Ana Ja tamo vodim trudnocu od pocetka...pa ak te jos nesto zanima mozemo se cuti na private nekako, da ne reklamiramo tu 😊
Evo cure da vam se pokazem i pohvalim...citam vas kasnijr, u guzvi sam...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mc mouse, cestitke na deckicu!
I me, drago mi je da je sve super 😊
Sanjchi, bas si se lijepo sredila 😊
Evo cure da vam se pokazem i pohvalim…citam vas kasnijr, u guzvi sam…
Ulala 😍😍😍😍 zgodna
Cure evo i nas s pregleda. CURA JEEEE (po njemu 99%)!!!
Anomaly scan kaže da je sve super i u mjerama, organi razvijeni kako treba, plodna voda ok. Posteljica se pomakla srećom, bila je na ušću sprijeda, sada kaže da je straga odmaknuta od ušća. Bitno da je sve ok i da super rastemo, ali neću kriti da smo i ja i muž htjeli curku tako da smo presretni!!!
I beba se često skrivala rukicama, vjerojatno smo ju pritisnuli s ultrazvukom. Dobili smo slike i video, ne mogu prestati gledati
mc mouse, čestitke na dečku!
sanjchi, baš si bila prekrasna trudnica!!
Ja bi si kupila onaj jastuk za trudnice, pa samo mi izbacuje onaj za dojenje, a sjecam se da je u lidlu bio jednom bas za trudnice i nije tako izgledao, ali ja nisam jos bila trudna pa nisam kupovala.Koja od vas to ima, jel se isplati to kupovati ili ne?
Curke cestitam na dobrim vijestima, na pisonjama i piskulinicama!! Super da je sve dobro i bas me veseli da svi dobro napredujemo..
Netko je pisao da se svadao s muzem...ja se sa svojim svaki dan oko neceg posvadam😂😂😂😂 to me hormoni peru pa ne uzimam to k srcu..haha..
Hvala za komplimente😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji