Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanavanda
    14. Lipanj 2017. 14:34

Curke, od jučer baš sam pod stresom. Posvađali se budući i ja gadno plakala sam uf, i danas sam ono koma, sad sam 15 tjedana.... glava mi puca i bolucka me trbuh.... drugo ništa ne sojetim još je rano da se beba osjeti. Mislite da je sve ok s bebom? :(

treca_sreca
    14. Lipanj 2017. 14:44

od par sati nerviranja/stresa nikom nije niš bilo, ali dugoročno nije dobro. Probaj se skulirat koliko možeš, Nadam se da ćete izgladit stvar. Mi smo se isto svađali u prvoj T....turbulentni su osjećaji kad prvi put postaješ roditelj, miče ti se tlo pod nogama, život kakav si dotad vodio se mijenja u nepovrat. A kamoli ako niste situirani, nemate gdje živjet, nema novaca/zaposlenja.....šta god od navedenog da je kamen spoticanja kod vas (a nama je bilo sve to zajedno, pa smo preživjeli) držim fige da se riješi i da možeš u miru uživat u svojoj trudnoći i vašoj bebici.

žena-majka-carica:)

Belle84
    14. Lipanj 2017. 14:44

Ana Ja u Ginekos.

• ivanavanda
    14. Lipanj 2017. 14:45

Pa nadam se da maloj ništa neće biti.... bojim se sta ce bit na UZV za 2 tjedna

barbs
    14. Lipanj 2017. 14:47

Ja se divim onima koje su dobile malo kg.. za sada znam samo za sestricnu... S malim 16kg a s malom jos i manje... Sestra i frendice over 20... 

barbs
    14. Lipanj 2017. 14:49

Ivana, ja sam se s dragim posvadjala dan prije vjencanja... ZNACI, ULTRAAAAAMEEEEEGAAAAVEEEELIKI stres... I eto, dobro smo  Ne brini se... Opusti se.. proci ce i to...
    Pojela sam s gustom sladoled...  u subotu cu si dozvoliti malo torte na vjencanju. 

barbs
    14. Lipanj 2017. 14:50

Mene trebaju nazvati kad ce biti slijedeci pregled.  Tako da za sada ostaje 4D u utorak 

treca_sreca
    14. Lipanj 2017. 14:54

Barbs nas dvije imamo 2K postova zajedno! vidi se tko (trenutno) ne radi

žena-majka-carica:)

mc_mouse
    14. Lipanj 2017. 14:54

Evo i nas :) 
    Bio je i tajo s nama, pokazao nam je petaka :)
    Na slici se vidi i prstić gore 😁
    Potvrđen pišonja :)
    Pregled 17.07. 

• Mamuka
    14. Lipanj 2017. 14:57

Ivana Radočaj

Curke, od jučer baš sam pod stresom. Posvađali se budući i ja gadno plakala sam uf, i danas sam ono koma, sad sam 15 tjedana…. glava mi puca i bolucka me trbuh…. drugo ništa ne sojetim još je rano da se beba osjeti. Mislite da je sve ok s bebom? :(

Stres svakako nije dobar, ali prežive se I veći stresovi od toga. Sad se još dodatno stresiraš oko toga jel beba OK I sebe kriviš za situaciju. To ti je začarani krug I bolje izađi vani, prošetaj, idi s nekim na kavu.... Bilo šta samo napravi nešto šta će ti godit I odvuć će ti misli od toga svega.
    S prvom bebom nema šanse da je već osjećaš a trbuh te boli jer se sve rasteže I to je čista normala. Boluckat će te svako malo kroz cilu trudnoću.
    Zbog vas I zbog bebe nastojte se malo primirit. Svi imamo problemčića nekih, ali ništa nije nerješivo. Život vam se mijenja al u tome ste skupa I trebate bit podrška jedno drugome jer tako će stavri biti puno jednostavnije, iako možda I nisu toliko jednostavne. Vi morate međusobno bit u što boljem odnosu da si ostalo učinite lakšim.
    Tebi su hormoni malo na vrtuljku, ali ni njemu nije lako. Tako da smirite se I popričajte I bit će bolje. A beba je sigurno dobro. To su male žilavice koje puno toga mogu podnit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.