Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    13. Lipanj 2017. 12:51

maca1510

Aaaaa ne ne, to radi nastavljanja loze i prezimena se jezim! Ja imam dva mala necaka i necakinju(koja je po svemu trebala bit musko😂) pa znam s muskima ,od kad su se rodili sam uz njih.
    Mozda jer ja sam osobno vise sportski tip,nisam od nekog sminkanja,uredivanja,……

Hahahaha Micica se voli igrat sa alatom I popravljat. I kad muž nešto radi ona odman trči k njemu I čačka oko njega. I meni je to OK. Šta ima veze što je cura. Dok se muževe sestre ježe toga I po njima bi ona se tribala igrati sa lutkicama, šminkom, plišancima, lakirat nokte I šta ja znan šta sve ne. Plus ona se stvarno ne voli presvlačiti pa je ni ne tiram ako ne mora. Neću je presvuć 2-3 puta u danu da za svaku situaciju bude stajliš. Naravno gledam da je to u skladu sa prilikom, ali najbitnije je da je njoj udobno. Kako je mršavica sve hlače su joj široke (osim pokojih tajica) I ja to ne sužavam da budu skinny dok mi one uvik prigovaraju kako su joj rabatinke široke. Po meni je to bzvz. Njoj je udobno a za ostalo manje vise.
    Ne znam zašto neko misli da se može mišat u takve stvari. Ja nisam određivala tvojoj dici, molin te nemoj ni ti mojoj. To mi je baš ružno.
    A to što sveki želi curu... Njoj je falila kćer pa sad to prenosi na unučad. A ono.... OK kaži šta bi ti bilo draže (to mogu poslušat), al bez toga da potenciraš nešto ili radiš štoriju.
    Za micicu su muževi navijali da je muško, svekar pogotovo. Ja sam rekla da mislim da nije I da bi ja vise volila žensko. A onda bi oni mene nastavili peglat da će bit muško, mora bit... bla bla... ona tupa priča. I kad je doktorica potvrdila curu bili su razočarani, što se vidilo I rekli su naglas. Ti koji su najviše navijali za muško sad su super s micicon. I baš je vole I voli I ona njih.
    Kako god da ispane volit će ih. Jer ih je jednostavno nemoguće ne volit. <3

barbs
    13. Lipanj 2017. 12:58

Moji roditelji nisu imali posebnih želja... Većina njegovih je htjelo curicu (jer nema curica u familiji). Brat je rekao: dečko je 100%... Tata je bio za dečkića... Mama i nona za curicu, ali nonooo: MUŠKO!!!! MORA SE LOZA NASTAVITI! PRVO MORA BITI VAJKA MUŠKOOO!!!! 

barbs
    13. Lipanj 2017. 12:59

Edit: brat je rekao: bit će muško 100%, ali bi volio da bude curica... ali neće biti garant... 

maca1510
    13. Lipanj 2017. 12:59

Mamuka

maca1510

Aaaaa ne ne, to radi nastavljanja loze i prezimena se jezim! Ja imam dva mala necaka i necakinju(koja je po svemu trebala bit musko😂) pa znam s muskima ,od kad su se rodili sam uz njih.
    Mozda jer ja sam osobno vise sportski tip,nisam od nekog sminkanja,uredivanja,……

Hahahaha Micica se voli igrat sa alatom I popravljat. I kad muž nešto radi ona odman trči k njemu I čačka oko njega. I meni je to OK. Šta ima veze što je cura.Dok se muževe sestre ježe toga I po njima bi ona se tribala igrati sa lutkicama, šminkom, plišancima, lakirat nokte I šta ja znan šta sve ne. Plus ona se stvarno ne voli presvlačiti pa je ni ne tiram ako ne mora. Neću je presvuć 2-3 puta u danu da za svaku situaciju bude stajliš. Naravno gledam da je to u skladu sa prilikom, ali najbitnije je da je njoj udobno. Kako je mršavica sve hlače su joj široke (osim pokojih tajica) I ja to ne sužavam da budu skinny dok mi one uvik prigovaraju kako su joj rabatinke široke. Po meni je to bzvz. Njoj je udobno a za ostalo manje vise.
    Ne znam zašto neko misli da se može mišat u takve stvari. Ja nisam određivala tvojoj dici, molin te nemoj ni ti mojoj. To mi je baš ružno.
    A to što sveki želi curu… Njoj je falila kćer pa sad to prenosi na unučad. A ono…. OK kaži šta bi ti bilo draže (to mogu poslušat), al bez toga da potenciraš nešto ili radiš štoriju.
    Za micicu su muževi navijali da je muško, svekar pogotovo. Ja sam rekla da mislim da nije I da bi ja vise volila žensko. A onda bi oni mene nastavili peglat da će bit muško, mora bit… bla bla… ona tupa priča. I kad je doktorica potvrdila curu bili su razočarani, što sevidilo I rekli su naglas. Ti koji su najviše navijali za muško sadsu super s micicon. I baš je vole I voli I ona njih.
    Kako god da ispane volit će ih. Jer ih je jednostavno nemoguće ne volit. &lt;3

Ma da apsolutno se slazem da ce ih volit, ali recimo mene je izbacilo iz takta njena reakcija kad sam rekla da mi je gin prije 2 tjedna reko da vidi sta je ali da mi nece nista rec do sljedeceg puta da bude bas 100% siguran i na to su svi zakljucili kao da je musko jer se rano vidjelo a sveki ce na to,eto zato nisam tila ni pitat jer sam znala da cu se razocarat. Mislim ono wtf??? Mozda mi zbog toga i je jos veca zelja da bude musko😂 

url=https://daisypath.com]

Tejuska♡
    13. Lipanj 2017. 13:00

Barbs sretnooo sutra ♡ I ja sam prizeljkivala curicu jer sve okolo su momci 😁😁 
    Kao i ti pazi sta jedem vecinom ali isto si pojedem tu i tamo nesto jer mislim nije da secer skace sad punoo previse ☺
    Treca sreca vec smo rezervirali moreno 😁 Idemo u mobilne kucice kao u kamp na Biograd na moru pa podosta i placamo ali jedva cekaaam 😀
    Ovo muskima je lakse i te neke predrasude pa to uopce ne zelim ni komentirat
    Barbs ma nemoj se opterecivat na nonin komentar takvi su stari ljudi aj boze moj sta ces.. Mene uopce to vise ne dotice sta ih boli briga sta ja nosim ispod svog srca 😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    13. Lipanj 2017. 13:01

Ma neke osobe jednostavno ne znaju kad je vrijeme da zašute jer ih nitko nije pitao za mišljenje. Njegova je mama bila vidno razočarana kad je čula da će biti dečko... Jer su oni htjeli curicu imati, ali dobili su dva sina... 

barbs
    13. Lipanj 2017. 13:04

Tea, hvala!  Kad idete na ljetovanje? Mah, sada se iskreno ne opterećujem... Pred mjesec dana me to nerviralo, a i prije.  Svatko sa svojim željama, ali to samo njegova obitelj. Ovaj hoće ovo, onaj hoće ono... Pa Bože moj, napravi si ako hoćeš  
    Moja je mama samo pitala: i? šta kaže dragi? pa sam rekla da je on više navijao za curicu se iznenadila jer većina želi prvog sina (seljačko razmišljanje) Neki prijatelj ga je zvao na posao isti dan kad je doznao od žene (ja sam joj rekla) da je dečko: OOOPAAAAA, DEČKOO!!! TAKO TREBA!!!! 
    Ah, glupi komentari, ali što ćeš...

treca_sreca
    13. Lipanj 2017. 13:04

maca1510

prije 2 tjedna reko da vidi sta je ali da mi nece nista rec do sljedeceg puta da bude bas 100% siguran i na to su svi zakljucili kao da je musko jer se rano vidjelo a sveki ce na to,eto zato nisam tila ni pitat jer sam znala da cu se razocarat. Mislim ono wtf??? Mozda mi zbog toga i je jos veca zelja da bude musko😂

Ovako ti je i moja reagirala kad smo joj nakon (samo jednog, prvog) muškog unučeta, rekli da dolazi još jedan pišonja
    Doslovno je bilo "ajmeee"
    neću joj to nikad zaboravit...
    mislim, nije da i sama nisam priželjkivala kćer, ali baš mi to i nije bila reakcija koju sam željela čut
    jednostavno nije pristojno
    Mada, inače je žena okej i obožava unuke, zbilja je prava baka kakvu bi svako dijete trebalo imat
    Ali eto zacrtala je da hoće curicu jer misli da su curice mirne tihe i fine, a ovi moji hahari su stvarno sve samo ne mirni
    S njima uvijek dar-mar....pa su se svi umorili više....i ona i djedovi, a i mi roditelji.
    Ako nam dođe još jedan hahar ipak, to će biti nereeeed

žena-majka-carica:)

barbs
    13. Lipanj 2017. 13:09

Treca sreca, moja sestra ima 2 sina i jednu kćer. Ona je htjela da i zadnje dijete bude muško radi onih glupih priča: NJIMA JE LAKŠE! Kako god, mala je pravi hahar  Gora je od njih... Tuče ih sve... Pleše breakdance. Brat ju je naučio... Kakve lutkice?! LOPTA, BLATO, DAR MAR 

• M@lena
    13. Lipanj 2017. 13:10

Meni je neobicno to sto nama nitko nista ne govori, ni za spol ni nista drugo. Mozda zato sto imamo gomilu necaka i necakinja s obje strane i zivimo 400 km od svih, pa su vise poravnili na sve, samo nek je zdravo! 😁 al to sto pisete kakvih sve komentara dobivate, pa da nije smijesno bilo bi zalosno. No ubrzo ce vam se fuckati na to sto tko kaze. Imate svoje dijete i ono je sav vas svijet, ostali su negdje iza. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.