Gladna, budna i nervozna. Sve mi se cini nda uskoro necu vise biti , barem gladna 😂.
Gladna, budna i nervozna. Sve mi se cini nda uskoro necu vise biti , barem gladna 😂.
Pa barem na to mozemo same utjecati. 😁
Jutro cure!
Sretno s danasnjim pregledima! Ima vas dosta pa nek to bude dan prepun lijepih vijesti! 😊
Jutroooo, mamiceeee 😁
Sinoc je bas bilo nepodnosljivo spavati... Bilo je bas jaaaakooo sparnooo
Sretna, preslatka slikicaaaaa
Jutro cure!
Sritno svima na pregledima! I sretna čestitam na još jednom dečku!
treca_sreca ja sam već par puta kupovala neke gluposti (ukrase za rođendan I slično) sa aliexpressa I plaćala karticom. Nisam imala nikakvih problema. I moja prijateljica isto već duže od mene kupuje tamo I nikad nije bilo problema. Valjda ni neće.
Nisam nikad robu naručivala. Nekako ta kineska roba me malo straši jer kažu da ona je puna štetnih I otrovnih tvari pa nekako radije ne bi to oblačila I riskirala.
Jučer se kod mojih slavio sv Ante pa smo poslije ručka išli na misu I na blagoslov dice I trudnica. Poslije smo micicu vodili da jaše na poniju I bila je oduševljena. Uopće se ne boji I ona je htjela još. Mislim da je bila najmlađa koja je jahala. Inače baš voli životinje, ali neće ih maziti baš dok ne vidi da joj neće ništa.
Dzenny, predivno napredujes!! Bas lijepi trbuscic
Eto mene kod doktora... Vagali su me i po njihivom, LOGICNO, imam manje kg Od pocetka trudnoce na +6 kg... Tlak je super... Urin negativan
…..kupovala neke gluposti (ukrase za rođendan I slično)sa aliexpressa……..Nisam nikad robu naručivala. Nekako ta kineska roba me malo straši jer kažu da ona je puna štetnih I otrovnih tvari pa nekako radije ne bi to oblačila I riskirala.
Ovako identicno i ja razmisljam.
za ukrase i neke stvarcice (nikako baby igracke - koje djeca na kraju uvijek po licu a cesto i lizu) ajd zgodno. Ali za robu radije ebay uk od njihovih tamosnjih ljudi. Samo me pt zeza...evo tek tri kupnje a u preth T to bi vec bilo stotinjak. Mada, mozda bolje...ionak imam vec dosta robice a ne znam se zaustavit
Jahanje - koliko ti ono malena ima god? Nashe su klince cesto s privat vrticem vodili na ranc s konjima kao izlet i svi to obozavaju....ali tek od 4god nadalje kad su bili.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji