Upravo tako... Znači, mene je tata upozoravao kad sam govorila da imam super odnos sa svekrvom. Rekao je: lako kad se ne vidite svaki dan i kad nisi tamo svaki dan (dok sam živjela kod svojih), ali vidjet ćemo šta će biti kad budeš živjela s njima jer hoćeš (pošto je znao mišljenje mog dragoga da se ne želi maknuti od tamo NIKAKO!).
Uvijek je govorio sestri i meni: ako imate priliku, idite živjeti dalje od njegovih i dalje od nas. Svi će bolje živjeti.
Sestra živi sa kunjadom blizu njegovih, ali ih zid dijeli. Navikla ih je da kad dolaze se moraju najaviti. Ne viđaju se često. Sada živi na selu s mojima jer daju u najam kuću po ljeti i rekla je da joj baš i nije svejedno. Svaki dan ima puno gostiju, a ponekad bi se voljela odmoriti. Svaki dan roditelji dogovaraju neka druženja, itd. itd. itd. Rekla sam joj da si je za to sama kriva jer si je sve to dozvolila. Ja obožavam svoje roditelje, ali ne idemo skupa na more niti idemo na večere svaki vikend. Dogovaramo druženja na selu kad su posebni događaji i večere isto tako...
hehe nije loše i ja sam ga gledala...OTH mislim
žena-majka-carica:)
Dobar dan mamice...
Ja vas stizem samo citati ne stignem tipkati jer ste stvarno vrijedne... ali imam pitanje:prije sam na ebayu stalno kupovala i uvijek sam gledala gdje pise odmah ispod artikla free shipping i u zadnjih par mjeseci sam na vise strana cula da je postarina poskupila i danas isla malo gledati. Ja i dalje vidim jako puno toga gdje pise da je postarina besplatna pa mi nije jasno,jel ta postarina o kojoj se stalno prica neka koja se naknadno naplati ili?
hehe nije lošei ja sam ga gledala…OTH mislim
😂😂😂 ma.nije mi se ime svidjelo zbog glumca,nego mi je bas zvucno bilo i fora. Ma da, ne mogu rec i on mi je bio 😍
Dobar dan mamice…
Ja vas stizem samo citati ne stignem tipkati jer ste stvarno vrijedne… ali imam pitanje:prije sam na ebayu stalno kupovala i uvijek sam gledala gdje pise odmah ispod artikla free shipping i u zadnjih par mjeseci sam na vise strana cula da je postarina poskupila i danas isla malo gledati. Ja i dalje vidim jako puno toga gdje pise da je postarina besplatna pa mi nije jasno,jel ta postarina o kojoj se stalno prica neka koja se naknadno naplati ili?
Gdje je free Shipp je free i dalje
ovo za udaljenost je apsolutno istina - lako ti ser s nekim "slagati" ako se vidite na obiteljskim okupljanjima par puta godišnje.
A kad su ljudi skoro svaki dan skupa, da ne pričam ovi šta žive "zajedno" u istoj kući i sl….e tu si onda puno više dopuštaju. I onda nastaju oko ničeg - svadje….
Apsolutno se slazem. To je jedna od prednosti velikih udaljenosti od muzevih i mojih. Sestra mi cesto zna reci da nemam pojma koliko sam sretna sto je tako. 😊Ona zivi u istoj kuci s muzevima.
Sortiraj odgovore
Najstariji