Treca sreca, zato je mene jučer čudilo kad si napisala da traju 10ak minuta... Sve frendice koje su otišle na taj pregled su mi rekle da traje oko sat vremena... I ovdje mamice koje su bile također...
Ma bit će curica 100% pa se taman možeš riješiti robice
Haha, daaaaa, udri po plavom Ali i po unisex boji

Smijali smo se na pregledu jer je rekla da maleni ima puno kose... i tata je morao naravno pitati da potvrdi jer on ima malo kose i onda je još pitao: a ima velike ili male uši?!
i jedva sam se suzdržala da se ne nasmijem jer mi je rekla da budem mirna radi videa...
Kako god, uvijek sam dramila: što ako bude klempavo dijete?! Još kad mi je on rekao da kad je bio mali su mu uši više dolazile do izražaja... aaajmeeeee, drama

I_me predivna slikica, treća_sreca - ajme koliki trbuh, sakrivaju se dobro te tvoje kile :D
I_me pitala si nešto za sjedalicu. Općenito jaja iz 3u1 mi se čine manja, ali sve ovisi o bebi. Do nekog devetog mjeseca starosti bi trebala biti ok. Kakva je ta chicco sjedalica? Znam da je sada bitno da je sto duže u suprotnom smjeru, postoje čak sjedalice koje to omogućavaju i do djetetove četvrte godine.
Uvjet za smjer vožnje je minimalno 18mjeseci, samostalno hodanje i 10kg te sva tri moraju biti zadovoljena.

Brandnew, Angel03, Babylove28, Giovi i Treca_sreca, želim vam sutra sreću na pregledu i javite nam vijesti. U koliko h imate?
A gdje nam je Kiki???

Barbs slike su predivne 😍😍😍
Mene brinu probadanja dolje Unazad dva dana. Nekad traju i minutu i ne mogu se tada ni uspraviti.
Kad cu osjetiti bebu, nekad mi zatitra nešto no ja ne kužim jesu li crijeva ili beba 😕

Joj sunce maleno, preslatko. Jedva čekam da i ja vidim svoju bebu
Vjerujem ti!

Barbs slike su predivne 😍😍😍
Mene brinu probadanja dolje Unazad dva dana. Nekad traju i minutu i ne mogu se tada ni uspraviti.
Kad cu osjetiti bebu, nekad mi zatitra nešto no ja ne kužim jesu li crijeva ili beba 😕
Hvala!
Probadanja su kod mene bila prisutna sve do 20.tjedna... onda je sve manje i manje.. Moguće da ti se sve rasteže... maternica, organi.... Ako vidiš da nastavlja ta neugodna bol, idi doktoru. Kad imaš slijedeći pregled?
Ja sam bebicu osjetila krajem 17., početkom 18. tjedna i to kao da osjetim crijeva da rade A prvi udarac krajem 18.tjedna, početkom 19.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji