Dzenny lipo ste se popunili <3
Barbs eto dosla si na svoje! Jesi im rekla da im je vaga kiksala prosli put??
žena-majka-carica:)
Treca sreca, jesam Rekla sam da mi je bilo cudno jer kad sam se vagala nataste nakon proslog pregleda, imala sam 5kg manje od onoga sto su rekli
…..kupovala neke gluposti (ukrase za rođendan I slično)sa aliexpressa……..Nisam nikad robu naručivala. Nekako ta kineska roba me malo straši jer kažu da ona je puna štetnih I otrovnih tvari pa nekako radije ne bi to oblačila I riskirala.
Ovako identicno i ja razmisljam.
za ukrase i neke stvarcice (nikako baby igracke - koje djeca na kraju uvijek po licu a cesto i lizu) ajd zgodno. Ali za robu radije ebay uk od njihovih tamosnjih ljudi. Samo me pt zeza…evo tek tri kupnje a u preth T to bi vec bilo stotinjak. Mada, mozda bolje…ionak imam vec dosta robice a ne znam se zaustavit
Jahanje - koliko ti ono malena ima god? Nashe su klince cesto s privat vrticem vodili na ranc s konjima kao izlet i svi to obozavaju….ali tek od 4god nadalje kad su bili.
Ne, ne igračke. Pa svako malo povlače neke kineske zbog otrovnih tvari. A naravno da svaka igračka kad tad završi u ustima.... To nikako.
Ima 2 god I 2 miseca. Al tata je pazio da ne rokne I baš je majušni poni tako da sve OK. Mada bi ta I na zmaja ujašila, čini mi se.
barbs super za pregled. nek ipak tu vagu malo poštimaju da trudnice ne doživljavaju šokove nakon njihova vaganja.
Jutro cure! Sada sam nekako uspjela pročitati zaostatke, a bome je bilo toga. Jako mi je žao što ne stignem uvijek pročitati, a i komentirati... Ali možda će se naći nešto vremena kada odem na porodiljni
Za tjedna dana se spremam u Kinu na 2 tjedna. Kada sam rekla svojoj ginekologici ona je rekla super, da nema ništa protiv samo da će mi dati nešto za smirivanje maternice - imate li kakvih iskustva ili znanja o čemu se uopće radi?
Dobro jutro cure!
Nadam se da ste se naspavale, super mi je doslo ovo osvjezenje!
Sretno curama na pregledu 😘
to s prebacivanjem ti je pametno.
Ja sam tako radila prvu godinu na ebayu (dok nisam bila dovoljno sigurna u Paypal) - imala sam karticu koja nije mogla u minus, i prebacivala bih po par sto kuna tako ciljano za shoppingiranje
Sad mi je bed jer s tom karticom mogu u minus….ohohoo
Morat ću napravit neku novu dodatnu, ako ću ju ovak spajat bilo gdje
Obavezno to napravi s karticom. Prije 2 ipo god imala sam jako neugodno iskustvo, ne sto se tice kupovine prek interneta nego s tim da mi je netko ukrao podatke s kartice (broj kartice i ime i prezime) i bez ikakve autorizacije uplacivao kladionicu prek neta. 1770 kn ukupno mi je skinuto s racuna u 5 obroka. Kad sam primjetila odmah sam prijavila u banku i jedna olakotna okolnost bila je ta sto s tom karticom nikad nisam placala preko neta (tipa paypal i sl) jer bi se tada to vodilo kao moja greska. S obzirom na to banka mi je vratila novce u roku od 2 tj.
Nikad dovoljno opreza i ne ostavljajte svoje podatke bilo gdje.
Angel03 stvarno prvi put čujem za takvo nešto. Možda da pitas doktoricu da ti objasni. Ona će sigurno znat najbolje.
Počeli su mi još jedni "super" trudnički problem, hemeroidi. Cure, jel imate nešto za preporučit? Ima par dana me ubijaju. Dobila sam ih kad sam počela raditi (kombinacija puuuuno sjedenja I velikog stresa), u trudnoći su me dovodili do ludila, a nakon poroda je stanje samo bilo X puta gore. Sad me već strah šta će se dogoditi nakon ovog poroda...
Svakako ću pitati na idućem pregledu, jer mi je to onako spomenula s vrata. Iduć srijedu je pregled, a idući petak putujem. Na svu sreću nemam problema s hemeroidima, ali imam problema s zatvorom i onda se osjećam kao slonica. Mislite li da je Donat MG dovoljno dobar ili bi preporučile ipak nešto drugo, nešto bolje?
Angel, smirivanje maternice?! Prvi put cujem... Putujes?! AAAAJMEEEEE, PREDIVNO!!!
Eto mene s pregleda... Bio je drugi dr... Nije mogao potvrditi spol jer mu je zdjelica smetala. Zezamo se dragi i ja: znaci, nije sigurno da je pisulinac?! HAHAHAHAH nadam se da ce nam moci potvrditi na 4Du... Trenutno je najbitnije da je sve u najboljem redu... Jos je okrenut na zadak...
Kaze da sa kg dobro napredujem i da bih do kraja trudnoce idealno dobiti max 11-12kg...
Angel meni donat nije bio skoro pa nikakva pomoć pa sam pravila kompot od suhih šljiva. Nisam tila nikakve tablete uzimat, a od ovih "prirodnih" odčepljivača jedino mi je to pomagalo. Za put nije baš praktično, al probaj sa običnim suhim šljivama bez kuhanja ili ih samo ostavi namočiti u šalici preko noći. Ovo sa namakanjem nisam probala, ali I suhe bez kuhanja su pomoć, al ipak mi je kompot bio bolji.
Na putu očekuj dodatne problem jer ipak je to malo stress za organizam pa vrlo moguće da će ti se I to pogoršat. Možda da ipak I neke tablete poneseš, ali ipak ih isprobaj kod kuće jer ne reagira baš svaki organizam isto tako da znaš nakon koliko sati će "proradit" da nemaš problem dok ste u razgledavanju.
Sortiraj odgovore
Najstariji