ovo za aliexpres, probrowsala sam ovak na brzinu i ne vidim polovno, samo nove stvari?
jel griješim Dorja?
inače izgleda da ima free p&p za Hrvatsku?? (bar ove neke stvari koje sam oglase otvorila)
Sve su nove stvari. Vrlo slično kao eBay. Cesto i povoljnije. Imaju super ponude svaki dan. Imaju i totalnu rasprodaju, npr 11.11. mjesec dana prije stavljam i kosaru i taj dan platim jer se vidi kolika Ce cijena biti 11.11.Nikada nisam imala problema iako masu njih ne radi preko PayPal. Imas i aplikaciju za instalirati.
hvala ti na info....meni su draže polovne stvari, ja sam ti munjena
u biti poanata je da ću ja prije odabrat kvalitetno pa polovno, nego kineski škart
ali za neke stvari sigurno će mi dobro poslužit i ova stranica
samo ću gledat ipak birat sellere koji prihvaćaju paypal jer mi je to najdraži način, da ne upisujem još negdje podatke s kartice
žena-majka-carica:)
Ovako nam se skrivao 😄
hehe, to je kao ono "ku-kuc" igra....i moji su se oba stalno tako prekrivali rukama po licu
a sad ovo čudo zadnji put nije skrivalo facu nego lizalo ruku, kao mače šapu. Umrla sam od smija
Ja sam konacno bila kod frizera hahaha 😂😃
i ja ovo već tjednima (da ne kažem mjesecima) planiram pa nikako
u petak napokon idem malo uljudit se!
Sretna samo 3kg uh! Super da je sve dobro, i nek ste potvrdili spol:)
Mene muči da budem 100% jer brate stvarno sam zabrazdila sa kupovinom ne-unisex stvari tako da…voljela bih znati točno.
Nadam se da ce ti se potvrdit spol iducu srijedu 😄
Ovako nam se skrivao 😄
hehe, to je kao ono "ku-kuc" igra….i moji su se oba stalno tako prekrivali rukama po licu![]()
a sad ovo čudo zadnji put nije skrivalo facu nego lizalo ruku, kao mače šapu. Umrla sam od smija
😄😄 i ovaj nas je svasta izvadao rukama i taman kad spusti ruke gonekolog brzo ide gledat lice i ovaj ko da zna, odmah ruke gore 😂 tako je i L radio
ovo za aliexpres, probrowsala sam ovak na brzinu i ne vidim polovno, samo nove stvari?
jel griješim Dorja?
inače izgleda da ima free p&p za Hrvatsku?? (bar ove neke stvari koje sam oglase otvorila)
Sve su nove stvari. Vrlo slično kao eBay. Cesto i povoljnije. Imaju super ponude svaki dan. Imaju i totalnu rasprodaju, npr 11.11. mjesec dana prije stavljam i kosaru i taj dan platim jer se vidi kolika Ce cijena biti 11.11.Nikada nisam imala problema iako masu njih ne radi preko PayPal. Imas i aplikaciju za instalirati.
hvala ti na info….meni su draže polovne stvari, ja sam ti munjena
u biti poanata je da ću ja prije odabrat kvalitetno pa polovno, nego kineski škart
ali za neke stvari sigurno će mi dobro poslužit i ova stranica
samo ću gledat ipak birat sellere koji prihvaćaju paypal jer mi je to najdraži način, da ne upisujem još negdje podatke s kartice
Imam web karticu na koju prebacim samo onoliko koliko mi treba za placanje i sigurno je 100%
to s prebacivanjem ti je pametno.
Ja sam tako radila prvu godinu na ebayu (dok nisam bila dovoljno sigurna u Paypal) - imala sam karticu koja nije mogla u minus, i prebacivala bih po par sto kuna tako ciljano za shoppingiranje
Sad mi je bed jer s tom karticom mogu u minus....ohohoo
Morat ću napravit neku novu dodatnu, ako ću ju ovak spajat bilo gdje
Svašta ste otkrile na tečajuMi nećemo razgledati rađaone jer nemamo tečaj u bolnici. Vjerojatno to igra ulogu.
Kiki, nadam se da će i nama detaljno objasniti što trebamo sa sobom donijeti.Suncokretice, uživaj sutra na 4D pregledu. Kad ga imaš? ujutro ili popodne?
Dzenny, koje pretrage moraš napraviti da vadiš krv? Ili rutinski? Još sutra i onda pregled
Sutra dajem krv za rutinsku kontrolu i za drugu toksoplazmu.. tako da bi izvidi bili gotovi u cetvrtak do pregleda ,pa da moze pogledat.. jaoo, vjeruj da jedva cekam i iskreno se nadam da ce mi napokon reci spol,jer sad trenutno je 50:50 🤔 Tebi sutra sretno.. 😍
I ja imam pregled ujutro
Tea, ma moci ces hodatu 😚
Dzenny, ahaaaaa... Bitno da se radi o rutinskoj kontroli. 😊 Ajde, nadajmo se da se nece vise skrivati 😊
Ja sam uuuuzasnoooo glaadnaaaa...
Sortiraj odgovore
Najstariji