MOžeš sejvat, mislim da ti to on ponudi i netrebaš svaki put utipkavat podatke s kartice, samo potvrdiš i to je to.
Lucas i Nathan....toliko razliciti a obojica pre😍😍 inace padam (pardon, padala sam prije dragoga😆) na visoke, tamnopute decke crne kose...dragi je takav..al nije visok..mozda 5 cm visi od mene...ali ima nesto u takvim deckima...😊
Od svih glumaca na svijetu, od svih ljudi, da mi George Clooney dode sve bi ostavila😂😂😂😂😂😂 on kao vino, s godinama sve bolji...a sad je i dobio blizance, curicu i decka..hehe...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Btw. pitanje...ja se znojim nenormalno!!! Danas sam vec 3 majce presvukla kolko mi je vrucei samo se cijedi s mene. Jel se kojoj od vas dogada?
meni bude vruće, zna mi "zafalit zraka" (nizak tlak tu kumuje) ali ne znojim se niš posebno
a nosim laganu odjeću, bez donje majice, ljetne haljinice prozračne i bose nose u sandalama/balerinkama
i ne hodam po najžešćem suncu, nastojim obavit spizu i kupovinu do neke pristojne ure pa se usred dana sklonim u kuću
žena-majka-carica:)
Ja u kuci isto al uzas mi 😭 klimu sam danas upalila pa je lakse🙌🙌
Povlacim sto sam rekla o tecaju na Sv. Duhu, danasnja primalja je sve nadoknadila! 😃 Konacno smo pricali malo vise o porodu i prosli sve jos jednom ukratko, zena je fantasticna i voljela bi da mi ona bude na porodu. Dobila sam i potvrdu i to je to od slusanja tecaja. Vidjeli smo i slike poroda, kako to izgleda kad bebica krene izlazit i tako...bit ce veselo! 😅
Nakon toga sam isla na kavu s frendicom i bas sam se usjedila, od 15-19 uh! Bas mi ne pase kad dugo sjedim!
Sretno na pregledima sutra, puno vas ide!
Malena obecala sam prenijeti sto se nosi u radaonu i danas su rekli ovako: u obicnoj vrecici (jer nema za drugo mjesta) uzeti spavacicu, jednokratne gacice, uloske, malu vodu, povijet bolesti i ostalu vaznu dokumentaciju, slape i rucnik. To nosimo sa sobom u predradaonu. Sve drugo sto mislimo uzeti nek bude kod tate u malom koferu koji ce biti s nama u sobi kad nas puste iz radaone.
I cure koje misle uzet epiduralnu neka to napomenu u trudnickoj ambulanti nakon 37 tjedna. Izvadit ce nam krv i napraviti nalaz koji vrijedi mjesec dana. Ako to ne napravimo mozemo reci i u predradaoni ali onda se duze ceka dok izvade krv, naprave pretrage a i moze biti velika guzva pa izvisis. Zato bolje nakon 37 tj na pregledu.
Ps. Stigao mi je jastuk za dojenje/spavanje i omega! Predobar je, narucila sam sa stranice mali andeo za 180 kn. Dosta je cvrst i jako udoban, javit cu dojmove nakon prospavane noci 😴
Evo i mi gotovi s tečajem, danas je tema bilo dojenje i njega djeteta nakon poroda. Jako korisne stvari je govorila, ali moram priznati da sam puno toga čula i naučila od vas prije toga i zato vam svima hvala! Ovaj forum je super!
SUTRA IDEMO NA 4D ANOMALY SCAN!! BAŠ SE VESELIM!
Nadam se prvenstveno da će biti sve ok, a onda i da ćemo napokon saznati spol, držite fige!
Ii mi smo sinoc zavrsili sa tecajem,zaista ostavio je dobar utisak na mene,puuno toga sam naucila.. sutra jos imamo ogled radjaone i to je to.. 😍 itekako ce nam biti veselo..
Curama sutra sretno na pregledu i utiske nam javite.. ja sutra idem vaditi krv i mokracu pa u cetvrtak na pregled nakon 5 tjedana 💪😊
Sortiraj odgovore
Najstariji