Pa nadam se da maloj ništa neće biti.... bojim se sta ce bit na UZV za 2 tjedna
Ja se divim onima koje su dobile malo kg.. za sada znam samo za sestricnu... S malim 16kg a s malom jos i manje... Sestra i frendice over 20...

Ivana, ja sam se s dragim posvadjala dan prije vjencanja... ZNACI, ULTRAAAAAMEEEEEGAAAAVEEEELIKI stres... I eto, dobro smo Ne brini se... Opusti se.. proci ce i to...
Pojela sam s gustom sladoled... u subotu cu si dozvoliti malo torte na vjencanju.

Mene trebaju nazvati kad ce biti slijedeci pregled. Tako da za sada ostaje 4D u utorak

Barbs nas dvije imamo 2K postova zajedno! vidi se tko (trenutno) ne radi

žena-majka-carica:)

Evo i nas :)
Bio je i tajo s nama, pokazao nam je petaka :)
Na slici se vidi i prstić gore 😁
Potvrđen pišonja :)
Pregled 17.07.

Curke, od jučer baš sam pod stresom. Posvađali se budući i ja gadno plakala sam uf, i danas sam ono koma, sad sam 15 tjedana…. glava mi puca i bolucka me trbuh…. drugo ništa ne sojetim još je rano da se beba osjeti. Mislite da je sve ok s bebom? :(
Stres svakako nije dobar, ali prežive se I veći stresovi od toga. Sad se još dodatno stresiraš oko toga jel beba OK I sebe kriviš za situaciju. To ti je začarani krug I bolje izađi vani, prošetaj, idi s nekim na kavu.... Bilo šta samo napravi nešto šta će ti godit I odvuć će ti misli od toga svega.
S prvom bebom nema šanse da je već osjećaš a trbuh te boli jer se sve rasteže I to je čista normala. Boluckat će te svako malo kroz cilu trudnoću.
Zbog vas I zbog bebe nastojte se malo primirit. Svi imamo problemčića nekih, ali ništa nije nerješivo. Život vam se mijenja al u tome ste skupa I trebate bit podrška jedno drugome jer tako će stavri biti puno jednostavnije, iako možda I nisu toliko jednostavne. Vi morate međusobno bit u što boljem odnosu da si ostalo učinite lakšim.
Tebi su hormoni malo na vrtuljku, ali ni njemu nije lako. Tako da smirite se I popričajte I bit će bolje. A beba je sigurno dobro. To su male žilavice koje puno toga mogu podnit.

Mc Mouse, preeeeeedivna slikicaaaaa!!! Tajo je bio sigurno sretan kad je stigao doci. Jedva cekam nase slikiceeee
Treca sreca, uuuuhhh, bas nam je lose Rucak se pece... Uzivam u klimi... Sama sam... Nitko me ne gnjavi... Uuuu DIIIVNOOOO...
Kod nas je TOLIKO sparno vani da je nepodnosljivo... BLJAAAAAKKKK... Navodno da ce kisa al nek vise paaaaadneeee..u 17 h imamo tecaj... Nadam se da se necemo zaglaviti negdje u guuuzviii ... ne znam kako je kod vas al kod nas u Puli kad je ruznije vrijeme turisti TRRRRKNUUU u grad... Pad sistema... Svi putevi blokirani... Proslo ljeto mi je trebalo oko sat vremena NAJMANJE do kuce a inace u 10 min boh dosla.

mc_mouse čestitke na dečku! Jel se meni to čini ili je većina dečkić u ovoj grupi?
U našem tj muževom selu će se u god dana roditi 5 dečkića I nijedna cura. Neka čudna godina

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji