Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    14. Lipanj 2017. 11:05

Mamuka, nisi uopce losa sa kilazom. Super   Po meni se cini da ne bi trebala dobiti previse kg. 

• Mamuka
    14. Lipanj 2017. 11:17

barbs

Mamuka, nisi uopce losa sa kilazom. Super Po meni se cini da ne bi trebala dobiti previse kg.

Ušla sam u T sa kapitalom od +6kg od svoje idealne tako da.... Ja računam da ako završin sa 75kg na kraju da će bit odlično.

• sretna
    14. Lipanj 2017. 11:32

Mamuka

sretna

Belle i barbs, super za pregled! 😊

Mamuka, evo moj mali je vec na glavacke, ali nemam nikakvog pritiska na mjehur 😊

Još je mali, ali čekaj da malo poraste…. Ako bude visoko možda ti nećeš imati problema do kraja.
    Najradije bi bila pelene nosila. Negdi pođemo I odem na wc. Nakon 20 min vožnje sam već opet morala. Čim bi negdje došli prvo sam morala na wc…. Pa za skrenit.

Pa i prvi mi se rano okrenuo i ostalo nagalavacke do kraja. Trbuh mi je bio jaaaako nisko. Al pritisak na mjehur sam imala tek zadnja 2 mjeseca

Kiki156
    14. Lipanj 2017. 12:01

Cure drago mi je da je sve dobro proslo na pregledu! ☺️ 
    Kila kore dolje, to je manje vazno! Bitno da beba raste 😁

• Mamuka
    14. Lipanj 2017. 12:11

sretna Stvarno si sritna. Mene je muž nakon nekog vrimena počeo tirat na wc kad bi polazili u šetnju ili vožnju. Nekad kao I nisam morala, al on bi reka ne, ne ti uvik možeš na wc. ajd lipo obavi to pa imamo po ure mira.
    kiki156 ma nisu kile sad najvažnija stvar na svitu, ali svojevrsni problem jesu. Mene kuk zeza od prve trudnoće I ako natučem kila imat ću još gori problema. Kad trbuh naraste leđa bole od težine trbuha, a kad ležiš na boku od težine počme I kuk....  A nakon poroda tribat će onda I novu robu kupovat što mi nije baš najdraža opcija.
    Mislim da ja nisan do nekog 32. tjedna bila osjećala trudnoću. Manje vise sam bila bez poteškoća, al nakon toga sam postala troma I ograničena svojom veličinom. Svi nekad dođu do tog tjedna kad stvari vise nisu tako super. Neko prije neko kasnije. Ali naravno da sve to ima svoju svrhu I isplati se. <3

• sretna
    14. Lipanj 2017. 12:14

U lidlu od ponedjeljka imaju neke haljinice za 77 kn. Cine mi se fora, moram vidjet kako uzivo izgledaju

• sretna
    14. Lipanj 2017. 12:16

Mamuka

Belle super za pregled I za kile! Nadam se da ću I ja nekako tako I da neću dobiti vise od 10 kg. Stvarno se nadam. Sad sam u 18+6 I u plusu sam 1kg od početne. S tim da sam bila od početneizgubila nekih 1,5kg I to sam vratila.

Samo 1 kg do sada, pa to je super! Ja sam u 22 tjednu pa sam na +3, al tak sam bila i sa prvim u tim tjednima pa se nadam da ce i kilaza biti ko s orvim, +8 ukupno do kraja

Kiki156
    14. Lipanj 2017. 12:22

Mamuka ma slazem se, al cure nisu dobile puno kila pa sam zato rekla. A svakako je bolje ne natuc kile jer to samo stvara probleme i nije dobro ni za mamu ni za bebu a ni estetski 😊 Ja sam u plusu 5 kg od pocetka trudnoce, sad mozda vec i 6 od zadnjeg pregleda i ne bi se voljela previse udebljati... a nije bas da pazim na sve zivo sto jedem, omakne mi se svasta nesto kaloricno 😬

Kiki156
    14. Lipanj 2017. 12:24

Sretna samo 8 ukupno? Svaka cast! 

treca_sreca
    14. Lipanj 2017. 12:27

ovo za piškenje svako malo - jao ja sam još od drugog poroda (ostala) takva
    tako da mi nije neko iznenađenje....tempiram se obično da uvijek negdje ima wc
    a za hranu - neću uopće komentirat te vaše sitne kilice....ja ne jedem junk (ni inače a kamoli u T) ali ovo šta jedem brate mili ne da ne brojim, nego nekad i namjerno pojedem "više nego što sam gladna" i uživam dok mi se kilogrami lijepe. Samo molim boga da ne odu svi (bar da 5 ostane!) nakon trudnoće, kšto su se istopili preth dva puta....ali tko me pita. Kad imam takav metabolizam

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.