Ma za more je rekao da nema problema, dapace!
Ali bazeni i stajace vode ne

Jutro cure!
Cestitke na curicama, deckima, promocijama i preseljenjima 😊
kod mene neko ludo vrijeme...sparina a oblacno... podavit cemo se danas..

Juuutrooo
Kod nas je toliko sparno i nepodnosljivo.... Uzas... Imam osjecaj da mi je cak i tlak malo pao... Prestrasnooooo.... Hoce-nece ta kisa... Bljak... Kod nas je isto sinoc/jutros nesto padalo al mislim jako slabo.... Uzas .. Mi smo htjeli danas na more, ali vidjet cemo..
Sretno sutra svima koji imaju pregled.
Ana, cestitam na curici!
Sanjchy, aaaah ti oceviiii Bas su slatki... I jako jako njezni, koliko god se trudili to ne pokazati.
Znam da se nekoliko od vas seli u novi stan... Jako lijepooooo... Uzivajte... I ja bih jako voljela imati NAS stan samo: papirologija, pravilnici... Uzas... Eto, 2 god vec ganjamo papire za NADOGRADNJU... Strasnoooo...
U Puli nema apartmana u rodilistu aliiii prosle godine je frendica bila u bolnici. 5 dana. Rosila na CR i po cijele dane je obitelj s njom bila...

meni je bila taman sezona gripa pa su zabranili bilo kakve posjete. Jednostavno nisu mogli doć (vidjeti mame i bebe) nego samo nam donijeti stvari koje bi nam med sestre proslijedile....sad mi ovak s udaljenosti izgleda to strašno - da tata tek nakon tri dana (na izlasku) vidi bebu, ali znam da mi u tom trenu nije bilo bed jer sam baš bila u nekom filmu oko dojenja, rane od epi, ono 100% koncentrirana na sebe&bebu...nisam stigla mislit kako bi bilo lijepo da je i mm tu da vidi bebača.

žena-majka-carica:)
Suncokretice, lijepe vijesti! Cestitke 😊!
Rekla si da je posteljica najprije bila sprijeda pa sad straga? Kako se uspjela premjestiti? Meni je cijelu prvu t bila straga, ovu sprijeda. 😊
Hvala svima na čestitkama!
Doktorica mi je rekao da se ona zna premještati kako beba i maternica rastu. Svejedno mi je gdje, nego je problem bio što je bila preko ušća jer je to indikacija za carski, ako tako ostane. Najbitnije da se odmakla od ušća i da je sada sve ok i s posteljicom i s bebom
Ana, čestitam na curici!!
Belle, ja ju ne jedem otkako sam trudna jer sam davno čitala da je štetna, paštete ionako ne jedem, svejedno hvala na obavijesti
Ja danas idem s društvom na vikendicu od prijateljice, roštiljat ćemo i baš se veselim opet prirodi i druženju, pa koliko izdržim

Hello curkice, ja bila na pregledu u utorak sve u redu, bebica zivahna kao i obicno hahh sad moram ici na taj test opterecenja glukozom i jezim se od same pomisli inace padnem u nesvijest prilikom vađenja krvi i jos ne mogu izdrzat glad neznam kako cu uopce izdrzati toliko dugo bez jela, samo mi postane slabo.. uzas i ne kuzim zasto vade iz vene kad secer mogu izmjerit i sa krvlju iz prsta.. 😭😭😭😭

Aurora, drago mi je što je sve u redu!
Ja iz prsta nisam vadila nikad.... Strah me Na vađenje krvi sam se navikla nakon što sam često, radi anemije i štitnjače trebala vaditi, ali ne gledam...
Neke tete jako lijepo vade krv. Toliko lijepo da ni ne stignem primijetiti da je već izvadila, a neke su jaaaako grube

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji