Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Lipanj 2017. 13:11

Malena, vjerojatno udaljenost igra ulogu 

• M@lena
    13. Lipanj 2017. 13:15

Treca_sreca, da mi ne pise u nalazu za OGTT ne bih ni znala koja je gornja granica. Al eto vidis da ti je ok. Valjda su skuzili da zdrave zene proglasavaju dijabeticarkama pa su malo olabavili s tim granicama. No bitno da je u redu! 

• Mamuka
    13. Lipanj 2017. 13:15

maca1510

Ma da apsolutno se slazem da ce ih volit, ali recimo mene je izbacilo iz takta njena reakcija kad sam rekla da mi je gin prije 2 tjedna reko da vidi sta je ali da mi nece nista rec do sljedeceg puta da bude bas 100% siguran i na to su svi zakljucili kao da je musko jer se rano vidjelo a sveki ce na to,eto zato nisam tila ni pitat jer sam znala da cu se razocarat. Mislim ono wtf??? Mozda mi zbog toga i je jos veca zelja da bude musko😂

Totalno glup I neprimjeren komentar. I ako si baš toliko želila curu, a zašto nisi još jedno rodila. Mislin koje su to fore???!
    A to da još vise sad želiš dečka... Takva sam I sama. Razumin te 100%

• Mamuka
    13. Lipanj 2017. 13:19

treca_sreca

Ovako ti je i moja reagirala kad smo joj nakon (samo jednog, prvog) muškog unučeta, rekli da dolazi još jedan pišonja
    Doslovno je bilo "ajmeee"
    neću joj to nikad zaboravit…
    mislim, nije da i sama nisam priželjkivala kćer, ali baš mi to i nije bila reakcija koju sam željela čut
    jednostavno nije pristojno
    Mada, inače je žena okej i obožava unuke, zbilja je prava baka kakvu bi svako dijete trebalo imat
    Ali eto zacrtala je da hoće curicu jer misli da su curice mirne tihe i fine, a ovi moji hahari su stvarno sve samo ne mirni
    S njima uvijek dar-mar….pa su se svi umorili više….i ona i djedovi, a i mi roditelji.
    Ako nam dođe još jedan hahar ipak, to će biti nereeeed

Ja imam curu. Maca je zna. Znači nit je mirna nit tiha a nit nešto fina.... Doduše najgora je kad je sa nama, ali stvarno nije ništa od tih "curica" karakteristika.
    I curice koje imaju stariju braću obično budu ko I oni, ako ne I gore. Poznam nekoliko primjera... Tako da.... Možeš se nadat nekom prijelomu u karakteru, ali ne očekuj previše

treca_sreca
    13. Lipanj 2017. 13:24

ne nadam se čudu
    znam ja da ako bude i cura da će bit haharica, na mamu svoju
    ali eto sveki je imala 1 sina i 1 kćer, a oni su oboje bili mirna dobra djeca, "lako odgojljiva" kako ja to zovem
    pa kad je dobila moje klince za unuke, u šoku žena ostala da netko može bit "toliko živ"
    i sad se nada da cura bude, i da bude puka suprotnost....da, prije će još jednom snijeg na ST Rivi past

žena-majka-carica:)

• Mamuka
    13. Lipanj 2017. 13:26

treca_sreca

ne nadam se čudu
    znam ja da ako bude i cura da će bit haharica, na mamu svoju
    ali eto sveki je imala 1 sina i 1 kćer, a oni su oboje bili mirna dobra djeca, "lako odgojljiva" kako ja to zovem
    pa kad je dobila moje klince za unuke, u šoku žena ostala da netko može bit "toliko živ"
    i sad se nada da cura bude, i da bude puka suprotnost….da, prije će još jednom snijeg na ST Rivi past

Hahahahahahahaha

treca_sreca
    13. Lipanj 2017. 13:27

ovo za udaljenost je apsolutno istina - lako ti ser s nekim "slagati" ako se vidite na obiteljskim okupljanjima par puta godišnje.
    A kad su ljudi skoro svaki dan skupa, da ne pričam ovi šta žive "zajedno" u istoj kući i sl....e tu si onda puno više dopuštaju. I onda nastaju oko ničeg - svadje....

žena-majka-carica:)

• sretna
    13. Lipanj 2017. 13:33

Mene je pocelo zivcirat kad me pitaji kako ce se zvat, ja kazem oko kojih se imena dvoumimo i onda, a nemoj tako, djece s tim imenom ima puno. Zaboli me! Jedno od ta 2 imena jos.od srednje zelim za dijete, a drugo.ime mi.je oduvijek slatko. Prvi se zove Lukas i ne, nismo ga tako.nazvali jer je prije 3 godine to pocelo biti popularno ime, nego jer sam to ime cula prije xy godina u jednoj seriji i zaljubila se u to ime. 

• Mamuka
    13. Lipanj 2017. 13:34

treca_sreca

ovo za udaljenost je apsolutno istina - lako ti ser s nekim "slagati" ako se vidite na obiteljskim okupljanjima par puta godišnje.
    A kad su ljudi skoro svaki dan skupa, da ne pričam ovi šta žive "zajedno" u istoj kući i sl….e tu si onda puno više dopuštaju. I onda nastaju oko ničeg - svadje….

Slažem se. Najviše se volimo kad nismo zajedno.

barbs
    13. Lipanj 2017. 13:36

Treca sreca, POTPISUJEM...  
    Mi od mojih živimo 10ak min autom... Vidimo se kad se vidimo... Ponekad prođe i cijeli tjedan da se ne vidimo, ako mi nisu usput, ali se svaki dan čujemo... S njegovima živimo.... pod "NJEGOVIMA" mislim i na roditelje i na mlađeg brata i na noniće... Znači, toliko generacija zajednooooo ne ide nikako... Još njegova mama: mi se super svi slažemo.. Si mislim: DA, JER NE ŽIVIŠ DOSLOVNO SA SVEKROM I SVEKRVOM  Mi živimo sa svekrvinim svekrom i svekrvom...
    Živjeti u zajednici ima svoj + i svoj -
    Treba se poštovati, ali ipak treba znati granice petljanja Znači, mene njegova nona svaki dan pitra gdje idem, ako idem negdje (kad vidi da se spremam), a mene to nervira... Dragi ju otpili, ali to je NJEGOVA nona, a ne moja... I ja sam drugačija prema svojima i ne dozvoljavam im da se petljaju... A njegovima baš i ne mogu reći što bih htjela jer ipak, nisam tako odgojena...  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.