Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    20. Lipanj 2017. 14:03

Ovo sam slikala s videa 

barbs
    20. Lipanj 2017. 14:04

Treca sreca, zato je mene jučer čudilo kad si napisala da traju 10ak minuta... Sve frendice koje su otišle na taj pregled su mi rekle da traje oko sat vremena... I ovdje mamice koje su bile također... 
    Ma bit će curica 100% pa se taman možeš riješiti robice  
    Haha, daaaaa, udri po plavom  Ali i po unisex boji 

barbs
    20. Lipanj 2017. 14:06

Smijali smo se na pregledu jer je rekla da maleni ima puno kose... i tata je morao naravno pitati da potvrdi jer on ima malo kose  i onda je još pitao: a ima velike ili male uši?!
    i jedva sam se suzdržala da se ne nasmijem jer mi je rekla da budem mirna radi videa... 
    Kako god, uvijek sam dramila: što ako bude klempavo dijete?!  Još kad mi je on rekao da kad je bio mali su mu uši više dolazile do izražaja... aaajmeeeee, drama 

mc_mouse
    20. Lipanj 2017. 14:07

I_me predivna slikica, treća_sreca - ajme koliki trbuh, sakrivaju se dobro te tvoje kile :D
    I_me pitala si nešto za sjedalicu. Općenito jaja iz 3u1 mi se čine manja, ali sve ovisi o bebi. Do nekog devetog mjeseca starosti bi trebala biti ok. Kakva je ta chicco sjedalica? Znam da je sada bitno da je sto duže u suprotnom smjeru, postoje čak sjedalice koje to omogućavaju i do djetetove četvrte godine. 
    Uvjet za smjer vožnje je minimalno 18mjeseci, samostalno hodanje i 10kg te sva tri moraju biti zadovoljena. 

• Dolores123
    20. Lipanj 2017. 14:08

Joj sunce maleno, preslatko. Jedva čekam da i ja vidim svoju bebu

barbs
    20. Lipanj 2017. 14:09

Brandnew, Angel03, Babylove28, Giovi i Treca_sreca, želim vam sutra sreću na pregledu i javite nam vijesti. U koliko h imate?
    A gdje nam je Kiki??? 

mc_mouse

Barbs slike su predivne 😍😍😍

Mene brinu probadanja dolje Unazad dva dana. Nekad traju i minutu i ne mogu se tada ni uspraviti. 

Kad cu osjetiti bebu, nekad mi zatitra nešto no ja ne kužim jesu li crijeva ili beba 😕

barbs

Dolores123

Joj sunce maleno, preslatko. Jedva čekam da i ja vidim svoju bebu

Vjerujem ti! 

mc_mouse
    20. Lipanj 2017. 14:11

I da. Na popisu. Kod mene je dečko i pregled je 15.07. 4D :)

barbs
    20. Lipanj 2017. 14:12

mc_mouse

Barbs slike su predivne 😍😍😍

Mene brinu probadanja dolje Unazad dva dana. Nekad traju i minutu i ne mogu se tada ni uspraviti.

Kad cu osjetiti bebu, nekad mi zatitra nešto no ja ne kužim jesu li crijeva ili beba 😕

Hvala! 
    Probadanja su kod mene bila prisutna sve do 20.tjedna... onda je sve manje i manje.. Moguće da ti se sve rasteže... maternica, organi.... Ako vidiš da nastavlja ta neugodna bol, idi doktoru. Kad imaš slijedeći pregled? 
    Ja sam bebicu osjetila krajem 17., početkom 18. tjedna i to kao da osjetim crijeva da rade  A prvi udarac krajem 18.tjedna, početkom 19.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI