Belle, sretno i tebi!!! I mene neka nervozica hvata...
Ideš ujutro ili popodne?
Sretna, super što je dragi stigao doći s tobom i jako mi je drago što je sve u najboljem redu Živiioooo pišonjaaa

ovo za aliexpres, probrowsala sam ovak na brzinu i ne vidim polovno, samo nove stvari?
jel griješim Dorja?
inače izgleda da ima free p&p za Hrvatsku?? (bar ove neke stvari koje sam oglase otvorila)
Sve su nove stvari. Vrlo slično kao eBay. Cesto i povoljnije. Imaju super ponude svaki dan. Imaju i totalnu rasprodaju, npr 11.11. mjesec dana prije stavljam i kosaru i taj dan platim jer se vidi kolika Ce cijena biti 11.11.Nikada nisam imala problema iako masu njih ne radi preko PayPal. Imas i aplikaciju za instalirati.
Imam u 13 h. Javim vam se popodne kad dođem doma i kad se oporavimo od vrućine

Barbs idemo kraj 7 mj. nadam se da cu hodat do tada hahhahaha 😂
I kod nas je bilo glupavih komentara bravo majstore opet decko 😠 Ja ne znam kakvo je to jadno misljenje ali briga me ...
Treca sreca iiidenticna stvar kao kod mene znaci ajde neka dode curica one su malo mirnije moj J je kao nji 5 da imas i slicno 😂 znaci isto kao i kod tebe
Sretna i ja sam J htijela nazvati Lukas jer mi je bilo divno ali tateku se vise svidalo Jan pa je tako ostalo.. A sada je nekako izbljedilo nekako kao onaj osjecaj da znas da to ime nece moci pripast tvom djetetu jednostavno mislis da mu nece odgovarat eto pa ce biti Noel 😀
Drago mi je da ti je pregled super prosao 😊
Svima sretno sutra da uzivate gledajuci mrve male ♡
Ja sam konacno bila kod frizera hahaha 😂😃

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam konacno bila kod frizera hahaha 😂😃
i ja ovo već tjednima (da ne kažem mjesecima) planiram pa nikako
u petak napokon idem malo uljudit se!
Sretna samo 3kg uh! Super da je sve dobro, i nek ste potvrdili spol:)
Mene muči da budem 100% jer brate stvarno sam zabrazdila sa kupovinom ne-unisex stvari tako da...voljela bih znati točno.

žena-majka-carica:)
ovo za aliexpres, probrowsala sam ovak na brzinu i ne vidim polovno, samo nove stvari?
jel griješim Dorja?
inače izgleda da ima free p&p za Hrvatsku?? (bar ove neke stvari koje sam oglase otvorila)
Sve su nove stvari. Vrlo slično kao eBay. Cesto i povoljnije. Imaju super ponude svaki dan. Imaju i totalnu rasprodaju, npr 11.11. mjesec dana prije stavljam i kosaru i taj dan platim jer se vidi kolika Ce cijena biti 11.11.Nikada nisam imala problema iako masu njih ne radi preko PayPal. Imas i aplikaciju za instalirati.
hvala ti na info....meni su draže polovne stvari, ja sam ti munjena
u biti poanata je da ću ja prije odabrat kvalitetno pa polovno, nego kineski škart
ali za neke stvari sigurno će mi dobro poslužit i ova stranica
samo ću gledat ipak birat sellere koji prihvaćaju paypal jer mi je to najdraži način, da ne upisujem još negdje podatke s kartice

Ovako nam se skrivao 😄
hehe, to je kao ono "ku-kuc" igra....i moji su se oba stalno tako prekrivali rukama po licu
a sad ovo čudo zadnji put nije skrivalo facu nego lizalo ruku, kao mače šapu. Umrla sam od smija

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji