pitanju.

• M@lena
    20. Lipanj 2017. 14:51

M@lena

treca_sreca

ja ne bih čekala 15.7…. i otkazala socijalca…..otišla bih recimo kroz narednih desetak dana privatniku na svoju ruku, i onda opet sredinom srpnja socijalcu (bez da mu riječi pomeneš da si bila negdje mimo njega) - tako bi dobila 2 pregleda u roku 5tj i bila mirna.
    ali dobro, svatko zna za sebe…

Ovo bih ovako i ja napravila.
    Sto prije kod privatnika jer su mi tako jaka probadanja u najmanju ruku cudna. I obavezno kod svog socijalnog na dogovoreni pregled. Trebat ces jos uputnica i odlazaka k njemu, ne bih se bas tako neprofesionalno ponasala, bez obzira sto se on tako ponasa. Ti i tvoje dijete ste u pitanju.

Citirala sam trecu_srecu, a savjet je upucen mc_mouse. 😉

dzenny
    20. Lipanj 2017. 14:55

Barbs,jao jao.. ja sam vec veliki djecak.. slike su premedene 😍
    Mc_mouse to je definitvno za savjet i privatnikA a ti bit ces mirnija,kad taj tvoj vec ne zna(ne zeli) sve da ti lijepo objasni..
    Ii da,nalaz sa ogtt je sasvim uredu 😉

mc_mouse
    20. Lipanj 2017. 14:58

Hvala curke za savjet... 
    otići cu na hitnu ako se nastavi..
    Moj privatnik je 2h vožnje od mene i trenutno si to ne mogu omogućiti 😕

• Mamuka
    20. Lipanj 2017. 15:04

barbs super sličice. Bit će to pravi momak.
    mc_mouse a možda da odes kod tog socijalnog I da lipo kažeš o čemu se radi. Možda se I on malo uozbilji I odradi pregled kako triba.
    dzenny super za ogtt.
    Ovaj moj momak se baš probarabira zaprave I dosta lupa. Srića još je mali pa ti udarci su blagi I još ne bole. Ali iskreno kad porastu to zna bit poprilično neugodno.. Znam da sam ponekad znala ruku stavljat ili lupkat samo da se okrene ili prestane jer mi nije bilo ni malo zabavno.

Giovi
    20. Lipanj 2017. 15:06

Hej curke...ja vas uspijem procitati ali pocinje mi sezona na poslu pa imam manje vremena za tipkati. BARBS,Meni je pregled u 8h,znaci da dodjem na red 9h...
    I jedva cekam jer napokon mozda vidimo jel pisulja ili pisuljica a i zato jer imam neki iscjedak zadnjih par dana pa da na vrijeme to lijecimo ili sta vec treba...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI