Evo, stigao je i mm na 4d. Sve je u savrsenom redu, malac super raste i super se razvija. Vidjeli smo pisu u punom sjaju i nema sumnje u spol 😄
Za 3 tjedna idem na ogtt.
Sa kilama sam na +3 od pocetka
Mi sutra isto imamo pregled. Tocno 20 tjedana. Uzas kolko me nervoza uhvati svaki put prije pregleda. Jos pogotovo sad zbog ureaplazme, da vidimo jel napravila stetu sto se tice duljine cerviksa i otvaranja jer to najcesce bude slucaj. Sretno svima koji isto idu sutra. 🙏
Svašta ste otkrile na tečaju Mi nećemo razgledati rađaone jer nemamo tečaj u bolnici. Vjerojatno to igra ulogu.
Kiki, nadam se da će i nama detaljno objasniti što trebamo sa sobom donijeti.
Suncokretice, uživaj sutra na 4D pregledu. Kad ga imaš? ujutro ili popodne?
Dzenny, koje pretrage moraš napraviti da vadiš krv? Ili rutinski? Još sutra i onda pregled
Belle, sretno i tebi!!! I mene neka nervozica hvata...
Ideš ujutro ili popodne?
Sretna, super što je dragi stigao doći s tobom i jako mi je drago što je sve u najboljem redu Živiioooo pišonjaaa
ovo za aliexpres, probrowsala sam ovak na brzinu i ne vidim polovno, samo nove stvari?
jel griješim Dorja?
inače izgleda da ima free p&p za Hrvatsku?? (bar ove neke stvari koje sam oglase otvorila)
Sve su nove stvari. Vrlo slično kao eBay. Cesto i povoljnije. Imaju super ponude svaki dan. Imaju i totalnu rasprodaju, npr 11.11. mjesec dana prije stavljam i kosaru i taj dan platim jer se vidi kolika Ce cijena biti 11.11.Nikada nisam imala problema iako masu njih ne radi preko PayPal. Imas i aplikaciju za instalirati.
Imam u 13 h. Javim vam se popodne kad dođem doma i kad se oporavimo od vrućine
Barbs idemo kraj 7 mj. nadam se da cu hodat do tada hahhahaha 😂
I kod nas je bilo glupavih komentara bravo majstore opet decko 😠 Ja ne znam kakvo je to jadno misljenje ali briga me ...
Treca sreca iiidenticna stvar kao kod mene znaci ajde neka dode curica one su malo mirnije moj J je kao nji 5 da imas i slicno 😂 znaci isto kao i kod tebe
Sretna i ja sam J htijela nazvati Lukas jer mi je bilo divno ali tateku se vise svidalo Jan pa je tako ostalo.. A sada je nekako izbljedilo nekako kao onaj osjecaj da znas da to ime nece moci pripast tvom djetetu jednostavno mislis da mu nece odgovarat eto pa ce biti Noel 😀
Drago mi je da ti je pregled super prosao 😊
Svima sretno sutra da uzivate gledajuci mrve male ♡
Ja sam konacno bila kod frizera hahaha 😂😃
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam konacno bila kod frizera hahaha 😂😃
i ja ovo već tjednima (da ne kažem mjesecima) planiram pa nikako
u petak napokon idem malo uljudit se!
Sretna samo 3kg uh! Super da je sve dobro, i nek ste potvrdili spol:)
Mene muči da budem 100% jer brate stvarno sam zabrazdila sa kupovinom ne-unisex stvari tako da...voljela bih znati točno.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji