Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    14. Lipanj 2017. 10:20

barbs super za pregled. bitno da je sve u red a vjerojatno će na anomaly scanu se pokazat jer to ipak traje duže pa će se morat pomaknit. A možeš I zamolit doktora da prati kad će se okrenut pa da pogleda. Ja sam tako sad na pregledu pa je doctor gleda kad se okreće da može uhvatit. A što se tiče toga kako je okrent, totalno je normalno da je još na zadak. A mislim da ti je I bolje da je tako jer kad se okrenu veći je pritisak na mjehur. Bar je meni bio. Micica se okrenula 28. tjedan čini mi se, šta je dosta rano, I onda sam morala na wc svako po ure. Tako da ne propuštaš ništa, ne brini se
    Sinoć sam srela prijateljicu I priča o ovoj jednoj curi koju obje poznajemo kako je sad prije koji dan u 37. tjednu išla na pregled u bolnicu jer je beba poprečno I tad je trebala dogovorit carski, a ono kad je došla na pregled beba se okrenula I nije imala šta dogovarat jer sad ide na prirodni. Tako da no sikiriki, još imate puno vremena.

Belle84
    14. Lipanj 2017. 10:22

Evo mene s pregleda, sve je ok hvala Bogu. ❤️ Gledala detaljnije srceko, bubrege itd. Dobila sam samo 3kg dosad al mi je rekla da je to ok jer se beba normalno razvija.

Angel03
    14. Lipanj 2017. 10:24

Mamuka, hvala na savjetu... Ići ću sada u dućan po suhe šljive  Da, i put će biti zanimljiv po tom pitanju... ali mislim da u Kini ima svega za kupiti, pa će se možda naći i suhih šljiva, a možda oni imaju neko drugo svoje voće za "otštopavanje" 
    barbs, super za pregled, svakako je najvažnije da je sve u redu. Kako je super ići na te preglede i gledati bebača. 

Angel03
    14. Lipanj 2017. 10:26

Belle84 super! 

• sretna
    14. Lipanj 2017. 10:31

Belle i barbs, super za pregled! 😊

Mamuka, evo moj mali je vec na glavacke, ali nemam nikakvog pritiska na mjehur 😊

barbs
    14. Lipanj 2017. 10:34

Belle, supeeeer za pregled... Samo 3kg?! WOOOWWWWW... Kako ti je uspjelo?!
    Mamuka, ne brinem radi zadaka... Sto bude bit ce... Samo sam spomenula kako nije radi toga mogao vidjeti...  Bebac se skriva... Haha na Anomaly scanu u 20.tj.su nam rekli da je deckic...  vidjet cemo u utorak sto kazu 

Belle84
    14. Lipanj 2017. 10:43

Barbs ma nisam nesto posebno pazila na prehranu osim sto navecer nastojim kad me uhvati glad pojesti ili nektarine ili bademe ili neko voce koje imam pri ruci....ne jedem jako kaloricnu hranu prije spavanja. Jedem ja i McDonalds i svasta al nastojim ne precesto.

barbs
    14. Lipanj 2017. 10:49

Belle, ma super  Ma ja pazim ajmo reci .. pogotovo navecer... Jedem kao i ti... Neko voce ili orasaste plodove...  A s vremenom si i ja dozvolim neki junk 

• Mamuka
    14. Lipanj 2017. 10:59

sretna

Belle i barbs, super za pregled! 😊

Mamuka, evo moj mali je vec na glavacke, ali nemam nikakvog pritiska na mjehur 😊

Još je mali, ali čekaj da malo poraste.... Ako bude visoko možda ti nećeš imati problema do kraja.
    Najradije bi bila pelene nosila. Negdi pođemo I odem na wc. Nakon 20 min vožnje sam već opet morala. Čim bi negdje došli prvo sam morala na wc.... Pa za skrenit.

• Mamuka
    14. Lipanj 2017. 11:02

Belle super za pregled I za kile! Nadam se da ću I ja nekako tako I da neću dobiti vise od 10 kg. Stvarno se nadam. Sad sam u 18+6 I u plusu sam 1kg od početne. S tim da sam bila od početne izgubila nekih 1,5kg I to sam vratila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.