Curke, od jučer baš sam pod stresom. Posvađali se budući i ja gadno plakala sam uf, i danas sam ono koma, sad sam 15 tjedana.... glava mi puca i bolucka me trbuh.... drugo ništa ne sojetim još je rano da se beba osjeti. Mislite da je sve ok s bebom? :(
od par sati nerviranja/stresa nikom nije niš bilo, ali dugoročno nije dobro. Probaj se skulirat koliko možeš, Nadam se da ćete izgladit stvar. Mi smo se isto svađali u prvoj T....turbulentni su osjećaji kad prvi put postaješ roditelj, miče ti se tlo pod nogama, život kakav si dotad vodio se mijenja u nepovrat. A kamoli ako niste situirani, nemate gdje živjet, nema novaca/zaposlenja.....šta god od navedenog da je kamen spoticanja kod vas (a nama je bilo sve to zajedno, pa smo preživjeli) držim fige da se riješi i da možeš u miru uživat u svojoj trudnoći i vašoj bebici.
žena-majka-carica:)
Pa nadam se da maloj ništa neće biti.... bojim se sta ce bit na UZV za 2 tjedna
Ja se divim onima koje su dobile malo kg.. za sada znam samo za sestricnu... S malim 16kg a s malom jos i manje... Sestra i frendice over 20...
Ivana, ja sam se s dragim posvadjala dan prije vjencanja... ZNACI, ULTRAAAAAMEEEEEGAAAAVEEEELIKI stres... I eto, dobro smo Ne brini se... Opusti se.. proci ce i to...
Pojela sam s gustom sladoled... u subotu cu si dozvoliti malo torte na vjencanju.
Mene trebaju nazvati kad ce biti slijedeci pregled. Tako da za sada ostaje 4D u utorak
Barbs nas dvije imamo 2K postova zajedno! vidi se tko (trenutno) ne radi
žena-majka-carica:)
Evo i nas :)
Bio je i tajo s nama, pokazao nam je petaka :)
Na slici se vidi i prstić gore 😁
Potvrđen pišonja :)
Pregled 17.07.
Curke, od jučer baš sam pod stresom. Posvađali se budući i ja gadno plakala sam uf, i danas sam ono koma, sad sam 15 tjedana…. glava mi puca i bolucka me trbuh…. drugo ništa ne sojetim još je rano da se beba osjeti. Mislite da je sve ok s bebom? :(
Stres svakako nije dobar, ali prežive se I veći stresovi od toga. Sad se još dodatno stresiraš oko toga jel beba OK I sebe kriviš za situaciju. To ti je začarani krug I bolje izađi vani, prošetaj, idi s nekim na kavu.... Bilo šta samo napravi nešto šta će ti godit I odvuć će ti misli od toga svega.
S prvom bebom nema šanse da je već osjećaš a trbuh te boli jer se sve rasteže I to je čista normala. Boluckat će te svako malo kroz cilu trudnoću.
Zbog vas I zbog bebe nastojte se malo primirit. Svi imamo problemčića nekih, ali ništa nije nerješivo. Život vam se mijenja al u tome ste skupa I trebate bit podrška jedno drugome jer tako će stavri biti puno jednostavnije, iako možda I nisu toliko jednostavne. Vi morate međusobno bit u što boljem odnosu da si ostalo učinite lakšim.
Tebi su hormoni malo na vrtuljku, ali ni njemu nije lako. Tako da smirite se I popričajte I bit će bolje. A beba je sigurno dobro. To su male žilavice koje puno toga mogu podnit.
Sortiraj odgovore
Najstariji